И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 446
  • 464
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви момичета. Наистина сме щастливи , сега само свикваме кога какво искаме, макар че не плачкаме. За сега ни е много послушна.
Зори честит рожден ден на дядото , да ви слуша и да помага още много време.

# 256
 Embarassed Embarassed Embarassed
Ритко, може да съм загубена, но пък съм влюбена в Лората с прекрасните мерки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честит да й е четвъртия месец! Злото да я забрави прекрасната шишана!  eat Приготвена съм да я изям.

И аз много често се сещам за Електра, за Ясничка, за Марги. Напоследък и за Мишел Кръстева се присещам. Дано скоро всяка от тя да има радост в живота си и даже и да не пишат тук, ще ми бъде хубаво, ако знам че са поне мъничко по-щастливи и по-обнадеждени.  Hug

Да ти е живо и здраво татито, Зори!   bouquet

# 257
  • Варна
Лейди, детето още е объркано от промяната и се ослушва. Скоро ще му се чуе гласчето.  Mr. Green
А ти й обясни защо чак сега идва у дома, че се е родила по-рано, че е стояла в болницата, за да укрепне, и че вече е у дома при мама и татко, че и на вас й е било много мъчно за нея и сте я чакали с нетърпение. Може да ти се струва смешно, обаче психоаналитиците казват, че на бебетата трябва да се обясняват обстоятелствата около тях.

рони, стига ги мачка и яде тия деца! звучиш ми като човекоядец! ще се замисля дали да те пусна близо до моето.  Mr. Green сега дебна да дойде утре и да ти видя сменения подпис  Hug

честито на рожденика! да е жив и здрав!

# 258
Лилибонче, ако беше значително по-млад русият синеок младеж щеше да имаш пълно основание да се страхуваш. Питай Аги.
Подсетете ме с Асето за всеки случай утре.

# 259
  • Бургас
Охх, как искам и аз да намачкам тези сладки бузки, прелестни са всичките деца, да знаете  Peace
Надявам се бебчо да има поне тук таме по някоя гънка, че каката за манекенка си я готвим :  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264547&pid=6630163

# 260
  • Sofia
чета и плача... ... ...

лейди, на снимките сте прекрасни! дано тази любов, това родителско щастие, тази майчина радост да са винаги с теб!  Hug

присъединявам се към написаното от Лилибон /детски психолог съм по образование/:

Лейди, детето още е объркано от промяната и се ослушва. Скоро ще му се чуе гласчето.  Mr. Green А ти й обясни защо чак сега идва у дома, че се е родила по-рано, че е стояла в болницата, за да укрепне, и че вече е у дома при мама и татко, че и на вас й е било много мъчно за нея и сте я чакали с нетърпение. Може да ти се струва смешно, обаче психоаналитиците казват, че на бебетата трябва да се обясняват обстоятелствата около тях. ...

от цялото си сърце и душа се радвам за вас, лейди  Heart Eyes   bouquet  Flutter

# 261
Честита четвърта месечинка на Лорка бърборка! - Да расте здраво, усмихнато и щастливо момиченце за радост на мама и тате В предишния пост просто забравих  ooooh!
Моята Деничка-мъничка става голем ДЗвер. Много малко спи през деня, и то за 20-30 мин. Докато се обърна и тя се събудила. Нищичко немога да свърша. Добре, че нощем кара 12-часов сън, та ме компенсира. А баща й вика: "Нали е Деница, как ще спи денем?" Mr. Green
Алина, много е сладка манекенката Мария. Пожелавам ти пуФкаво бебе щом искаш. А какъв е пола на бебо? / Извинявай ако съм знаела, съм забравила/
 Hug на всички и се пазете /зимата идва/

# 262
Благодаря ви за комплиментите към моята мечка   bouquet.

Алина, дъщеря ти е голяма сладурка. Пу-пу!

Лорка-бърборка да докладва как се е представила на минирождения си ден - да е усмихната и послушна!

П.С. Момичета, понякога пропускам месечинки или РД, но да знаете, че не е нарочно. Чета и си мисля да пиша, после забравям или не остава време. Или се сещам няколко дни преди това и, разбира се, забравям на самия ден. Но си ви мисля...и ви обичам. Heart Eyes

# 263
 Честита месечинка на Лорка:) Все така да си расте- здравичка и весела. И да не мрънка;)  Преди 4 месеца на тоя ден Бела се обърна за първи път по корем Mr. Green Ако не беше баш тогава родила Ритата, нямаше да го запомня Mr. Green
 Алина, много е сладка Мария!
 И малкото Мече много хубаво!
 И най-малкото ни попълнение в редиците- Мишето- добре дошла у дома. Лейди, верно изглеждаш все едно не си била бременна. Сега се гледкайте и свиквайте една с друга. Пък ако можем да даваме акъл- ще даваме- каквото ни е останало в кърмаческите главици/поне в мойта няма много/

И да ви кажа, че може Бела да е най-лека на килограми, НО на мен си ми тежи и ръцете доста ме понаболяват. Не знам обаче дали е от нея или от количката и борбата с тротоарите и дупките по тях- аз изминавам километри с количката- днес примерно ходихме до НДК и обратно..

Зори, да е жив и здрав татето ти, на още много внуци и правнуци да се радва!

На Асето /Димитрова/ мъжото е рожденник днес- да й е жив и здрав Вуйчото. Пък тя да не ни забравя и да се разписва тук и дано има повод да ни се похвали. И аз много често си мисля и за Ясна и за Електра. Електрата има рожден ден скоро, дано намине покрай нас да ни почерпи и да каже как е училището:) И за Ани-Бани се бях сетила, че изчезна отдавна. Дари и тя от дъжд на вятър се мярка. Да не продължавам, че ще изпусна някой... Светле, стягай редиците и всички на отчет!

# 264
  - Честита месечинка на Лорка !Да расте здравичка и послушна !

# 265
  • София
благодаря ви!

Честита месечинка на красавица Лора! Heart Eyes

# 266
  • София
Лора ви благодари за честитките и ви праща много усмивки подплатени с мечеяко ръмжене.
По този случай, Мечко Неви е чудна беболана - дебелана ние понеже си я харесваме
и я следваме по стъпките на шишкавеенето.
Лили, аз не знам дали изброявайки пипилото-Лорските имена не пропуснах Дебелина - Дзверолина.
Чичо и я е кръстил Лорина -дебелина, коментари не искам.  Joy

# 267
Честита месечинка на кукла Лора! А на мама специални целувчици! Heart Eyes

Зоренце, да ти е жив и здрав таткото!  bouquet

Асенцето и на мен липсва много. Sad

# 268
Днес цял ден нямах настроение и компа не ми беше включен .След включването му разбирам ,че една наша съфорумка е рожденничка.
 Силве ,да си жива и здрава миличка! Въпреки сълзите в очите ти пожелавам след два месеца  да си най-най щастливата жена.От сърце ти желая всичко най-хубаво . Живота да ти се обърне в положителна насока и никога повече да не страдаш !

# 269
  • Виена
Момичета, гушкаци и целувки!  Hug
Липсвате ми, но ме завъртя една шайба... Обаче имам новина - идвам си на 8 декември за една седмица. Ще имам 1-2 дни работа, но ако решите да се видим, с удоволствие ще съм на линия.
Някой чувал ли е за медиация при спорове между партньорската двойка? Има ли такова чудо в София например?
Отивам да чета за кореместите и новопоявилите се мишочета, както и да актуализирам представата си със снимки. Фивърче, Ронката ми каза по телефона като се чухме за тебе  Sad Всичките ми обидни не стигат, за да ги наричам "допусналите-за-кой-ли-път-грешка".
Чао засега!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт