Слънчева и топла е БУРГАСката есен, чак ти идва да запееш песен - 66

• 19 047
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
.... иначе грам температура не съм вдигнала  Rolling Eyes а вече четвърти ден съм така - какво става и аз не знам

На мен ми звучи като някаква алергия  newsm78. Дано се оправиш скоро. Ти пробва ли вече със Стодал, Грануфорин ...

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:40 от Танина

# 121
привет на всички,
не съм сигурна дали съм в правилната тема, но се надявам да Ви заинтересувам. Сформирам групичка от малчовци , които ще занимавам по английски език по метод близък на този на Хелън Дорон. Заниманиятя са в Славейков. Ако имате интерес, пишете ми на ЛС.
 Peace

# 122
Ами Добро утро на всички и идвам,за да се запиша към болните.  Crossing Arms Така не ме е боляло гърлото от години сигурно! Смятам да пръскам БИОПАРОКС колкото и да го мразя,за да се спася.

# 123
  • Бургас
Ами Добро утро на всички и идвам,за да се запиша към болните.  Crossing Arms Така не ме е боляло гърлото от години сигурно! Смятам да пръскам БИОПАРОКС колкото и да го мразя,за да се спася.
Миналата седмица бях така. 3 дни какво ли не пих, но не. Адската болка и дразнене. Все едно огън ме гореше. Дано да мине бързо.

Искам да  питам някой да води детето си в ЦДГ Слънце?

# 124
Даааа, тя и Камито така почна, но сега се чухме сложили я на Гентамицин в дупето и Зинат. Ако нямало ефект от утре в болницата да й цепят сливиците. Абцес някакъв имала. Ужас.

# 125
  • Бургас
привет на всички,
не съм сигурна дали съм в правилната тема, но се надявам да Ви заинтересувам. Сформирам групичка от малчовци , които ще занимавам по английски език по метод близък на този на Хелън Дорон. Заниманиятя са в Славейков. Ако имате интерес, пишете ми на ЛС.
 Peace

Кутията ти е пълна. Peace

# 126
  • Бургас
привет на всички,
 Peace

Кутията ти е пълна. Peace

# 127
Даааа, тя и Камито така почна, но сега се чухме сложили я на Гентамицин в дупето и Зинат. Ако нямало ефект от утре в болницата да й цепят сливиците. Абцес някакъв имала. Ужас.

И аз бях на гентамицин и Зинат, сега продължението е с азатрил и...............гъбясах отвсякъде - леш съм. Сега лекарства и за гъбички за отгоре за отдолу дактарини мактарини писна ми вече да пия по един чувал хапове. Кажи на Камелия да взима превантивни мерки да не се докара и тя като мен.

# 128
Оф, като каза гъбички, моята Деница първият АБ който пи - аулин, та като гъбяса после в чудо се видях. На 1г6м милата гъбички лекувахме.

# 129
Ух  ooooh!  така е с традиционната медицина момичета.За жалост.Спасението е в хомеопатията  Peace От 2г. така се спасяваме.
Скорошно оздравяване на всички    bouquet

# 130
Дари, пръскай там и стискай зъби, да не втасаш като мен

megata - съвсем ме срази  Rolling Eyes само туй не ми мина през акъла.... какви са тия превантивни мерки - казвай, че само  остана сега и да гъбясам  Shocked
иначе "перитонзиларен абсцес" - това е, каквото и да значи  Rolling Eyes отпред отзад, отвякъде атака с АБ
и след употреба на половин аптека вече се надявам утре да ми пожелаят "приятно" домашно лечение  Laughing

# 131
Момичета, някой да знае работното време на паспортна служба към първо РПУ?

# 132
9-10ч., 10.15-12ч., 13/13.30-16ч., 16.15-17ч.  Peace
нещо от сорта беше
скоро звънях да питам
аз си пуснах паспорта във второ, защото там няма толкова хора

# 133
Дари, пръскай там и стискай зъби, да не втасаш като мен

megata - съвсем ме срази  Rolling Eyes само туй не ми мина през акъла.... какви са тия превантивни мерки - казвай, че само  остана сега и да гъбясам  Shocked
иначе "перитонзиларен абсцес" - това е, каквото и да значи  Rolling Eyes отпред отзад, отвякъде атака с АБ
и след употреба на половин аптека вече се надявам утре да ми пожелаят "приятно" домашно лечение  Laughing

Превантивните мерки са -  1 хапченце Микомакс.

# 134
9-10ч., 10.15-12ч., 13/13.30-16ч., 16.15-17ч.  Peace
нещо от сорта беше
скоро звънях да питам
аз си пуснах паспорта във второ, защото там няма толкова хора
Амелия, а случайно да знаеш дали в Първо мога да подам заявление и за подмяна на шофьорската си книжка? Предстои ми смяна на паспорт и шоф.книжка, пък ми се ще да мога на едно място да ги подам. Ако може да не ходя до КАТ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт