Big Brother 4 - Кастингът

• 42 154
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Тук и сега
09:23ч -Самие споделя в спалнята с Наталия:
-Много силни думи се казаха против нея....с извинение пере и а...о от гащите и накрая
прей добро изяш л...о (мисля че става дума за  Дани)
-Към всеки един,като змия скача. (за Виолета)
-Хората ни дават пиене ние незнаем как да го пием. (за снощи)

Grinning

# 2 491
  • Тук и сега
Умберто е много умен, просто нарочно им лази по нервите за да ги види докъде ще стигнат в злобата си!
ООО ,да   Simple Smile
всички виждаме колко е хитър.

09:30ч-отновао се чуват караници Виолета и друг мъжки глас ,мисля на Умберто, дават Фил в двора,който се хили ехидно и изрича
I love this game  Grinning

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 09:40 от sakrovishte

# 2 492
  • София
и кво стана снощи след пиянските изцепки  Mr. Green
кой къде спинка с кого се гушка, кво стана с Фильо след изповедалнята  Laughing

# 2 493
  • някъде там
Явно Умберто е намесен в спора.... но ние гледаме мутрата на Филип
Много ми е гнусен Филип и това ми заглушава всичките му други простотии...

# 2 494
  • София
Вила продължава да опява на Коце, че я дразни и я обвинявали без основание! Joy hahaha

# 2 495
  • Тук и сега
09:48ч Някой е нарекъл Марти харманлийски помияр и  той задава въпрос към хората в хола
Нат,Коце и Диди:
-Приличам ли на помияр?   Grinning много ме разсмива този човек
Коце им казва ,че снощи било тихо,а днес имало изригване.
-Снощи тихо лиии? -го пито Нат
А Диди както винаги обръща всичко на майтап

Какво са преживяли снощи? newsm78

# 2 496
  • София
Боже мили тези ще закусват спагети със сирене и захар! Отврат- сладко и солено. Sick

# 2 497
Боже мили тези ще закусват спагети със сирене и захар!

Обожавам спагети със сирене и захар.Както и кус кус:) Всъщност кум кус-а само така го ям и не могада си представя да е само с едното -само захар или само сирене.

# 2 498
  • София
О не, мога със всяко поотделно, но с двете заедно не.

# 2 499
Боже мили тези ще закусват спагети със сирене и захар! Отврат- сладко и солено. Sick

Много е вкусно даже, аз всички макаронени изделия ги ям така! Heart Eyes Пробвай и ти де, не е чак толкова лошо! Grinning

# 2 500
  • София
На моите години трудно се променя вкус!

# 2 501
Като чета за едни цигари какво става просто, аз като не пуша и ми е толкова далечна тази зависимост, но определено еднообразното ежедневие, някой лишения, които ние ги виждаме, ама не ги изпитваме заедно с тях, карат човек да покаже доста други качества, които ние хората отвън обсъждаме! Sad Колкото и да са ми скучни и досадни понякога участниците, като се поставя на тяхно място може и по-луда да изглеждах на хората навън, особено първите дни в самолета и на този студ, забравете да изкарам и два дни!

# 2 502
  • София
Като се знаят що за стока са, защо са се полакомили за парите. Щом искаш пари - ще търпиш.Аз лично , защото се познавам никога не бих отишла там. Искат парите, но не искат проблемите и лишенията. Така ли се дават 300 000 лв? Те се държат така, все едно липсата на цигари или храна, или гадните характери е нещо ново за тях и никога не са го виждали.Но преди тях имаше доста брадъри и би трябвало да са преценили дали биха могли да издържат на това.

# 2 503
  • София
Нат и Лудата и сутринта продължават да обсъждат супата с дъх на картофи.
Виолета вдига децибалите пак, а Нат доста готино я пързаля, ама не се усеща момето.

Иванина и тя се обяснява за отношенията си с Дани и че обича мъже.

# 2 504
  • София
Иванина е ужасна - защо Умберто съжалявал Даниела, а нея не я съжалявал!Тя нямала ли сърце?Никога не била обичала Даниела, защото харесвала само мъже.Ама това не и пречеше да я използва.

Общи условия

Активация на акаунт