Египет - втора тема

• 42 947
  • 442
  •   1
Отговори
# 45
О,Пина, не сме се засичали напоследък  Peace
Аз да си кажа,че в Египет ходя и да мързелувам, и то яко  Blush Но мисля,че на мен ми е простено. Пък и седим по няколко седмици така, че все по нещо виждаме  Mr. Green

# 46
А, Олди, твоето е съвсем друго....  Peace Но повечето хора попадат в Египет за 7 дни - веднъж за целия си живот. Дано и аз да не остана с тия 7 дни, дано поне още веднъж го видя.  Hug

# 47
Съгласна съм  Peace Като се върна оттам се търкалям  Joy
Пожелавам ти да не си останеш само със 7-те дни!  Praynig
Вярно е,че има толкова за гледане,обикаляне и преживяване,че е задължително да се спи по-малко от 7 часа  Mr. Green

Kaleia, честит рожден ден! Много прекрасни пътешествия ти пожелавам!!  bouquet

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 14:07 от Old Sport

# 48
  • София - Бургас
Здравейте, мацки! Hug

Много съм щастлива, да ви се похваля днес получих самолетните си билети за Египет и ваучерите за хотела!
Точно на рождия си ден, какъв подарък...страхотен...много съм нетърпелива вече....хайде, събота идвай.... Laughing
А по повод рождения си ден, ви черпя:

# 49
Присъединявам се към апела на Калея!
Янич, какво стана  ствоя разказ  newsm78
Климатизацията ми върви много зле:) Ако някой ми каже, тръгвай веднага, тръгвам на топличко и екзотично, може и без багаж. Simple Smile (тъкмо последните дни започнах да се уча да се пазаря:)
Аз също съм много впечталена и тък като останаха много неща невидяни, сме решили догодина живи и здрави в Хургада. Нашата екскурзия беше от Алфатур/Тезтур. Организацията им е много добра, автобусите са може би чисто нови. Бяхме избрали непретенциозен хотел, тък като се очертаваше малко време да сме в него. Simple Smile - http://www.sharminn.com/pagemain.html   Хотелът в никакъв случай не надминаваше очакванията ни. Чистотата и обслужването бяха добре. Единствено ол инклузива не ми допадна - беше от 10 до 10, нямаше гривни, а навсякъде трябваше да "рапортуваш" номера на стаята. Храната беше ок - май е меко казано, защото въпреки обикалянето се върнахме с по няколко килца отгоре.  Всички екскурзии на Тес тур са добри, жалкото е, че времето е малко - както е казала Олд спорт - спахме по 4-5 часа на денонощие. Ние ходихме до Йордания, карахме АТВ в пустинята НАбк, а приятелите ни ходиха да се гмуркат в РАс Мохамед и посетиха манастира Света Екатерина.
Ако имате конкретни въпроси съм насреща. Ние догодина живи здрави ще сме в Алф ЛЕйла в Хургада Simple Smile

# 50
През деня времето е било хубаво,каза около 26-28 градуса.
 Нямали са много време за плаж и басейн,тъй като е ходила на много екскурзии,но все пак се е цопнала. Mr. Green
 Водата в морето е била студеничка,единият басейн в хотела е бил с подгряване,та там са киснали повечко.
Сега видях въпроса и отговора, че да кажа от първа ръка- водата в лагуните е по-хладка от тази, която е директно на Червено море, мисля че е около 25 градуса, изобилието от риби е върха , съжалявам само, че не се специализирах в снимането. Имам доста снимки на yanich.multiply.com

# 51
  • София
 ЧРД, kaleia ! Незабравима ваканция да изживееш и после да се включиш със отзиви!  bouquet

Ха, колко популярен стана изведнъж Алф лейла у лейла, както му казваха местните  Laughing 

Естествено, че трябва да си луд и да си стоиш по цял ден в хотела...Ние, че бяхме с детето/на 1г. и 7м/ ходихме по екскурзии , пък ако бяхме сами направо щяхме да си доплатим поне за още една седмица     Simple Smile Само до Луксор не отидохме, защото е много път , но него си го запазихме за другият път.

# 52
Ей, как съм я пропуснала тая тема ooooh!.

Благодаря на нашия "египетски" човек Олд Спорт за прекрасно оформената тема!  bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 15:12 от Bastet

# 53
Бастет,    bouquet
Калея, мерси за тортата! Лек път утре и чакаме разкази! Peace
Янич, аклиматизира ли се? Мерси за разказа!  bouquet Кажи за тенхическата страна на ходенето до Петра (предполагам,че това имаш предвид, като каза, че сте ходили в Йордания). Полет, времетраене, цена, програма и т.н. Мерси предварително!

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 15:27 от Old Sport

# 54
здравейте момичета,
за да непускам нова тема реших да попитам вас. Искаме с мъжа ми да направим подарък - екскурзия до Египет ( включително посещение на пирамидите) може ли да ми препоръчате агенция.Опитах да потърся в нета,но информацията е толкова много и разхвърляня и реших,че вие може да ми помогнете да стесня кръга. Искаме 8 дневна почивка  до 300 евро  за февруари. До колкото успях да разгледам  някои агенции предложенията за февруари  крайният срок за плащане пище ноември ( значи сме изпуснали момента така ли? ) newsm78
ох нищо неразбирам,помогнете ми моля ви

# 55
Съмнявам се,че сте изпуснали някакви срокове за плащане. Точно в този момент, когато на много хора изобщо не им е до пътуване, агенциите не биха отказали да ви вземат парите. Така,че се успокой и се обади на няколко агенции с обяснение какво търсиш,за кога и за какви пари приблизително.
Пробвай с Астрал Холидейс, Алфа Тур и всякакви други,които намериш в нета. Те като цяло продават едни и същи пакети,така че важното е да имат места за съответния период и да те устройва цената им. Имам леки опасения,че за тези пари малко трудно ще включите и Кайро (имаше оферти около 300 евро,но само за Хургада),но може и да греша!
Не залагай много на сайтовете им.Информацията не винаги е актуална,още повече,че в момента текат записаванията за Нова Година и празниците изобщо, и най-вече на такива оферти се набляга.Поне това е моето впечатление.
Пиши,ако имаш нужда от още инфо или съдействие! Peace

# 56
# 57
да забелязах,че информацията им в сайтовете не е актуална,а и съм наясно,че точно сега са в разгара на новогодишните почивки.
Аз живея в чужбина и ми се искаше да получаа информацията  по интернет или евентуално чрез е-майл , но на изпратени от мен е-майли към една-две агенции ми се върнаха  писмата с несъщесвуващи пощи. Май най - сигурното е чрез телефон директно да си говоря с агенцията.

Благодаря ти за инфото, значи  трябва да търс япакет за Кайро така ли ,ако искам  да видят пирамидите  ( то всъщност това е целта на цялото пътуване:)
и към кои агенции да се обърна, кои са по-надеждни така да се изразя, нямам опит с Бг агенции, затова ще  ви бъда благодарна

# 58
# 59
и към кои агенции да се обърна, кои са по-надеждни така да се изразя, нямам опит с Бг агенции, затова ще  ви бъда благодарна

oni, ние ползвахме Алма Тур и останахме много доволни, но съм чувала, че тези, които Old Sport ти е препоръчала също са с добро име.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт