photo books 2 (книжки, календари, снимки и други неща)

• 20 733
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
току що получих от блърб някакъв мейл за фрий шипинг. погледнах и цените на книгите им.
ами да ви кажа, ако инку нямаха промоция, те са на почти същите цени като блърб!
за средния лендскейп 440 стра бяха малко под 100 долара, което ако имаш 400 страници си е супер без пари.
и понеже на мен 120 страници ми стигат за около 3 месеца Joy .... ка не погледнах по-рано, хаха

така или иначе, искам да започна от началото една голяма книга и докъдето я докарам. като няма промозия, скоято да се съобразявам, мога да си ги правя, пък ако пуснат някое купонче блърбаджиите, ... а от инку за сега си поръчах 4 еднакви книжки от различни акаунти, взе още само с кода за покана на приятел, действа до края на месеца. после ще започна да ползвам тези от анкетата. Simple Smile

# 286
Момичета, за колко време приблизително пристигат календарите и книжките от Artscow.com? Дали ако ги поръчам сега ще пристигнат до Коледа според вас?

# 287
  • София
 Момичета, вие с какви карти плащате от кравичката?
На мен ми отказа Виза, Мастър и Дайнерс... защо така  newsm78  А купонът ми е до днес  Sad

girova, в сайта им пише до 3 седмици, че е шипинга. Иначе и аз се надявам, ако все пак успея да платя някак си, да пристигнат до Коледа  Rolling Eyes

# 288
С моята книжка от Инку нямам никой от гореописаните проблеми  Naughty. Моята е с твърди корици 11 х 8,5 - страниците са много здраво захванати и нямам никакви бели полета по краищата- но страницита сама съм си ги правила. Едиснствения проблем при мен е, че по-мрачните снимки са излезли бая тъмнички- но там вината си е моя, а и не е болка за умиране  Peace

# 289
Кивито, използвай кода който е дала Iva-1977 - CRSD699

yaya, кофти наистина.. на детето малката книжка от Май Публишер се разпадна така. За съжаление и на Блърб софт ковъра също е само лепен, който е поръчвал твърди корици да каже там какво е положението newsm78 На Май Публишър твърдите корици са шити, на Шътерфлай пък не са.. Rolling Eyes
Но и на мен ми е много интересно тези бели полета отдолу ти ли ги оставя?

laguna, те кодовете са си хубави, просто в случая можем да се възползваме по пълноценно от тях Wink Бумеранг е права че най-добре да си ги менкаме тука  bouquet

Калина, Калина получих си фотоапарата Mr. Green Струва ми се обаче че скоро няма да мога да се похваля със снимки, това сложна работа било снимането Crazy Докато се ориентирам от къде се зумва, мислех да питам във фото темата и щяхте да изпопадате от смях hahaha Сега съм седнала с *Мануел* да разучавам Joy

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 17:25 от Гаргамелчо

# 290
Здравейте момичета!
За 3 дни успях да изчета двете теми и сега ми се иска да направя една хубава книжка за първата година на детето  Heart Eyes
Много хубави книги сте направили  Hug
Гаргамелчо,благодаря за чудесната темичка   bouquet

# 291
Пропуснах да кажа, че имам мейл от кравичката- продължават календарите от 6.99 с безплатен шипинг до 20.12  Peace

# 292
Момичета току-що поръчах 5бр. календари с кода който ми писахте за цена от $44,95.Мисля че цената е добра?
Най накрая излиза един Ордър нъмбар и адреса ти.Това ли е? Имам предвид, че вече са поръчани,нали? Laughing
Да питам и още на хисторито ми пише уейтинг пеймънт.Това нормално ли е?

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 18:19 от kivitoT

# 293
иди на ордер статус, най-горе на страницата и ще видиш дали всичко е наред с плащането, там ще ти изпише и като ги пратят.. сумата ми се видя големичка и проверих... кажи сега какво ти пречи логото Crazy

# 294
Имам въпрос,за албум 8х8 какво трябва да избера от size-prints 4x6,5х7 т.н. и да сложа ли отметка на check all photos ?

# 295
erota, това е за да поръчаш снимки, нищо не отбелязвай от там.. иди на Create my own stuff

# 296
  • София
Пропуснах да кажа, че имам мейл от кравичката- продължават календарите от 6.99 с безплатен шипинг до 20.12  Peace

Party Супер! Е, значи утре пак ще пробвам с плащането пък дано стане!

# 297
Защо бе Гаргамерчо да е голяма сумата  от $44.94 за 5 бр.календари?
Аз не съм махала логото? Cry
Проврих на на ордър статуса и пише уейтинг пеймънт,това нормално ли е?

# 298
Момичета, вие с какви карти плащате от кравичката?
На мен ми отказа Виза, Мастър и Дайнерс... защо така  newsm78  А купонът ми е до днес  Sad

girova, в сайта им пише до 3 седмици, че е шипинга. Иначе и аз се надявам, ако все пак успея да платя някак си, да пристигнат до Коледа  Rolling Eyes
Кравичката не приема всички презокеански карти. регистрирай се в Пей Пал, ако се затрудняваш, ще ти обясня, аз вече съм спец, благодарение на Уауа  Laughing
последната ми поръчка от 28 окт. пристигна на 13 Ное. мисля, че ще успеете за Коледа

# 299
ако използваш кода за 6.99, трябва торала да ти е 34.95 за 5 календара изпратени на един и същ адрес с една и съща поръчка Peace

"уейтинг пеймънт" значи че не ти е минало плащането според мен, някой канадски кредитно карти отказват да пращат пари в Хонг Конг и затова, пробвай да платиш през пай пал Peace

Общи условия

Активация на акаунт