И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 395
  • 464
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Зори, стискаме палци. Дано скоро се оправят проблемите при братовчедка ти.

Светле, ама и вие сте като нас.  Mr. Green Само така нека и Даренцето наддава , че да не го борят момите.
Ама пропусна да кажеш колко се е удължил момъка.  Laughing

Добре, че преди да публикувам се върнах малко назад, иначе почнах големи глупости да творя.
Ники беше казала, че и ти си правила Цитонамазка, та въпроса ми е колко неразположения имаше до сега?

# 391
  • София
Рони, дай малко храна за сивото ми вещество, че съвсем е закърняло. Hug Heart Eyes Няма само ти да ги мислиш тези неща, де! Naughty

# 392
Сладко мамче, страшно се радвам за Даренцето и как това се отразява върху теб!  Heart Eyes

Още една, която пуска сметана. Simple Smile Пу-пу, браво на ДаркоHeart Eyes

Пуснах си размисъла в тема. Моля да не ме нападате сега с успокоения на ЛС и други форми на комуникация.  Wink

# 393
Рони, разбуни духовете ти и зачезна. Сега всички сме в чуденка. Не ни мъчи дълго!
П.С. Докато публикувам и ти си писала!

Рита, мацо, да ти кажа честно като гледам какви моми отглеждате, ще ни е трудно да стигнем размери, застраховащи ни от боренето. Mr. Green 61 см сме.

Асе, много ми е хубаво, че си така редовна в писането!Гушшшшш! Heart Eyes

Зоренце, стискам палци и аз за братовчедка ти! Praynig

А сега държа да се похваля какъв богат синонимен речник има Вики.  bowuu Пита ме как се нарича жена, която прави секс с други жени. Казвам, че е лесбийка. А той ме пита: А друга дума? Питам как така друга дума. А той ми казва: Ами както за мъж - гей, хомосексуалист, пед...ст.  Shocked Не знаех, че имам дете с така богат речник. Mr. Green Има на какво да научи брат си. Peace

# 394
  • Варна
браво на Даренцето,все така да наддава!

Утре е лапарото на братовчедка ми,стискайте палци.Много ме е яд,защото ще и правят само диагностичко-да се види точно,каква е преграда и дали ще трябва операция или може и лапароскопски да се махне.Дано не се наложи операция.Ама дори да не се налага,нямало сега да я махнат ,ми ще и правят ново лапаро.Е защо трябва 2 пъти да преживява тоя стрес и да лежи по болници,направо бяс ме хвана.

Зори откакто съм се събудила сутринта си мисля за братовчедка ти. Надявам се всичко да мине добре и според мен е по-добре да й отстранят преградата ако има такава. На мен също първо ще ми правят преглед, сигурно и диагностика на 21 февруари и после операция на 4 март живот и здраве. Незнам защо трябва да е на два етапа това нещо.
Светле така ви се радвам, вчера видях няколко твои семейни снимки и ми стана толкова мило  Heart Eyes
Ники незнам за какъв преглед става въпрос при теб, но се радвам че резултатите са добри. Относно ПАП 3Б виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180572.msg3651969#msg3651969
Вчера разглеждах всички снимки в албума и да ви кажа честно никога не съм се радвала толкова много на бебета, така както се радвам на вашите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А сега държа да се похваля какъв богат синонимен речник има Вики.  bowuu Пита ме как се нарича жена, която прави секс с други жени. Казвам, че е лесбийка. А той ме пита: А друга дума? Питам как така друга дума. А той ми казва: Ами както за мъж - гей, хомосексуалист, пед...ст.  Shocked Не знаех, че имам дете с така богат речник. Mr. Green Има на какво да научи брат си. Peace
  Joy Joy Joy
Отивам да чета темата на рони, че нещо се обезпокоих.

# 395
Здравейте и от мен.

Качих снимки на Дари в албума.

KikiNiki колкото до резултата от цитонамазка ПАП- 3Б, наистина е много притеснителен,най-вероятно сега ще и вземат биопсия (за да разберат какво е образованието) и след това конизация на шийката(аз съм минала през всичко това- резултат   ПАП- 3А-биопсия-конизация-резултата от хистологията беше дисплазия).Трябва да се действа експедитивно.Приятелката ти ще има нужда от подкрепата ти.Успех и пожелавам в лечението и дано е най-малкото зло.

# 396
Фивка, догодина и ние ще се радваме на снимки на твоята рожбичка.  Hug Силно и искрено вярвам в това!

Никинце, не писах по въпроса, защото не съм наясно с проблема. Но дано Сладкото майче е право и да е най-малкото зло.  Praynig

# 397
  • София
Светле, другия месец ще сте ни минали, ще видиш. Mr. Green
Аз ще я слагам Лора на "диета" повече "бой" и по малко сметана (както казва леля Верче) Mr. Green

# 398
Ники беше казала, че и ти си правила Цитонамазка, та въпроса ми е колко неразположения имаше до сега?

Леле докато разбера какво ме питаш...куха лейка... Не съм се неразполагала до сега. Вече година и половина без цикъл. Няма такъв кеф Mr. Green За ехографски преглед докторката каза, че трябва да мине един цикъл и тогава, и затова не пожела да ме гледа. Аз не се и натисках де.

Злати, пълни ми душата Дари. Само като си спомня колко мънинка беше, с всичките тръбички по нея. Пу-пу, обичам тия големи сини очички Heart Eyes Мерси за инфото... Тя моята приятелка е пациентка на една недолюбвана от мен и Рони д-рка, и аз й казах, че все пак с резултатите трябва да иде и при друг да се консултира. Другата седмица искала да й прави абразио Shocked Най-много ме е яд, че миналата година беше ПАП 2Б и онази нищо не направи, след което приятелката ми забременя и сега след година и половина вече е 3Б, което мен лично ме води на мислъта, че предишния път е трябвало да я лекува... Колкото и да говоря против "микробиоложката ми", при резултат ПАП2а при мен, тя нещо си намери, гори го/верно без да ми каже/ ама сега съм първа група... Абе #2gunfire Дано всичко бъде наред...

# 399
Зори,имаш стиснати палци и от мен за братовчедката ти .Дано отстранят причината и скоро да си гушне и тя едно малко,сладко бебче  Praynig
Злати,Дари е невероятно сладка,а това са най-големите и прекрасни сини очи,които съм виждала  Heart Eyes
Ето малко снимки от нас,с новата прическа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=9108659

# 400
Благодаря Ники. Heart Eyes

Аз също дълги години около 10 бях с 2Б и с раничка,която не искаха да пипат преди да родя и след раждането на Боби стана 3А  #2gunfire .Ако бях по-наясно с нещата по-рано нещата можеха да са мноооого по -различни,но аз имах доверие на тази докторка и си изпатих.Та момичета горете ги тея ранички преди да е станало късно.

# 401
  • София
Ох, тази синеока госпожица, идва ти да я наядеш едно хубаво.  Grinning
Марти е много хубав, и без къдрите на мама. Кога ли ще го ям и него.

Ники, то и аз не съм задала като хората въпроса си, но важното че се разбираме.
Може би между кърмачки се получава. Mr. Green На мен Илиева ми каза че трябва да минат
2-3 менструации и след това да си направя Цитонамазка. Дано не ми дойде скоро.  Grinning
Отивам да си видя детето, а на вас гушки и целувки.

# 402
Здравейте и от нас.  Hug
Ние сме добре , само малко коликите ни мъчат и нослето ни хрипти предимно вечер (нямам представа защо така).За коликите взехме Инфакол от един колега на мъжо (остана ли му и ни ги продаде) и има ефект за сега (не е такъв рев като преди два дни).
Днес бяхме до черквата да запишем час за пречистваща молитва която ще е на 7 декември сутринта и после на обяд събираме родата и ще правим погачата.
Най - накрая и аз сколасах да кача снимки в новия ни албум:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=9114679

Фивърче, честит рожден ден със закъснение. Пожелавам ти другия рожден ден да го празнувате с още един член на семейството.

Сладка Мама , много се радвам че пак пишеш.А Дари е толкова хубава...(пу пу да не са и уроки).

Браво на Даренцето на Светлето , как бързо расте.
Ние утре сме на консултация и ще видим колко сме качили общо за 2 седмици. Предния път за една седмица бяхме наддали 170гр. - как е според вас?
Ники , не се притеснявай като гледам и ние не сме от бързо растящите. Mr. Green

# 403
  • София
благодаря ви много.Направили са и лапаро,махнали са няколко ендометриозни огнища. .Преградата не е цяла и ще може да се нахме с лапароскопия,но ще е през март.Голямо протакване,но дано поне нещата потръгнат после и другата година да и е на късмет. Praynig

Много са ни сладки всички бебковци,няма да изреждам,че ще взема да изпусна някой.

Аз си имам вече билет за БГ ,завръщаме се на 7.02 . Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 23:07 от angels_zg

# 404
Зори дано скоро братовчедка ти да разреши проблемите си и да се радва на хубава бременност и здраво бебче  Flowers Four Leaf Clover
Фивърче някъде из темите четох че скоро ти предстоят изследвания  Hug  Praynig моля се за хубави новини
Лейди малката наистина е голяма кукла
Всички бебета са хубави , а нашите най-много  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт