Египет - втора тема

• 42 985
  • 442
  •   1
Отговори
# 210
  • Beyond the Frontiers
Всички туроператори летят с един и същ полет, хотелите, които цитирате се предлагати от другите. След 1 седмица мога да дам информация от първа ръка - в програмата на пътуването ни са включени 50 хотела в район Хургада. Ще се постарая да има доста снимки и коментари. Peace

# 211
Всички туроператори летят с един и същ полет, хотелите, които цитирате се предлагати от другите. След 1 седмица мога да дам информация от първа ръка - в програмата на пътуването ни са включени 50 хотела в район Хургада. Ще се постарая да има доста снимки и коментари. Peace

Лелее 50! Как ще успеете да ги разгледате и да си създадете впечатления?

Миналата седмица както си лежах на шезлонга на плажа на Червено море Sunglasses и се наслаждавах на слънцето и безвремието, изневиделица се появи група хора /облечени/, коментиращи и щракащи като луди с фотоапарати Laughing Сигурно са били от някой подобен инфотур. Wink

# 212
  • София
scorpios, съветвам те пак да пратиш снимки в Травъл магазин или подобно списание. Определено ще грабнеш пак награда, страхотни са снимките и много бързо ме върнаха в спомените ми.
 bouquet

# 213
scorpios, съветвам те пак да пратиш снимки в Травъл магазин или подобно списание. Определено ще грабнеш пак награда, страхотни са снимките и много бързо ме върнаха в спомените ми.
 bouquet

elix, благодаря за комплиментите, но едва ли ще ми остане време.

Ако сте забелязали в последния брой на Травъл има публикувана снимка от Египет - жена, която приготвя хляб.
Това е в ресторанта в Кайро, където май всички групи на Тез тур обядват Mr. Green

А снимката от Варадеро е на моя приятелка, много е горда.

# 214
  • Стара Загора
Още една запалена по Египет  bowuu
Изчетох и вете теми и вече съм  #Crazy но доволна.
Няма да пиша къде  ще ходим и как защото всичкото инфо може да вземете от постовете на Jade....просто се впих в нея и ще пътуваме с тях. /поне за сега плановете ми са такива/

# 215
Саманта, ЧРД!  bouquet И двата хотела са добри,аз по-скоро клоня към втория  Peace  В Хилтън някой беше отсядал,но за Мариът май никой не е писал досега.Ако го изберете,ще чакам подробен отчет  Mr. Green
Хера,привет! Като ти мернах името,си викам: Ау,нещо сме сгазили лука,щом мод се е намесил...после се сетих,че не сме в Искам бебе  Crazy
Радвам се,че си изчела темите - все нещо полезно си намерила. Ще разправяте на квадрат тогава,щом ще ходите в пакет  Peace

# 216
  • Beyond the Frontiers

Лелее 50! Как ще успеете да ги разгледате и да си създадете впечатления?

Миналата седмица както си лежах на шезлонга на плажа на Червено море Sunglasses и се наслаждавах на слънцето и безвремието, изневиделица се появи група хора /облечени/, коментиращи и щракащи като луди с фотоапарати Laughing Сигурно са били от някой подобен инфотур. Wink
Доста е натоварена програмата. но имам предимството да съм била и от другата страна - хотелиер и имам тренирано око за всякакви дребни недостатъци като мухъл, пукнатини, не добро почистване и т.н, така че се надявам да успея да преценя хотелите. Е, по отношение на кухнята, няма да мога. Но смятам да нащракам доста снимки.

# 217
Е,те няма да те заведат в стаите с мухъл и пукнатини все пак. И те са хитри и обиграни  Twisted Evil
Приятно изкарване! Peace

# 218
  • Стара Загора
Хера,привет! Като ти мернах името,си викам: Ау,нещо сме сгазили лука,щом мод се е намесил...после се сетих,че не сме в Искам бебе  Crazy
Гузен, негонен бяга Mr. Green Признавай без бой Crazy
http://www.pyramisaegypt.com/pyramisaBlueLaguna/accomodation.asp някой да е отсядъл в този хоте...в Хургада.

# 219
  • Beyond the Frontiers
Гузен, негонен бяга Mr. Green Признавай без бой Crazy
http://www.pyramisaegypt.com/pyramisaBlueLaguna/accomodation.asp някой да е отсядъл в този хоте...в Хургада.
През декември пратих родителите си там, а в момента и едни други клиенти. Като цяло е хубав хотела, храната - пиле, риба и така...по принцип им е харесало. Бяха в стая PYRAMISA BLUE LAGOON (Superior) - 5* - доста големи стаи, с нещо като предверие и чудесни тераси. Имам снимки от стаята и хотела - ще ги кача и покажа.

Е,те няма да те заведат в стаите с мухъл и пукнатини все пак. И те са хитри и обиграни  Twisted Evil
Приятно изкарване! Peace

А, знам това, ама съм яко изкривена, все ще намеря кусур. Мерси за пожеланията.

# 220
  • Стара Загора
Аз се канех да попитам за допълнителните екскурзии, които предлагат туроператорите.
На някои от тях пише "ще имате възможност да се снимате на фона на пирамидите". Това дали означва, че само ще ги обиколим и няма да влезем вътре?
Никъде не срещнах информация колко горе-долу е входа, който се заплаща там...

А снощи ми хрумна една доста екстремна идея...
Да си наемем кола за 5 дни, с която да си ходим по екскурзиите. Проверих в разни сайтове как вървят цените. 5-местна бричка за 5 дни - 170 лири.
т.е. около 370 лв. Ако сме 5 човека се пада по 74 лв. на човек. Нищо работа. Никаде обаче не срещнах инфо дали влиза цената на горивото или не...
Идват ми разни луди идеи, май съвсем пощурях по този Египет вече.
А на какви страшни предупреждения за движението в Египет попаднах. Много се смях.

Например:
"Confident drivers can rent a car.  You’ll need to quickly adapt to a new set of driving style, but this can be done.  It will probably be the most dangerous thing you do on your trip, but again, it can be done. " Joy

Та... някой има ли опит с това?

# 221
  • Стара Загора
Принципно ако вземаш кола под наем си плащаш допълнително горивото. За Египет обаче незнам как е.
Ах пак ще ме хвърляш в Сървайвър.

# 222
  • Beyond the Frontiers
Тук се виждат терасите и част от градината и басейна http://elku.multiply.com/photos/album/56#24 има и от басейна, но довечера мога да ги кача.

Аз се канех да попитам за допълнителните екскурзии, които предлагат туроператорите.
На някои от тях пише "ще имате възможност да се снимате на фона на пирамидите". Това дали означва, че само ще ги обиколим и няма да влезем вътре?
Никъде не срещнах информация колко горе-долу е входа, който се заплаща там...

Аз съм останала с впечатление, че не може да влизаш вътре. newsm78
За допълнителните екскурзии - доколкото разбрах не всички допълнитеблни екскурзий, предлагани от нашите фирми са с екскурзовод на български, най-често на руски. Смятам да се огледам за екскурзийте на немските туроператори и да си взема през тях.

# 223

А, знам това, ама съм яко изкривена, все ще намеря кусур. Мерси за пожеланията.

Ааа, ще видиш доста. Моето проф. око видя интересни проектантски решения и строителни методи  Laughing.
Дано да успееш да съчетаеш работата с удоволствието Hug

# 224
  • Стара Загора
Аз съм останала с впечатление, че не може да влизаш вътре. newsm78
Може, може... с пари всичко става.
Токущо дори попаднах на един сай с цени от 2006-та, но не вярвам много да са се променили.
Цената обявена там за вход на платото е 40 египедски паунда, а за хеопсовата пирамида - 100.
Това според курса на мен ми излезе към 75 лв. за двама.
Обаче пише, че входа във великата прамида е ограничен, каквото и да значи това...

Снимките изглеждат добре.
Аз се учудвам как така Тезтур дава толкова ниска цена за този 5* хотел...
358 евро. Дали няма нещо гнило?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт