Юлчетата малки превземат люлки и пързалки - 2 част

• 15 557
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Ели, до нас има на Бейби арт продукти - отпечатъци, с рамки, с албуми, триизмерни... Но стартовата цена за отпечатък е 20 лв и се стига до 58... А глината ми струва 4 лв.

# 256
  • София
Боряна  Hug и нашето е такова ама двамата не се побират,няма място за пляскане.Яна моля те снимай и ми прати или качи да видя?
Как ги обличате за сън?Аз слагам боди с дълъг ръкав,пижами и чувал-четата като се има в предвид че са в преносимите кошари в стаята е 23градуса
Някой да даде рецепта за баница с кайма?Филиал на готварския станахме

# 257
  • София
Кая спи с боди с къс ръкав  и долнище на пижама, завивам я с чаршафче и едно акрилено одеало. Ако нещо ми се стори хладно, понякога й обличам и тънко горнище с дълъг ръкав.

У нас най-новата любима играчка е предишното столче за кола (кошницата). в нея се люлее рядко Кая, през повечето време люлее куклите, разни кремчета, шишето с вода, какво то се сети, и като ги люлее нещата, им вика "люш-люш Кая"  Joy И се заиграва много дълго така.

# 258
Дели го обличам с боди с дълъг ръкав и долнище на пижама. Сега взех пижамки с горнище и долнище и мисля като спи с тях да не слагам боди отдолу. Завивката е нашата обща- пухена.
Ели, и моят син иска да се храни сам. Давам му, всичко става в храна, но все пак нали трябва да се учи.

# 259
  • sf
Кико спи само по пижама, без нищо отдолу. А нощем при нас е около 14 градуса. Екстра ни е.

# 260
  • София,
Ох четох, четох и ми се замая главата!
Честит празник на всички празнували днес!

Елче честит Рожден ДЕн!
РЕни чести ти имен ден!
А на КАми и Хриси им желая само прекрасни моменти и много щастие и любов да изпълва новите им домове, и детски смях естествено! Hug
Алекси КОко добре дошла и тук, радвам се, че те срещам, аз обаче съм голяма овца, не съм ли ти казвала за тази тема? newsm78
Иве и аз се сещам какво търсиш, ама такива корита и легени дето съм виждала едва ли ще ти свършат работа, те са много малки.
Ели и на Вероника, това детско "Мързел град и е любимо, много често когато не иска да яде и го пускам и тя облещва очите и отваря устата, а като почнат песните, леле не мога да я удържа, то е смях, пляскане с ръце, ако случайно е в другата стая направо дохвърчава ако е в проходилката. Обича също много и "русалките". А сега умира за една реклама по телевизията с едно бяло ангорско коте, то са едни възклицания.  Crazy
Аз си купих Судоку крема от Джъмбо, ама не ми се е налагало да го ползвам. НО крем здраве е много добър за толкова силно подсечено. СЪщо и Тридерма помага много.
Аз пък от няколко дни накупих сума ти мазила, защото от лейкопласта дето беше прикрепен абоката на ръчичката и в болницата ръката и се възпали и в момента е много зле. Мазах я с какво ли не - Адвантан, Банеоцин, Дефламол, с разни кремове и нищо много се влоши - цялата е на мехури и гнойни връхчета, и днес я водих до поликлиниката, добре че имаше дежурен лекар, та ни изписа едно кремче Дипрогента или нещо подобно беше и вече от второто намазване и като че ли има подобрение.  Hug
През идващата седмица ни се очертава голямо обикаляне по доктори пак - ще я водя при Куфарджиева да я диспансеризира и да и изпише лекарства. Ще я водя и на кожен, ако това на ръката не се подобри и не започне да минава, а и на хирург, че едното пръстче на крачето и набира и е много зле.  ooooh! И за него накупих разни мазила и нищо. Сега и правя само бани с йодасепт, но трябва да се ходи на хирург. Горкото ми детенце, то едно зло не идва само, както казват старите хора.  Crossing Arms
Като гледам как сте се разготвили и направо ви се удивлявам. Аз някога когато се ожених и също като вас имах голямо желание за такива неща, правех разни кифли, сладки, кексове, какво ли не. СЕга не ми се занимава с нищо. ПОнеже цяла седмица не си бях в къщи и моите мъже са карали на пици и сандвичи, та вчера готвих и за Вероника и за тях. Но днес вече и това не ми се правеше, набързо сготвихме от Кауфланд едни топли пържолки, та чак и една баница със сирене и праз им разточих Wink Mr. Green.
Хайде лека, че трябва да ставам в 6 да и правя инхалация.
П.П А ВЕроника спи с боди с къс ръкав и цяла пижамка памучна - много тъничка и  с тънки чорапки, но тя ги събува, чувалче и я завивам отгоре с олекотена завивка, но засега не пускаме отопление, температурата е около 19 - до 20гр. СУтрин е и по студено като че ли, особено тези дни.

# 261
  • USA
Честит рожден ден на Елчето! Да си много здрава и все така интересна!    bouquet
Честит имен ден на Рени и всички празнуващи!    bouquet Много го обичам този ден, защото в него празнуват 2 любими мои хора.
Честити нови жилища на Ками и Рокси! Там да се чувствате най-добре.

Много ви се радвам на ентусиазма за готвене. Много искам и аз да се включа, но като тръгна да правя нещо тестено ми се казва "По-добре сготви манджа."  hahaha Така е в моето домочадие за манджа си мечтаем. Simple Smile

Иве, не е точно рецепта за баница с месо, но аз правя емпанада по инструкция на една приятелка-испанка. Взимаш многолистно тесто (като Бела) и разделяш горе-долу на 2. Слагаш отдолу на тавата като оставяш краищата да са по стените на тавата. Задушаваш кайма с лук, чушки, подправки и каквото друго душа ти иска. Слагаш в тавата върху тестото и покриваш с останалото тесто като защипваш по краищата (да стане като пай). Набоцкваш с вилица отгоре и ако искаш мажеш с яйце (аз често не мажа) и печеш докато се изпече тестото. Сори за липсата на мерки, следващият път като правя ще меря. Това го правя и с риба тон от консерва вместо кайма и слагам и маслини.

Донси, вие сте моржове направо!

# 262
Докато ми втаства тестото за кифличките реших да кажа едно добро утро  Wink
Мерси за пожеланията, момичета. Честит нов дом и на Рокси   bouquet Много уют и щастие  Hug
Честити празници на патерица на Елче и на Рени   bouquet Бъдете  здрави и все така лъчезарни  Hug

Иве, и аз правя баница с кайма като Winx, много вкусна става  Peace
Добре, че споделихте за крем "Здраве" за подсечено, защото Гери снощи зверски се подсече, та сега я намазах обилно с кремчето, дано помогне...
Иначе спим на 21 градуса - Гери е с боди с къс ръкав, тънка пижама и лятното чувалче /защото дебелото още ме чака да го занеса при шивач да оправи ципа/, отгоре й мятам одеалце, но тя го маха.
А за говоренето - беден й е речникът ,има 3-4 думички в репертоара - тати, мами, папи, и понякога биби; иначе познава вече доста предмети, та чакам с нетърпение да  си развърже езика най-накрая Simple Smile
Дундурела, милото момиченце, стискам палци нещата при вас скоро-скоро да се оправят и да ви подминават вече тези болести  Praynig  Hug

# 263
Добро утро!
Иве,нямам снимка на коритото,но става за двамата без проблем.Довечера,ако не е късно ще снимам.Даже тая сутрин ще ходя до Пиги и ще видя дали има такива корита.
Дунди и аз ползвам Депрогента за невродермита на Надина и съм много доволна.
Ели,да не е нещо гъбично това подсечено,от АБ-то?На мен ми помагаше Ексипиал за ръце,препоръчвам.
Кирова,как мина пътуването до Варна?Дано Сашко се оправи бързо!

# 264
Здравейте
Сашо трета нощ е с Т вече се виждам в чудо ,не иска да яде нищо цял ден кара на чай и сок и по една две солетки .
Дуднди дано бързо ви мине този лош период че горкото детенце много му се  е струпало.
Вчера направих от мъфините сладките станаха бързо и са вкусни тази рецепта влиза в моя тефтер там записвам само пробваните неща.
Янче не питай за пътуването че съм бясна нямаше я дакторката и хвърлих 50 лв на вятъра а имах записан час от преди три месеца .

# 265
Здравейте и от мен,

Честит рожден ден на Емо на Рокси. Да ти е жив и здрав, и много да ви обича.
Аз снощи си изкарах "прекрасно". Към 21,30 като ме пресече корема... после се включи и повръщане, падане на кръвно и така до 2 през нощта... Не знам какво ми стана и то отведнъж. Нито бях яла, нито пила нещо. Ако е вирус, дано не го хване малкия разбойник...

# 266
Кирова,кошмарно и тежко в това с темп. и неяденето!Дано отмине вече!
И аз съм една ....,запазих си час за гинеколог,а забравих че точно на тая дата съм в цикъл,яд ме е.Цял месец по рано се записах,къде ми беше акъла!  ooooh!
Рени,дано не е нещо сериозно!
Хриси,весел празник!
Иве,бях в Пигиса и нямат от големите обикновнни корита.В Пигито вече става само за новородени и всичко е много скъпо.Що така направиха тия хора,обичах магазина ама вече нестава.
Децата много ме вбесиха и ако Мимозка беше наблизо да ме чуе как ги наричах.  Embarassed Никола му е все тая,ама Надина се обижда и сърди,та после се гушкахме и извинявахме сто часа.Просто с това купуване нон-стоп ме побърква.Снощи съм я пратила на пазар с баща й да си вземе каквото иска,но пак намери какво да муфти.Бюфета е по-интересен от клуба,а да кажете че е ящна...Малкия пък неиска в количката и ходи където му скимне.Като хлебарка е,я се обърна и е зачезнал някъде.Хората го носят,влачат,хващат и се оглеждат за лошата му майка.

# 267
  • София
бубе, не съм мазала със судокрема, защото хумата е чудодейна, много съм доволна от идеята на кати и я преопръчвам горещо, щом и на този тест издържа, няма по-добър варинат за мен. Peace  вчера след като измрънках за още варианти за мазане на толкова подсечено, кожата му се промени, днес също е по-добре, но има още остатъци, просто беше жестоко подсечен и не само самото дупе ами и настрани ... голяма глупост стана, от нищо-нещо за съжаление Rolling Eyes
янче, не е гъбично, просто като се е продрискал е постоял известно време така и понеже дрсикаше от няколко дни, дупето се е раздразнило, а преседявайки с акото, просто е било върха на сладоледа Sad
браво на дели че и той папка сам, супер, явно им е много интересно сега.
дунди, аз си мислех че никой не го гледа това детско, понеже на мен лично цялата тази ТВ джетикс ми се вижда адски тъпа, ама на, ето че това филмче е хем интересно, хем с песнички и е шаренко, хем за полезни неща учат малките. Grinning ох, а вероничка милата какво ли не преживя, целуни я от нас и кураж ви желаем Heart Eyes
ренка, верно ли бе 4 лева, а за другото знаех че е 20 лева... ми не знам какво да ти кажа, права си че е в пъти по-евтино, ама аз не знам как да се справя с глината или откъде да я купя. онова за 20 лева е по-юзър френдли Laughing кажи как го правиш, дай акъл малко Peace съжалявам за снощното преживяване, днес как си?
Кирова, е това е доста нечестно, ти чу л се с докторката да й теглиш една? ама че работа.... Rolling Eyes а на сашко какво му е- ако Т е висока може да е вирусче, за съжаление... дано не е разбира се Praynig

# 268
Е,ти пък Ели,та Мързел град е хит сред девойките!  Laughing За какво говорим,чак мъжо знае за Спортакус,Подлия Роби и другите.Надина гледа и H2O, и като дадът как се целуват или прегръщат момчето с момичето и се крие под одялото. Wink Както и Рейнджърите и за едни дето ловят извънземни.Абе големи кретении има по Джетикс.

# 269
  • София
ее, ама спортакус е много готин, ся няма кво да си говорим, малко му са педе...ски мустачките ама  Laughing Laughing Laughing
а на подлия роби съм му голям фен- какви муцуни прави, като мистър бийн Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт