И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 387
  • 464
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник мили дами! Присъединявам се към пожеланията на Инче.   bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Честит празник на Даяна, от сърце и пожелавам здраве и щастливо детство
Слави  Hug Hug Hug

# 62
  • Варна
Честит рожден ден на веселушка! Да ти е жива и здрава, Слави, да е жизнена и подвижна, ученолюбива и мила! Много весели игри на Даяна!

# 63
  • Варна
  Благодаря за красивите пожелания!
Черпим виртуално с тортичка. Обичам ви!

П.П. Днес Теди трябваше да навърши 9 месеца и празника да е двоен...а него го няма...липсва ми ужасно!

# 64
Честит рожден ден, Деяна! Бъди честита, жива и здрава и изпълвай сърцата на твоите родители с топлина и радост!  nbirthday
Честит празник, Слави! Дано днешния празничен ден на твоето прекрасно момиченце вкара малко светлина в делника ти!   bouquet

Не ми излиза от мислите случилото се с Фивчето. Хладина превзе всичко в мен.  Confused
Не се съмнявам, че ще изкопае земята, за да открие причините. За съжаление тези причини може би ще могат да бъдат открити от някой човек, работещ в най-обикновена поликлиника, както беше при Светлето (а може би не беше само това, но фактът че Дарко го има е и благодарение на Казаков). Причините могат да се окажат и много по-сложни и да се наложи наистина да участва добър оператор в отстраняването му.

# 65
  • София
Честит празник на Даяна и на мама Slavi_Yo!Да расте здрава,щастлива,умна и красива!

За Тео,който трябваше да е на 9м. днес. Flowers Rose Flowers Rose

# 66

Даяна, желая ти много здраве мило дете !Да бъдеш отлична ученичка и много  послушна, да радваш своите родители цял един живот !

И за теб Теди- Flowers Rose Flowers Rose-не сме те забравили.

# 67
Честит рожден ден на малката пораснала Даная Heart Eyes Да расте много послушно дете , да има най-прекрасното детство и да носи много радост и щастие на мама и тати Hug Hug Hug

# 68
  • Варна
Слави за твоята принцеска Даяна, да е жива здрава и много да те радва!

И за твоя принц Теди, дано се върне при теб

Момичета писах в темата, която сте пуснали за мен. Но и тук ще ви пиша, че вашата подкрепа ми е безценна. Ще се възползвам от съветите ви за лекари и наистина ще дойда до София за прегледи и изледвания. Няма да се откажа, докато не намеря причината. Не може два аборта да се случват по абсолютно едно и също време и по подобен начин. Уверяваха ме, че двурогата ми матка не е проблем, че имало достатъчно място за бебето в десния рог. Е да ама аз вече не вярвам. Не може в момента, в който бебето интензивно почва да расте, внезапно да започва раждане.
angel пиши ми по-подробно за това момиче с 4-те аборта, в коя седмица са, как се прави операцията за премахване на преградата и колко време след това е възстановяването, след колко време пак се правят опити за забременяване.

# 69
  • София
fever ,ще се опитам да намеря историята на момичета,то беше много отдавна.Първите 3 аборта са били до 12г.с.,а 4-тият в края на 4-ти месец.
Преграда се маха или чрез лапароскопия или чрез коремна операция,зависи от вида и мястото на преградата.Лапароскопията е много лека операция(на мен ми е правена ,но за яйчниците) и възстановяването е бързо.Опитите се подновяват между 1 и 3 месеца след нея.Коремната операция е друго нещо,все пак се отваря матката и все едно са правили секцио,после към 9м. не може да се забременява.
Братовчедка ми е с такъв проблем и един аборт има вече.В края на месеца ще и правят лапаро и дано да махнат преградата,че според Тюфекчиева най-вероятно ще се наложи операция. Praynig

П.П. Уф ,намерих я - в Зачатие,мисля че е тя.:http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 455&Itemid=59. Само не се стряскай,че операцията е твърде сложна.На нея са и я правили 2001г.,това почти нямаше даже клиники за стерилитет и такива операции не са били често правени,сега са по-скоро рутинни,особено лапароскопията!

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 23:10 от angels_zg

# 70
Честит рожден ден на Даяна!Да расте здраво и умно дете и да носи много радост и щастие на мама и тате!
Слави,честит празник!   bouquet

# 71
  • Варна
angel благодаря ти за линка, плаках докато четях историята на изстрадалото момиче. Но ми беше полезно да я прочета и сега съм убедена, че ако действително матката ми е двурога (защото вече и в това се съмнявам) то със сигурност ще махна преградата.

# 72
  • София
аз съм чела,че двурогата матка трудно се разбира дали наистина е такава без цветна снимка или лапароскопия.

# 73
фивърче, възхищавам се на борбеността ти  Hug Дано бързо откриеш причината и я отстраниш.
Не мога да помогна с лекари в София, нито имам представа от проблема с друрога матка, но мислено съм с теб в твоята борба и силно се надявам, че ще успееш  Hug
Не обръщай внимание на прибързани изказвания, без изследвания нищо не може да се твърди  Peace
Много съжалявам за това което преживявате цялото ви семейство  Hug

# 74
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА И ОТ МЕН!МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ И ПОЖЕЛАВАМ!

Честит празник и на мама Hug!

Фивърче Hug·

Общи условия

Активация на акаунт