Пердета - 4

• 88 490
  • 453
  •   1
Отговори
# 150
Уф, малко старомодно - но аз не харесвам щори под каквата и да е форма, обичам си дълги, плътни, щедро надиплени завеси...като открия - ще пусна фотоси, но давайте идеи - не само за цвета, а и за мястото - тва ми е проблема, да намеря добре зареден магазин  Laughing

# 151
  • Mostly in my mind

Страхотно е станало
Heart Eyes

# 152

Един въпрос към Dolce&Da - видях на снимка, че имате шкафче в зелен цвят - може ли по-подробно за него, ако може фотосче и инфо от къде е купено  Blush

# 153
Viliko,нямам зелено шкафче?? newsm78Къде го виждаш?

Снимките са ми много лоши,правени са с GSM и то срещу светлината,прозореца ми е източен.,затова най-вероятно  си се заблудила.
..Вижда се част от ТВ шкафа и холната масичка,които са светли на цвят.

А за пердетата..и аз като теб много обичам завеси и дипли,но ги оставих за спалнята.
Там ми е много романтично и интимно.
Няма да сгрешиш,ако си сложиш римски(не други)щори,защото те създават уют и отварят пространството. bowuu

Понеже темата е  все пак за пердета, да си покажа  пердетата в спалнята. Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315408&pid=9235147

# 154
Dolce&Da   Peace страхотни са римските щори ,на коя фирма са ?

# 155
Dolce&Da   Peace страхотни са римските щори ,на коя фирма са ?

Щорите са на GERSHMAN.

# 156
# 157
  • на малък остров в океана
Чудесни са щорите, murvet77.

Имам въпрос - как стои въпроса с отварянето на прозорците и втарите с римските щори? Аз почти съм се отказала от тях заради невъзможността да отварям прозорците.

# 158
Ujasia, мерсаж и на теб.
Ако горе над прозорците до тавана имаш дастатъчно място, няма никакъв проблем с отварянето им. 30-40см са достатъчни.

# 159
  • Стара Загора
Има механизми, които се монтират направо на дограмата и отваряш заедно с щората, както тези обикновените алуминиевите щори. Единственият недостатък е, че ще трябва да се продупчи дограмата. Peace
Ujasia, мерсаж и на теб.
Ако горе над прозорците до тавана имаш дастатъчно място, няма никакъв проблем с отварянето им. 30-40см са достатъчни.
Този вариант също е много добър, но пък си мисля, че ако прозореца се отваря много често или особено ако е врата няма да е много удобно постоянно да се вдига и сваля щората Thinking

# 160
Момичета,няма никакъв проблем с отварянето на прозореза.
Ако започват от тавана(както са моите)навиваш щората и тя се пада над рамката.
Ако е на самата дограма,отваряш с нея? Hug

# 161
# 162
  typeuu
Събирам идеи, за да сменя обикновените ми щори, сложени набързо, с нещо хубаво!  bouquet

# 163
Ох,да не ни се скарат,че обсъждаме щори в тема за пердета.
Чувствам се малко виновна,защото аз я подкарах! Laughing

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 10:52 от Dolce&Da

# 164
Viliko,нямам зелено шкафче?? newsm78Къде го виждаш?

Снимките са ми много лоши,правени са с GSM и то срещу светлината,прозореца ми е източен.,затова най-вероятно  си се заблудила.
..Вижда се част от ТВ шкафа и холната масичка,които са светли на цвят.

А за пердетата..и аз като теб много обичам завеси и дипли,но ги оставих за спалнята.
Там ми е много романтично и интимно.
Няма да сгрешиш,ако си сложиш римски(не други)щори,защото те създават уют и отварят пространството. bowuu

Понеже темата е  все пак за пердета, да си покажа  пердетата в спалнята. Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315408&pid=9235147

Еми виждам аз - щото ми се иска да видя, търся си такива зеленички нощни шкафчета и затова  Joy
НО
Перденцата, както и спалнята ти са страхотни /от темата за спалните твоята си я запазих като една от най-сполучливите  Laughing/

Аз да се отчета - купих си пердетата! След едномесечното обикаляне ми стана ясно, че същия цвят няма да намеря, а подобни не стават - просто моя цвят на тапета е ярък, електриков и с друг зелен подобен става  Sick. Така че - купих тютюнево тъмно зелено, цвят хамелеон - на светлината променя цвета си, със по-светло зелени ивици по дължина. Като го ушия, ще ви го покажа. От същия плат ще има и покривало за спалнята.

Общи условия

Активация на акаунт