Отговори
# 165
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН- Hug не съм писала и аз отдавна,но моля да не ми се сърдите.така ми е притеснено ,че не знам къде се намирам.е  на и отговор нямам все още-до кога и аз не знам,но мисля днес да званя в посолството  да попитам.
ох и аз сам фенка на парфюмите винаги гледам да имам поне по 5-6 под ръка иначе не ми е добре.харесам - сега съм се снабдила с Gucci rush,versace-bright Cristal,bvlgari-rose essentielle,dolce&gabbana the one i Gucci by Gucci.a също ползвам и Eden на cacharel i dolce&gabbana -light blue.майка все ми вика че много били а аз като някой ми свърши и все си мисля с какъв да го заместя в колекцията Laughingе това е страст
целувки на всички Hug
лек и спорен ден  bouquet

# 166
 Zdraveite na vsi4ki parvo molia za izvinenie ,4e pisa na latinitsa ,no imam malak problem i se nadiavam ,4e ste bade za kratko.Vtoro mnogo se nadiavam da bada prieta sred vas ,sledia vi mnogo otdavna ,no vse ne mojex da se prestra6ia da vi pisa s mnogo ot vas sam na edno mnenie s mnogo ot vas imame mnogo obsto.Bih iskala da moga i az da se vklu4vam v razgovorite vi i da sam s vas na sutre6noto kafe.Bix sa6to se radvala ako Nadia jasem mi otgovori (4etox publikatsiite vi .sadbite na xorata ne sa ednakvi ,no poniakoga mnogo si prili4at).Za men mama sam na dve momi4entsa;na 12 god. i bebentse na 7 mes.Pove4e ot 5 godini jiveya v GREECE kazvan se DIDI i s netarpenie o4akvam otgovora vi ....pojelavam na vsi4ki lek den ysmixvaite se i ot men vsi4ko nai dobro. Heart Eyes

# 167
Здравей Диди, Добре си дошла в нашата ориенталска одая и макар да си в Гърция, кой знае колко различия там няма с Ориента Simple Smile все си е Средиземноморие. Гледам, че сме от едно градче, ще се радвам да пишеш повече за себе си, че да нараства малко русенското лоби тука Simple Smile
Момичета, я пишете усеща ли се Коледно настроение по вашите места Simple Smile За мене това е празник за децата, за подаръците и много скъпи спомени от детството Simple Smile

# 168
 Доста сериозни теми сте захванали...ще се опитам да ви разведря малко с това как "опитах" едно типично йорданско ястие. Бяхме на обяд с един познат на моето хабиби. Срещата беше доста официална и на мен ми беше хем леко притеснено, хем интересно да се запозная с въпросния младеж и да разбера малко повече за това как живеят хората в Йордания. След като си разменихме първоначалните любезности, станахме да си сипем нещо за хапване (ресторантът беше с добре зареден бюфет). От салатите бях очарована, защото изобилстваше от любимите ми ливански предястия. Обожавам ливанската кухня! И така...седнахме ние, те започнаха да си говорят по работа и след малко дойде време да за основното ястие. И двамата се запътиха към едно блюдо, което аз само като видях и лошо ми стана.  #Crazy Едно мазно месо плува в един още по-мазен бял сос...абе ужас. Домакинът ми подаде една чиния и ми обясни как въпросното нещо е национално ястие и ме подкани да го опитам. Ами сега? Не мога да откажа, за да не би да го обидя...Огледах се да потърся "помощ" от хабибито, но той вече беше при ориза, демек на другия край на бюфета. Та така тази мазнотия се оказа в моята чиния. Няма да забравя изненадания поглед на любимия като видя какво съм си сипала, а аз само повтарях "It's ok. Don't worry" (той милия винаги се притеснява дали ми харесва яденето). Май това го повтарях повече на себе си, отколкото на него, защото при първата и последна хапка така ми се повдигна...дано само да не е било очевидно. Embarassed
  Оправдах се, че съм хапнала доста от салатките и си пазя място за десерт. И така...наваксах си аз после със сладкишите. Simple Smile
  Само да не съм обидила тук някой, на когото това му е любимо ястие. Извинявам се ако е така.

# 169
ДИДИ-добре дошла сред нас Hug
е НАДЕ  Laughingоще една русчуклийка-бавно но славно ние се увеличаваме smile3521

# 170
дея добре си се завърнала  Hug Чакам с нетърпение и аз разказа за Йордания, какво видя, как я намираш спрямо Египет например, където си била, въобще всичко което те е впечатлило  Simple Smile И на снимки няма да се разсърдим мисля  Flutter За ястието да малко сконфузно се е поличило, аз лично съм доста капризна на храна и не бих направила такава "жертва" Wink

За парфюмите и на мен са ми "малка страст", дори не им знам бройката в момента, но поне 7-8  Thinking ползвам май понастоящем.... А иначе обичам цветните и цветно плодови... със сладникави, подправкови и тежко-задушливи ориенталски аромати, както и ванилия не се спогаждам обаче  Naughty.

диди добре дошла и приятно събеседване в темата.

# 171

Момичета, я пишете усеща ли се Коледно настроение по вашите места Simple Smile За мене това е празник за децата, за подаръците и много скъпи спомени от детството Simple Smile

Наденце, тук люляка цъфти, слънце, какво ти Коледно настроение?? Тази сутрин съседа ми звънна да ми подари - набрал като се прибирал от работа - каза, пътя отстрани е в лилаво Simple Smile Simple Smile
Иначе вчера пазарувах от БИЛЛА - там накачили коледните лампички вече  Mr. Green

Коледното настроение аз лично ще го усетя с коледните промоции  Mr. Green  Пък белким ме огрее най - после за лап топчето  Wink

Невена, не разбирам много от съставките на парфюмите, но аз харесвам много на Томи Хилфигър. Freedom ми е любим, но спряха да го произвеждат, та се преориентирах към True star. Обаче миналата година си намерих в един магазин, явно поизостанал, един флакон Freedom, отгоре на това - като последен, беше на половин цена - 60 лева / 100 мл. Още имам малко - за специални случаи.
Отделно на това - един и същ парфюм стои по различен начин на различен тип кожа. На мама, например, много и отива на Бритни Спиърс - Midnight fantasy, а на мене не. Същата работа и с Нина Ричи - Premier Jour... Kойто пък има ванилия. А ванилията, до колкото знам, действа като афродизиак...

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 13:47 от Eye of Ra

# 172
Диди, добре дошла в нашата тема.  Hug Hug

Цецифло, на какво нямаш още отговор?  newsm78

Дея
, не казаха ли кое е това ястие? И аз имах такова премеждие с мансаф с овнешко, просто не обичам овнешко. Но ако ме поканят други хора и не знаят, че не обичам, пак ще ям, ко да правя.  Joy

За парфюмите, чакайте и аз да кажа - само 3 ми харесват наистина, от които 5-то Авеню на Елизабет Арден ми е любим. Другите два са Оушън сън на Сабатини и Черния Ексес на Пако Рабан. Дотолкова ми се изчерва компетенцията с парфюмите.

# 173
Miss Wildrose, Belbey  smile3525 smile3525 smile3525

# 174
Здравейте момичета!

Няколко пъти започвах да пиша ,но все се отказвах...Все пак мисля ,че трява да кажа и аз нещо по темата ,която уж не ме засяга пряко.
Нямам намерение да се чувствам неудобно заради това къде живея.Нямам намерение да създавам дискомфорт на някоя от вас заради това.
С ръка на сърцето казвам 'СЪЖАЛЯВАМ" - тук се чувствах добре и мислех,че съм намерила кътчето за мен.Явно не ми е тук мястото.
Благодаря на всички момичета за топлия прием ,който ми оказахте.
Изтрих албума си! Деси съжалявам ,но ще трябва пак нова парола да даваш.
Още веднъж ви лагодаря за времето прекарано тук.   bouquet

# 175
Дежа83, браво , че си устояла на месото  Peace  аз знам какво е да преглъщам сърмички с козе месо, всеки залък да ми се връща обратно, но да преглъщам с невероятни усилия. Справих се с 2 сърмички, като погълнах много хляб и много вода  Simple Smile

Латеа, откирихме,че  червенобузите костенурки са си хапналиот суровото месце в аквариума, спасени са от гладна смърт  Simple Smile

Дезъртке,ето те. Ако знаеш какви мисли ми се въртят.....   Embarassed   харесала съм ти 2 момчета турчета,  да има начин да те срещнем и да си избереш. Много свестни деца, възпитани, добри-не като тия турчета дето напследък са се извъдили с тесните дънки ,модерните прически и авангардно поведение  Confused  Та хем добри, хем богати, хем красавци  Peace  А най-много им харесвам, че като идват на гости, не прекалено често и не много за дълго, и се държат много възпитано  Party

Ра, нямаше нужда от злобното ЛС, ама както и да е. Да те успокоя, че не живем в грях, женени сме пред Аллах и двама свидетели, па макар и да не е в джамия, както исках първоначално  Sad  Ти сама си знаеш какви ги говори в скайпа тия вечери, нямам намерение да ти вадя цитатите, имаше други хора -четоха. Още тогава ти казах, че има момичета с повече знания и повече търпение, дано ти обърнат внимание, аз само ти дадох няколко насоки, по които да мислиш и които ако не промениш, няма как да навлезнеш в ислям, както кажваш е желанието ти. Чети, търси, разсъждавай- никой не те принуждава. Ако ти е по сърце-чудесно, но ако не си на 100% сигурна, мисля че няма смисъл човек да приема религия, с чиито принципи частично не е съгласен и не би практикувал  Peace

Дуа, за теб ясно , че не признаваш Израел и не искаш да видиш знамето им дори на картинка. Но не мислиш ли, че Снежана (междувпрочем никаква я няма да каже какво мисли ), може би няма нищо против.Като й трябва чаша захар, ще прескочи в комшийката си да иска, а не от нас от форума  Simple Smile  
Щом живее там и там отглежда децата си, явно държавата им дава  препитание. А не е като да нямат алтернативен избор- Бг все още е суверена държава поне по Конституция и хамдулилла в мир живеем засега поне.  Докато има хиляди палестинци-изгнанници, за които бежанския лагер е единствената възможност и статута им е STATELESS.

Амал, права си , възможно е. Сума ти приятели евреи имаm, дългогодишни приятели, не от ден-два, достатъчно близки да си споделим гледни точки, да си поспорим или поскараме  Simple Smile Едни отидоха в Израел, с години работиха и ползваха блага, върнаха се в БГ, но си пазят заветния израелски паспорт, независимо дали са съгласни или не с политиката  Simple Smile Еврейска далновидност може би  Wink
Малцина от тези, които не подкрепят ционизма, имаха доблестта да си останат в БГ. Абе, трудно е в наши дни, когато всичко е въпрос на пари, да не пристъпиш принципите си  Rolling Eyes

Невенке,
тука те хванаха за безплатен консултант май  Mr. Green  Значи имало и по-трагичен случай от мен, моето единствено червило е съвсем ново- от 1ви курс  Joy  Единствения крем  за лице дето ползвам е детски- БОЧКО  Crazy

Сабинке, къде сте?
Деси?
Лили?

Много дълго стана, ама от сутринта пиша на пресекулки  Mr. Green

Снежана, сега видях че си си писала! Това тук е твоето кътче, и на всичките други момичета, не го напускай!

# 176
Snejana_haj, момичета пак се завъртяхме в оня омагьосан кръг...
Скършихте ми деня и незнам дали пак ще вляза тука или в чата. Толкова ли няма теми за разговор, че все опирате до тези взривоопасните....
Щом ние обикновените хора не можем да създадем хармония около себе си, какво остава за онези с големите банкови сметки и политически/звездомански амбиции...

smile3515 smile3516 smile3515

# 177
ЕТО ГО ОТГОВОРА НАЙ ПОСЛЕ -ИМАМ ВИЗА newsm44
В понеделник пътувам за София да си взема паспорта и да си платя билета и ...........така най накрая след 2 години чакане май му се вижда вече края smile3521
целувки на всички

# 178
  • Варна
ЕТО ГО ОТГОВОРА НАЙ ПОСЛЕ -ИМАМ ВИЗА newsm44

Ех най накрая от три дни това е най радостната новина която чета във форума,искрено се радвам за теб  smile3525,представям си колко сте щастливи и двамата Hug, както се казва попътен вятър и семейно щастие   txtloves

# 179
Ceciflo, ЧЕСТИТО!!   bouquet Много късмет от тук нататък и щастие с любимия човек!!  Hug

Кате, аз казах и преди - всеки е сам за себе си. Извини ме, ако ти се е сторило злобно моето ЛС - и аз така усетих нападките ти. Точно това правя - чета и сама за себе си си отговарям на въпросите, които ме вълнуват. Няма да продължавам с разсъжденията си, за да не предизвикам пак някой грешно разбрал ме. Радвам се, че постигнахме консенсус.  Peace

Дезърт  Hug така е, объркана съм, но сама ще намеря пътя за себе си. Както каза - важно е намерението. А Бог е един и същ и за християнина, и за мюсюлманина. По-важно е да намериш пътя към него - така, както го усещаш - а после да решиш какъв начин на живот искаш да живееш.  Heart Eyes

Момичета, не знам какво стана тук изведнъж. Теди се опита да разнообрази темата малко, и изведнъж толкова много кавги.  В една от които бях замесена и аз, и искам да се извиня. Не мисля, че тук е мястото. Според мен всеки е попаднал в своята история и е дошъл тук, за да намери своето място при хора със малко или повече сродни съдби. Не вярвам знаменцата да са поставени умишлено. Могат да се махнат и готово. Никой не е тук, според мен, за да обижда или съди другия. Нека си живеем в мир, както си живяхме до сега!  Simple Smile И нека никой не си тръгва.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт