И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 409
  • 464
  •   1
Отговори
# 90

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА РЕНИ И РЕНИ!

Честит имен ден на малката Михаела!
Много ми се искаше да празнувате в къщи с нея, мила Лейди!
Дано скоро си я гушкате у дома! Hug те силно и пожелавам да си я вземете много скоро!

Fever, прегръщам те  силно и вярвам в теб!

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 09:52 от Inche_L

# 91
 Честит празник на имениците ни! Малкото ни Мишенце скоро да бъде вкъщи при мама и тате!
 Къде се изгуби Ренката, вчера си мислех за нея... нет ли няма, че не е писала откак си замина?

Фивка, спомням си предишния път как пишеше, че лекаря, направил ти кюртажа видял двурога матка и ти казал- изчакваш еди-колко си, забременяваш и.. /не помня нататъка/. Честно казано тогава звучеше много надеждно, като  прочетох думите му и си помислих, че наистина си намерила лекар, който ще ти помогне следващия път... Сега думите на този биха ми звучали по същия начин, само дето вече ми изглеждат повече като проба-грешка:( Правилно си решила да направиш повечко изследвания. Това с хистероскопията ми звучи най-смислено в твоя случай. Едва ли се касае за имунологичен или генетичен проблем ,но пък знае ли човек. Знаеш, че и аз съм насреща. Когато имаш нужда да си поговориш с някой, ако се наложи да останеш в София за повече време- домът ми е отворен. Де да можех да помогна и с друго... Безсилна съм... и ми е много мъчно. Hug Hug Hug

# 92
  • Варна
Честит празник на всички празнуващи!
catnadeen разбира се, че ще направя всички изследвания - трябва или не трябва ще ги направя. Относно доплерово изследване, всеки път ме гледаха на възможно най-добрия ехограф във Варна и мин. по 30 мин. със всевъзможни графики, таблици и измерения на ехографа. Така, че специално за бебето съм 100%, че всичко е било наред. То беше живо, беше живо и първия път.
Само, че за състоянието на шийката явно не може да се съди само от ехографа, защото само измерването на дължината й явно не е достатъчно. Явно наистина е трябвало да й проверят състоянието с мануален преглед още в по-ранен етап на бременността и да се прецени дали би издържала по нататък.
Ники благодаря ти за гостоприемството  Hug и за отзивчивостта, както и тази на всички вас тук, знаете че ви обичам  Heart Eyes
ронка миличка не намерих сили да ти се обадя, защото знам, че много ще плача  Cry. Много плаках тези дни и незнам дали ще намеря сили да си поговорим по спокойно, но обещавам ще ти се обадя скоро.

# 93
Честит празник на всички празнуващи и от мен  bouquet.
РониHug.
Фивърче, за съжаление с нищо не мога да помогна, но поне морално съм с теб. Възхищавам се на силата и борбеността ти и от сърце ти желая повече никога да не ти се налага да бъдеш силна. Намери причината и прегърни своето толкова изстрадано щастие  fingerscrossed Hug.

# 94
  • София
Честит празник на всички именици! Да са живи и здрави! newsm51

ФивърHug На мнението на момичетата съм изцяло, както виждам и ти.  Hug Съжалявам за всичко, което ти се наложи да преживееш... Съжалявам... Sad

Напоследък гледам много детски филмчета, покрай Лъчи... Всички са толкова истински... Постоянно в ушите ми звучи думите на рибата клоун/таткото на рибката Немо, който беше отвлечен от рибари/, плачеше и се обвиняваше, как си бил обещал да не допусне нищо да не му се случи и тогава една друга рибка му каза - "Малко странно обещание, не може да не допускаш нищо да не му се случи, ами тогава нищо няма да му се случи, значи няма и да му е забавно!!!"

Шарен е живота и нещата се случват без да зависят от нас и всичко започващо с думичката "Ако" може да донесе само повече мъка и вина... Явно сме били орисани да понесем горчивината и ще трябва да се опитаме да приемем, че за нас живота ще е труден.

Аз вече за себе си се убедих. Някой е решил, че това ще ми е живота - мъчен...скръбен...тежък.. с нотки на щастие в нещастието... Не разбрах само "Защо?" Сигурно има смисъл, знам ли, щом така са решили да стане...  Дано го разбера някога. А дотогава трябва САМО да понеса да го живея...

# 95
Честит имен ден на празнуващите днес! - Да сте живи и здрави!    bouquet

Най-добри пожелания за най-малкото МИШЛЕ на Лейди! - Скоро да се гушка при мама!

Hug

# 96
  • София
Честит имен ден на всички!
Нека малката Миша се оправи бързо и скоро да е в прегръдките на мама у дома!

Фивка
,прегръдки и от мен.Според мен хистероскопия е добре да се направи,за да разбереш веднъж завинаги ,какво е състоянието на матката! Heart Eyes

# 97
Напоследък гледам много детски филмчета, покрай Лъчи... Всички са толкова истински... Постоянно в ушите ми звучи думите на рибата клоун/таткото на рибката Немо, който беше отвлечен от рибари/, плачеше и се обвиняваше, как си бил обещал да не допусне нищо да не му се случи и тогава една друга рибка му каза - "Малко странно обещание, не може да не допускаш нищо да не му се случи, ами тогава нищо няма да му се случи, значи няма и да му е забавно!!!"
И аз като теб се сещам за реплика от един Холмаркси филм. И това заглавие не го помня, но сцената е следната: Вдовец с малка дъщеричка е приел в ранчото си, за да оцелее през зимата млада бременна жена, загубила таткото на бебето. Има си човекът едно любимо ветровито място сред нищото, където обича да се усамотява и се отдава на мислите си. Това място го споделя с младата жена. Точно там се разиграва някакъв диалог. (За съжаление не си спомням кой на кого казва силните думи). Когато детето падне, не можем да го предотвратим, въпреки, че си го държал за ръката здраво. Но можеш да му помогнеш да стане и да го прегърнеш. Да спреш сълзите му с любовта си. Замисълът на тази реч беше да не се губи вярата.

# 98
Благодаря ви момичета.  Hug
Мъчно ми е че не е при мен, но важното е че много скоро ще бъде.Сега е в термо легло и следващата крачка е нормално легло и после при мама и тати. Heart Eyes Надявам се до края на другата седмица да си е в къщи.

Фив, наистина се надявам да намерите проблема.Само недей да прекаляваш с докторите защото може само да се депресираш.При мен точно така се получи.В крайна сметка дори не съм сигурна дали това което се предполага че е било причината е така. Опитай се да намериш някой лекар (моя съвет е да се обърнеш към някой от Майчин дом), защото там са най- добрите специалисти.И когато се почувстваш в сигурни ръце ще ти бъде много по- лека бременността. Това със серклажа ми звучи най- надеждно ако не е предизвикано раждането от инфекция (изледвала ли си се за Хламидия?).
Стискам палци да гушнеш много скоро своето слънце.   

# 99
Честит имен ден на празнуващите днес! - Да сте живи и здрави!    bouquet

Най-добри пожелания за най-малкото МИШЛЕ на Лейди! - Скоро да се гушка при мама!

Hug

И от мен  Hug
Момичета от нащес Марти ми е болничък и съм на ръба на лудостта.За сега спря да повръща,но има разстройство.Не иска нищо ,нито вода ,нито храна,нито мляко.Успявам да му дам по малко водичка с голям рев,и умирам от страх да не се обезводни и да стигнем до болница.Моля ви помагайте с идеи как да му давам течности.Ще откача

# 100
  • Варна
Ужасно трудно ми е да се боря с всички чувства, които нахлуват в мен. Най-близките ми хора в момента са около мен и правят всичко възможно да ме разсеят и да ме развеселят, но аз сякаш не отразявам присъствието им  Sad. Вчера мъжа ми ми каза, че се чувства сам и безполезен. Опитва се да ми обясни, че не трябва да тъгувам дълго за същество, което не съм видяла, не е живяло и не съм се грижила за него. На него също му е мъчно, но е по-важно, че аз съм жива и че се обичаме. Да, но той умее много добре да заключи болката и мъката в себе си и да продължи напред. Аз явно не мога. Ясно е, че през последните две години живота ми се промени. Свикнала съм да постигам целите си или поне да се задоволявам с техен заместител. Целта ми обаче да имам дете няма заместител и мисълта, че не мога или че няма мога да я постигна ме влудява. Страхувам се, че съсипвам години от живота си, в които все пак има много други неща, на които да се радвам и които да ме правят щастлива. Дали след време ще съжалявам, че безвъзвратно съм ги загубила, че не съм съумяла да ги изживея пълноценно въпреки трудностите и болката? Дори понякога се питам дали живота ще ми предостави достатъчно време, за да се опитам да сбъдна мечтите си.

ladybebi надявам се скоро да гушнеш принцесата си. А за изследванията съм правила хламидии, токсоплазмоза, листериоза, бруцелоза, цитомегаловирус, HBsAg, въглехидратна зависимост.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 19:35 от fever

# 101
  • Стара Загора

И аз като теб се сещам за реплика от един Холмаркси филм. И това заглавие не го помня, но сцената е следната: Вдовец с малка дъщеричка е приел в ранчото си, за да оцелее през зимата млада бременна жена, загубила таткото на бебето. Има си човекът едно любимо ветровито място сред нищото, където обича да се усамотява и се отдава на мислите си. Това място го споделя с младата жена. Точно там се разиграва някакъв диалог. (За съжаление не си спомням кой на кого казва силните думи). Когато детето падне, не можем да го предотвратим, въпреки, че си го държал за ръката здраво. Но можеш да му помогнеш да стане и да го прегърнеш. Да спреш сълзите му с любовта си. Замисълът на тази реч беше да не се губи вярата.

Самият филм е много хубав и има още две серии. Репликата беше от мъжа...забравих името и аз...обаче помня името на бебето - Арън Sunglasses
Бени за разстройство знам изцеден лимон. Изцеди половин лимон и само сока му го впръсквай бавно със спринцовката от Панадола. Действа безотказно - поне при мен и веднъж пробвано и при Слави. За обезводняване моето педи /когато Слави беше с повръщане и разстройство и се появи ацетон в урината/ ми каза да му давам три пъти сода /за хляб/ на върха на лъжицата. Аз го давах с пюре от морков. Незнам какво друго да ти кажа....За разстройство му помагаше и лечебната хумана на Хумана...ама само от нея давах...нищо друго.
Февър  Hug

# 102
Бени, не може ли да му даваш от Деган-а , нали става за бременни и мисля че може и за деца.Определено ако не повръщаш от бременност помага  Laughing.Защото като бременна въобще не ми помагаше ама като се разболях и ми помогна да не повръщам.
fever времето лекува- истината е че никога не можем да забравим, но можем да свикнем да живеем с болката и мисълта Hug

# 103
За повръщането при деца- има едни хомеопатични свещички които със много бързо действие -Вомитусхил .Още ги помня.

# 104
  • Стара Загора
За повръщането при деца- има едни хомеопатични свещички които със много бързо действие -Вомитусхил .Още ги помня.
Лени става въпрос за разстройство вече...Доколкото разбрах Бени е овладяла повръщането. А и свещичките на помагат много при положение, че има разстройство детето Confused
Дано се е стабилизирал милия.

Общи условия

Активация на акаунт