Второкласници/20/

• 28 399
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
Аника81,Катя и тя е на мача с баща си,че си взе и тромбона hahaha истинска фенка.И песента на тима си припомни Joy

Сериозно еее жалко,че не се познават Joy и те са големи фенове Crazy
Току що се пребраха и тук е някаква лудница  Crazy 5 на 0 за Черно море Crazy

# 226
  • Sofia
Копче, а госпожата само към него ли има такова отношение, имаш ли впечатления?
По принцип вариантите са два или има нещо против детето и се опитва да го стъпче, което е недопустимо, или иска да развие способностите му максимално и да го стимулира, чрез прекалена по моему строгост.  ooooh!

А това с помагалата от днес за утре дето ми се съобщава в просъница почти вечерта ми е повече от любимо, рева онзи ден именно заради тези габърчета, ама у нас да не е кинкалерия. Иначе се сети, че можела да вземе на заем от стената за съобщения във входа и после да го върне, то като то откаже майка ти почваш да мислиш какви ли не варианти.
И сега ако може някой да ми обясни защо са и на тази госпожа по музика 30 или там колкото деца са еднакви диска на Моцарт ще му бъда благодарна.  Laughing
Мама Иви и Аника, големи футболни фенки си отглеждате, семки дадохте ли им за мача?  Mr. Green

# 227
Привет!
Копче, а има ли оценката на това контролно? О, то не е контролно! Embarassed Късно прочетох. Joy

# 228
Мама Иви и Аника, големи футболни фенки си отглеждате, семки дадохте ли им за мача?  
 Joy купили са си Joy
Секнах му страстите като се пребра и изкарах контролното по математика #Cussing out
 Joy

# 229
  • Карлово
[И сега ако може някой да ми обясни защо са и на тази госпожа по музика 30 или там колкото деца са еднакви диска на Моцарт ще му бъда благодарна.  Laughing
[
За да има избор Joy ;
да си попълне колекцията от записи на Моцарт;
или просто за да им даде някаква домашна. #2gunfire
Ние като фенове на композитора щяхме да занесем поне 5.

# 230
Е без семки накъде? JoyТя Катеринка е за черно море.Спечелиха! newsm18
Това за дисковете е много тъпо,поне различни дискове да е поискала,да има разнообразие(не че ще ги чуят за един учебен час,ама това е друга тема)

# 231
Мойто момче тренира в Черно Море.Радвам се,че са спечелили. Party

# 232
Мойто момче тренира в Черно Море.Радвам се,че са спечелили. Party
Браво на него  Hug

# 233
Тя Катерина е за черно море.Спечелиха! NeWS18

E мамаИви те са били и в една агитка Joy само Ч.море оле,оле,оле Joy
Другия път ще се обадим за мача ,може и ние да отидем Wink

# 234
може да си направим агитка от второкласници Joy днес даже снимали Катето,може да я видим в новините Party

# 235
  • София
Добър вечер Simple Smile
Танито81, твоето момченце прекъсва ли тренировките по футбол през студените месеци? Вчера ходихме на стадион Раковски, но треньора каза,че нямат закрити площи и зимно време правят почивка - не тренират. А Марти е голям мераклия, направо се включваме във второкласническата агитка с огромно удоволствие и лека подкрепа от София  Sunglasses
Аз го пласирах на нашите за уикенда, пак ще ходят на вилата - нека се наиграе и да си почине! Похвали ми се, че са правили тест по английски и нямал нито една грешка, ама докато не ми го донесе за подпис - не вярвам  Crossing Arms!

Чакайте да ви се пооплача... Вчера преди лягане пращам детето да мине през банята за обичайната хигиенизация - лице, ръце, дупе. Бре, замота се това джудже вътре и решавам да погледна какво работи, щото си е тутка. Отварям вратата и какво съзират бедните ми очи! Тоз дребосък ми взел малката гъбка, която използвам само и единствено за миене на лицето си и мноооооого старателно си мие дупето, а в последствие ме информира, че и краката си миел с нея  Shocked  ooooh! Е направо ви казвам, че получих шокинг! Всеки си има гъбка в банята, обаче нашичкия си харесал точно тази, с кояти си мия лицето! Направо не посмях да го питам от колко време си мие задните части с моите тоалетни принадлежности  Crazy
Ще ме умори това дете... пълен е с изненади!

# 236
  • някъде ... тук ...
Вени, ще ме умориш вече, по-скоро синчето Crazy

Резултатът от родителската - в час ОК, обаче в междучасията - "мерели си мускулите", разбирай бой ooooh!

# 237
Добър вечер Simple Smile

Чакайте да ви се пооплача... Вчера преди лягане пращам детето да мине през банята за обичайната хигиенизация - лице, ръце, дупе. Бре, замота се това джудже вътре и решавам да погледна какво работи, щото си е тутка. Отварям вратата и какво съзират бедните ми очи! Тоз дребосък ми взел малката гъбка, която използвам само и единствено за миене на лицето си и мноооооого старателно си мие дупето, а в последствие ме информира, че и краката си миел с нея  Shocked  ooooh! Е направо ви казвам, че получих шокинг! Всеки си има гъбка в банята, обаче нашичкия си харесал точно тази, с кояти си мия лицето! Направо не посмях да го питам от колко време си мие задните части с моите тоалетни принадлежности  Crazy
Ще ме умори това дете... пълен е с изненади!

Вени влизай мила по често при нас,толкова е весело с вас  bouquet
 Joy Joy Joy Joy

# 238
  • София
Аника81   bouquet
Марти като беше по-малък, на моята заповед "Влизай да си миеш очите" сутрин след ставане,  отговаряше "Ааа, няма нужда, аз и така си виждам!". Що ми трябваше да го уча да се къпе сам от главата до петите не знам, ама на - сама съм си виновна!  Joy

# 239
  • Варна
Ох, развеселихте ме, момичета. Laughing

Вени, да не питам, продължаваш ли да използваш още гъбата! Hug Laughing

Копче, според мен не е редно това,което е направила госпожата ви. Тка както можем да си менкаме събираемите, така и твоето детенце си е променило РЕДА на задачата, не самата задача. На нея какъв й е проблема? Да не би да получава друг резултат накрая. Според мен щом е стигнало до верния отговор, няма значение каква лична система си използва.  Hug

Към футболната агитка, и аз се присъединявам. Безпристрастна съм към отборите. Мъжът е футболен съдия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт