Спамо-чат (3.11-9.11)Красотата се излъчва само от вътрешния живот...

• 29 898
  • 2 207
  •   1
Отговори
# 1 800
Пасито ми удари една кълка... и даже пренебрегна Лабрадора и Борис зарад мене! Мацка, ценя жеста миличка...  Hug Heart Eyes
Aз не те ли подкрепих,бе Wink,....наздраве Hug

# 1 801
е той се е снимал не виждаш ли?До колата.Малко е с наведена глава,ама той сигурно е притеснителен.Фиатаджия в женския форум ще се разчупиш ли и ще слезеш ли най-накрая от тази кола.Simple Smile)Лека вечер на всички аз ще поиграя малко белот.

ами това не е той Naughty Naughty

ОФ
той е бе
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 802
а за"няма грозни жени има неспособни мъже,ще ти кажа само че грозни жени има обаче неспособни мъже два пъти повече:) hahaha
ooooh! ooooh! ooooh!
Баси изказването...
И то на жена...
Joy
ай на бас, че е нещо мнооооого русо!  Mr. Green
Ааа,аз на бас не се ловя мнооооого отдавна... Mr. Green
А това е такъв автогол,че чак свят ми се зави от бързината, с която беше вкаран.

# 1 803

Ми ту. Hug Бях в зачудване дали ще ви изпиша правилно фамилията. Mr. Green ( с този цвят имам чувството, че недовиждам))

# 1 804
ние на 23 не носим комбинезони:)а и в Варна много духа,наблягаме на палтата и питиетата.С какви жени си си лягал пак снощи какви комбинезони си надигал незнам:) hahaha
Добре де дай снимка по икономично бИльо тогава  Peace Wink Laughing
ееее, най-сетне неква солидарност... Wink
Гильо.., ти що не ме подкрепяш бе?  Mr. Green
Е нали тва прая бре пич  ooooh! Зор па по комбиризон  ooooh! ooooh!

# 1 805
  • вкъщи
е той се е снимал не виждаш ли?До колата.Малко е с наведена глава,ама той сигурно е притеснителен.Фиатаджия в женския форум ще се разчупиш ли и ще слезеш ли най-накрая от тази кола.Simple Smile)Лека вечер на всички аз ще поиграя малко белот.

ами това не е той Naughty Naughty

ОФ
той е бе
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

той ли е ....е извинявам се тогава Blush

# 1 806
Момичета и Поци.
Дайте бързо рецепта-бърза и лесна, с кълнове.  Peace Praynig

# 1 807
Момичета и Поци.
Дайте бързо рецепта-бърза и лесна, с кълнове.  Peace Praynig
Wink Laughing..каква е целта,от какво кълнове..здарвей Hug

# 1 808
  • Varna
Медовинка,не мога да лицемернича,има си грозни жени,обаче какво са виновни.Имам 2 колежки такива.Но са обичани , със самочувствие,приятели и приятелки.Понякога може и да са по щастливи от нас.А и важното е че все още има хора които не оценяват другите само с пиксели. Hug

# 1 809
Само на нея така ли

# 1 810
Медовинка,не мога да лицемернича,има си грозни жени,обаче какво са виновни.Имам 2 колежки такива.Но са обичани , със самочувствие,приятели и приятелки.Понякога може и да са по щастливи от нас.А и важното е че все още има хора които не оценяват другите само с пиксели. Hug

Peace Peace

# 1 811
Пасито ми удари една кълка... и даже пренебрегна Лабрадора и Борис зарад мене! Мацка, ценя жеста миличка...  Hug Heart Eyes
Aз не те ли подкрепих,бе Wink,....наздраве Hug
да бре, ама аз снощи още ти казах мерси! Simple Smile ше трябва балотаж обаче... и там ше ги доразбием!  Crazy
ай наздрае!  Mr. Green
ш зема да отида и в другия спам.., че да ги поощипя... инак нещо заспали ми се струват... от към гласуване де!  Thinking
И накрая точно... когато всички кроасанки си мислят, че техния фаворит пак печели... спамърките ше нанесат гръмовен удар и... ай уил би дъ уаааааааааааааааан  Shocked

# 1 812
Та то това трябва да е приоритет  Peace

# 1 813

Айде и на медовинковия. Laughing

# 1 814

Значи ние сме от красивите. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт