На моя племенник първия му зъб се подаде когато беше на 10 месеца, а моя милист се е сдобила с първо зъбче на 1г и 3м.
Бени Марти с дрешки на джудже е мноого готин
Шерче , честит ти блог

)
Но аз нали съм руса и кърмя, забравих да спомена и твоята къщичка снощи
Рончо, на теб ти е простено да пропускаш! Ти си с шкембе
Ако Филип миряса по-раничко днес, ще се развършея из блога на Шерката
А, да... за Вики не се притеснявай! Тук на това състояние му казват "троц фаза" и буквално ги третират като неуправляеми пубертети хлапетата. Филип е още далечко от тия моменти, но с таланта си да се тръшка драматично може да подминем и най-страшните сцени, дето съм гледала 
Това силиконовото и ние си го имаме и е идеално за чешкане на венци. Обаче имам спомен, че купих пастата и него в комплект на цената на обогатения уран в София. Филип непрекъснато е с разни четки в ръка - така си играе
. Но ще се пробвам с марля и кислородна вода.
Бях купила за подарък на една приятелка за детето, то е малко по-голямо от Бела, има вече няколко зъба, ама не съм я питала дали ги ползват.
То няма кой знае какво за гледане
Отидохме на гости и стояхме точно половин час, защото на госпожицата и стана скучно легна пред входната врата и зарева с все сила.... и се прибрахме. После на бензиностанцията баща й излезе от колата да плати и тя реши, че отива някъде сам
Тъкмо се беше успокоила, че се прибираме и айде на ново рев и сополи 
Чак ми се прищя и аз да се понауча на това-онова
Ама пусти немски докато не го преборя, време за друго не остава. И да си призная - крайно засрамена съм от информацията, която получих току-що. Вики е без памперс от година и четири месеца, т.е. - колкото е Филип в момента. А той гърнето го възприема само като играчка. Досега веднъж не е седнал на него без памперс. Но понеже е във формата на кола, често го възсяда и бръмчи 
Прости ми че едва днес ти честитя.

Ами това е основния проблем май - не знаят какво искат, скучно им е вкъщи, нещо ги мъчи /обикновено зъби/....
Рядко има изключения при които сама се сеща... А вечер спи с памперс. Обаче лятото е по удобно да се прави това. Зимата отиват много дрехи като се напикае и може да е адски изнервящо. Аз на моменти съм искала да се откажа, но съм много ината