И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 387
  • 464
  •   1
Отговори
# 405
Ники, стискам палци всичко да е наред с твоята приятелка Peace.Получи ли ми съобщението на лични?

Сладка мама, много сте  сладки Hug.

Светле, хвана ме страх от класната да не ми пише двойка за срока и реших да посещавам часовете вече Peace.

Angels, радвам се, че първото лапаро е минало успешно, стискам палци Март месец всичко да се оправи Hug.

Нефертити. ние с теб пишем една след друга и в двете теми Hug.

# 406
Светле, хвана ме страх от класната да не ми пише двойка за срока и реших да посещавам часовете вече Peace.
Ааа, много правилно. Ако знаеш как ти се радвам само. Така можема да те следим и ние. Кога ще дойдеш, знаеш ли как си ми домиляла? Heart Eyes

Зоренце, важното е, че първата крачка към бебе е направена. А как се чувства братовчедката ти? Не съм наясно доколко изтощителна е манипулацията. Това е датата за окончателното ви прибиране в БГ, нали? Hug

Лейдибеби,
радвам се, че коликите са поотминали. Голяма мъка са ей. Не казваш спинка ли Мишето нощем? А мама? Много изтощителни могат да бъдат първите седмици, ама гледам ти си имаш помагачи. Grinning

И аз вчера се радвах на карсивите очи на Даренцето. Сладко майче, приказна ти е принцесата. А така ти се радвах на написаното в Моята мечта се сбъдна.

Ние днес сме на ваксина, та мен отсега ме е затресло. Confused

# 407
Пу-пу МНОГО СЛАДКИ БЕБОЦИ. Марти без къдрици излиза от категорията "бебе" и е заприличал на малко момченце вече. А Сладка Дари ще разбие много сърца с тези големи сини очи  Mr. Green Абе с 2 думи "нямам думи"  eat
Светле, дай си му на Даренцето панадол още като се върнете. Те сигурно ще те предупредят, ама и аз да си кажа, че следващите 3 ваксини могат да доведат до неразположения. /При нас нямаше, но бяхме на панадолче/
 Hug на всички и отивам да чета съседните темички

# 408
  • София
Зори , ще се връщате на рожденния ден на брат ми. Ще ви чакаме с нетърпение.
Светле, не се притеснявай. Каква ваксина ще биете, Пентаксим ли?
Ние купувахме тази, бие се три последователни месеца. При нас няма странични ефекти
и неприятни реакции, можеш да си го къпеш още същия ден, температури не се вдигат.
Аз Панадол не съм давала след това, давала съм себе си,  Mr. Green .

# 409
Благодаря ви! Hug Боцнаха ни, май мама повече я заболя! Grinning Дано да няма старнични ефекти. Да, взехме Пентаксим. Peace Бебчо заслужава. Heart Eyes Понеже помрънкваше, все пак дадох мъничка дозичка Панадол, а и личната каза така. Успокои се, нацока се и сега спинка. И аз веднага се паркирах тук. Mr. Green

# 410
Нефертити. ние с теб пишем една след друга и в двете теми Hug.
Мен пак ме гони безсънието и добре че е компа, а ти що не си в леглото в тези малки часове  Hug
Светле то е ясно че тебе повече те е боляло, ако можеше наистина тебе да боцнат вместо малкия а  Hug

# 411
Неф, мен това с безсънието ми е така познато. Особено последния месец, лелееее. ooooh! Мислех , че никога вече няма да ми се спи.  Ела да ме видиш сега.  Grinning
Ох, а  за ваксините аз още от времето, когато Вики беше бебе исках на мен да ги слагат. Ама отказват. Проверено. Mr. Green

# 412
Светле, коликите май не отминават Rolling Eyes . Нощем спим ако нямаме колики, иначе се будим от болка Sad.
Аз пък въобще не съм запозната с ваксините.Някой да ми каже каква е тази Пентаксим и на каква възраст се слага.Педито дори не ми каза кога да отидем на проф. преглед и кога ще имаме ваксина. Аз добре че ходя в неонатологията на прегледи та да съм по спокойна, а тези дни ще звънкам на педито да видим да не изпуснем някоя ваксина.
А сега да почерпя за първата ни месечинка.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 18:32 от ladybebi

# 413
Лейди честита ви първа месечинка, да нагушкаш малката Михаела от всички нас

Сега се включвам с една мноого хубава новина, в хубавия списък си имаме мама adi78 , тя вече е мама на бебе Никола , да и е жив и здрав

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 19:00 от Nefertity

# 414
Лейди, честита ви месечинка! Да ти е живо и здраво Мишлето!

Това е най-новия имунизационен календар http://www.ncipd.org/index.php?category=9&section=35

# 415
  • София
Лейди, честита ви месечинка. Това с коликите аз не го разбирам, Лора много малко страдаше от тях, за щастие,
но искрено ви съчувствам. Какво и даваш за коликите?А, относно ваксините пентаксим слагахме на 2 , 3 и 4 месеца, 5-и ще починем и после за шести ни каза пак ваксина и точене на кръвчица, което май е по-кофти.  Crazy Аз ти предлагам като ходиш в неонатологията да попиташ , те ще ти обяснят и така директно ще можеш да зададеш въпроса си на педито. Кога сте на контролен?
СВетле, браво на вас , шампиони сте. Ама ако можете да не мрънкате, че сте мъже все пак.

# 416
Рита, за коликите минахме давах Колийф а сега сме на Инфакол. Днес бяхме на контролен, но забравих да я питам за ваксината, тъй като нали педито ще ги слага. А тази Пентаксим се закупува отделно в смисъл заместваш я вместо тази по ЗК ли? Каква е разликата ако е така.И последно въпросче на кои ваксини се вдига Т (знам че не е адължително да се вдига).Сега на тази дали ще имаме Т?
Уфф ако ви кажа колко ми е кофти като си представя как ще и слагат ваксината и тя сигурно ще плачка много Sad. Много ми е чувствителна (глезанка). Днес на контролния преглед , като я съблекох така ревна...после се изпишка на везната Mr. Green. Изписаха ни на 20 ден 3050гр. а сега сме 3420гр. Док. каза че е добре ама може и по- добре.

# 417
                  Честита месечинка на Миша !!!Да расте здравичка ,послушна и спокойна бебка!

# 418
  • Варна
Лейди честита месечинка на твоята сладуранка  Heart Eyes. Много да те радва и да бъде здравичка  Hug

# 419
 Вчера цял ден не успях да стигна до компа, за първи път ми се случва newsm78

Лейди, на 1 месец ми се струва се слагаше втората противохепатитна ваксина. Тя е от по-приятните, в смисъл след нея не се очакват странични реакции. Пентаксима се слага на 2,3,4 месец и е по-леснопоносимия вариант в сравнение с ваксината, отпусната по ЗК. Тези по каса са две, т.е. се слагат с 2 боцкания, ваксините са живи и се понасят по- неприятно. Обаче те са без пари, а една доза Пентаксим е 60 лева. Ти си избираш коя да сложиш. Ние слагахме Пентаксим. Никакви странични реакции не сме имали, само беше малко по-поспалива от другите дни. Ама може и да не е било от това, тя по принцип си е поспаланка.
 Като написа за хослето, сещам се, че и на Бела нослето много хриптеше особено вечер след баня. Исках да питам педиатърката за какво иде реч, обаче на консултациите никога не хриптеше Mr. Green и докато се чудех има ли му нещо на детето или не, то взе, че престана. Heart Eyes
 Честита ви първа месечинка /кога мина?/

Много се радвам за ади78! Тя беше януарка 2008 струва ми се. Колко хубаво, че бързо е забременяла и си има Никола:) Да й е жив и здрав малкия!

Общи условия

Активация на акаунт