photo books 2 (книжки, календари, снимки и други неща)

• 20 656
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
Калинa, Гаргамелчо  - благодаря.   bouquet
Май първо трябва отново добре да обмисля кои точно снимки ще вмъкна и как ще ги разположа и тогава вече да се насочвам към някой от вариантите. 

# 31
Clairette, извинявай че те пропуснах, пробвах няколко шрифта на бг, но нещо не го хареса. Аз си качвах цели страници като бекграунди с текста директно на тях.. те имат много и красиви шрифтове, но не видях някой да работи на български. Аз и не пробвах много, само 2-3, може и да е имало някой но аз много бързах да поръчам и не съм го уцелила.

И да не успееш до утре, пак пробвай, не съм много сигурна в крайния срок Rolling Eyes за вас е 7 и нещо шипинга, допълнителните страници са по 49 цента Peace

# 32
Благодаря ти Гаргамелчо.
Мислех да използвам Канвас за да направя книжка със стиховете на кандидат свеки, тях поне ги имам набрани на комп. и бързо ще стане, но ми трябват хубави Бг шрифтове. Ще го мисля...

# 33
ето значи едно нещо което съм пропуснала от старата тема... шрифтовете
заповядай http://www.lenagold.ru/tool/font/font6.html
но нещо не работи в момента, мога да ти ги пратя по msn Wink

явно повече не мога да си редактирам първия пост повече..

Ето още една безплатна книжка
Albelli.com
24-страници 7.75 x 5.75 инча, ландскейп
код: momspaceab81

печатат в европа така че вярвам че пращат до бг, не знам колко е шипинга обаче

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 23:30 от Гаргамелчо

# 34
Гаргамелчо, къде ги намираш, едно след друго, почивка нямаме  Crazy   bouquet

Погледнах ги тези, http://www.albelli.com/shipping-delivery, казват, че не пращат до Европа, и препоръчват да се използват европейските им страници - на немски и нидерландски (www.albelli.nl and www.albelli.de), за цените също не ми стана ясно.

# 35
Записвам и с леееекоооо закъснение благодаря за разяснения, за които питах Simple Smile Тази диня засега няма да я слагам подмишница, че може всички да паднат... но ще гледам и ще се наканвам Simple Smile

Чудесно си оформила темата, Гаргамелчо!   bouquet

# 36
Здравейте,момичета!

Аз съм готова с книжката в artscow , но се оказа че кредитната ми карта е била валидна до октомври та сега трябва да почакам до другата седмица да си взема новата. Cry

# 37
  • Варна
Момичета, помагайте! Днес поне четири пъти свалих силвърлайт, заради артскау, инсталирах го, но като отида на страницата на артскау, пак ме кара да го свалям и инсталирам. Въртя се в кръг и не напредвам. Имали ли сте такъв проблем? Някакви идеи какво да направя?

Няма ли някой да се похвали с новополучена книжка?

# 38
трябва да рестартираш мозила и евентуално компютъра, за да разпознае новия силвърлайт

# 39
  • Варна
Мерси, ще пробвам веднага!   bouquet

# 40
Аз все още чакам моята книжка. Надявам се тази седмица да е тук и да има какво да покажа.
Гаргамелчо, благодаря за положения труд  bouquet
Вече само книжки са ми в главата, сортирам снимки, пренареждам, мисля, сънувам.... ooooh!

# 41
Такааа...току-що успях да поръчам и книжка от Май Канвас  Crazy ...не е систина просто, голямо бързане беше...днеска имам изпит, а не съм пипнала нищо покрай тези книги  Laughing. Кодът ми сработи без проблеми, излезе ми $ 10,61 с шипинга и няколко допълнителни страници  Peace Голям зор беше докато схвана, че трябва да си качвам готовите страници като Бекграунди, а не като снимки- един час сигурно с това се мъчих  ooooh! - да имате предвид  Peace

# 42
И аз мога да се похваля,че току-що успях да поръчам книжката от Инку,първият код от поста на Гаргамелчо проработи при мен като не бях получавала нито 1 код лично на мейл преди това  Peace ! Платих 14.99$ шипинг само за 120стр.книжка! Благодаря отново за кодовете и сега ще чакам с нетърпение,видях,че ги пращат с first class USPS,така че мисля ,че трябва да пристигне по-брзо отколкото книжкaтa от кравичка,която вече 3та седмица чакам от Хонг Конг  Tired !
Сега се залавям да правя нещо като каталог за на баща ми фирмата,мисля,че с кодовете ще излезне доста по-евтино отколкото в рекламна агенция тук и ще се пробвам-да видим коя от всички странички ще ползвам този път  Grinning !

# 43
Малко купонче за Блърб:

в евро, намаление от ?8: holiday2008euro
в лири, намаление от £5: holiday2008uk

Важат за поръчка по-голяма от ?25 или £15. Само за книги, които сте направили сами; свършва на 18-ти ноември. Може да се ползва по веднъж. Не е много, ама ако някой ще поръчва така или иначе...

# 44
Запис. Сега се регистрирах и в albelli.com. Някой от сайта да сподели впечатления, ако има.

Общи условия

Активация на акаунт