Слънчева и топла е БУРГАСката есен, чак ти идва да запееш песен - 66

• 19 039
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Ето ме и мен. LaughingЩом става дума за банкет веднага дотичвам. Grinning И двете дати ме устройват засега.А за детското парти, Ками, май ще потретваме. Wink

# 166
Тук съм момичета....влизам почти всеки ден, ама нямам много време за писане. Hug

# 167
Ji , лентичките са върха! Много ти благодаря, скоро ще дойда да се обзаведа с такива и за чело и още няколко за носле. Но без подаръци сет фуа си , ако ме разбираш.  Laughing  Hug Много ти благодаря.

# 168
  • у нас

Срещнахме се и със Синара в бара  Wink

Мда, аз не мога да се наканя да седна да драсна някой ред. Гледам, вече е докладвано  Wink Кафето е много сладурско, с вкус е обзавеждано   bouquet
Диди много се е разхубавила, пу-пу, а пък Камито направо ще се счупи  Heart Eyes

Днес съм на санитарен полуден  wash hang 1ironing 1dishes newsm79  ooooh!

лек ден на всички  Hug

# 169
  • България
Диди много се е разхубавила, пу-пу,
м-даааа, въпрвки че аз я виждах още в малките месеци  Peace А казват, че момиченцата вземали от красотата на майката , бубичко, да не родиш някой мъж накрая  Wink

# 170
как е клуба на болните ? приемате ли нови членове, че и да е да и да е не, аз съм с двата крака вътре  #Cussing out   сега мома Жанина и тати се разхождат из къщи и си гукат, а аз съм в "изолатора"

# 171
Здравейте момичета! От дълго време не съм влизала и не съм ви чела!
Влизам с въпрос за очен лекар, който работи по здравна каса, че ме налегна един конюктивит, от който не мога да се отърва ве4е 5ти ден, а се мажа с 2ро лекарство ве4е от ли4ната предписано! За Кузнецов изключено да ме приеме утре, свободните му часове сигурно са за декември и т.н
Препоръчайте ми друг, моля ви!

Отговорете ми тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.new#new или на лични...

# 172
Снежи сещам се за очната клиника до зала Младост.  Wink

А ще ми обястните ли каква точно ще е организацията,тази с Дядо Коледа.Понеже досега не сме присъствали..

# 173
очната клиника в Младост работи и с НЗОК. Но дори и частния прием не е скъп. Ходила съм заради голямята щерка и съм доволна.
Д- р Иванов май се казваше единия.

За конюнктивита , вземе си TOBREX и му гледай сеира.

# 174
wasto и с тобрекс и без пак минава.От опит знам.Аз и Гали нищо не сме слагали,само кърма.А свекървата тобрекс.Е, не и мина по-дързо  Wink

# 175
Подкрепям за конюктивита. На Маги мина без нищо да правя.

# 176
здравейте,някоя съфорумка питаше за детска градина Слънце-на Оборище,нали?Ние сме там.

# 177
Момичета благодаря ви! Слава Богу конюктивита ми се оправи и не се наложи да ходя на очен преглед!  Heart Eyes

Сега друг въпрос: Имало някаква механа, която като застанеш с лице към църквата Св. Кирил и Методии се пада в сградата в ляво, доколкото подразбрах в или близо до бившия студенстки стол на БСУ. На гърба се намира Оперното-филхармонично дружество!
Някой може ли да ми каже как се казва механата и координати ако имате!
Интересувам се също от координатите на Домино в Изгрев и други заведения, където се получават танци!
Simple Smile

# 178
Снежи, механата е Банско - ето координати тук
http://www.programata.bg/?p=71&c=4&id=4238&l=1

радвам се, че се оправяте всички...и аз вървя на там, вече съм без инжекции, само на АБ и физиотерапия от днес  Mr. Green

# 179
За Домино мога да ти кажа че е в парка на Изгрев и в момента не работи.   Peace
Нищо не казвате за Дядо Коледа и подаръците..

Общи условия

Активация на акаунт