Big Brother 4 - Кастингът

• 41 993
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • джакузита макузита
Добро утро !
Аз предлагам Цицо да си излиза днес. Peace

# 32
Цитат
Добре де...кого харескваш тогава?

Е как кой -  Марти! И Наталия...обаче ще стискам палци на Мартин Sunglasses

# 33
Все ми е тая вече кой ще си ходи. Станаха ми противни и двамата. Искам днес - Цецо, следващият път - Константин и Таня.

# 34
  • джакузита макузита
Все ми е тая вече кой ще си ходи. Станаха ми противни и двамата. Искам днес - Цецо, следващият път - Константин и Таня.
Няма как да е Таня. Следващия път ще са номинирани Умберто и който остане от днешните двама. Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 10:22 от insideman

# 35
  • На погрешната планета
Гласувах за Цецо, но имам неприятното усещане, че пак ще оцелее. Колкото и да си пишем и коментираме ние тук, по Нова монтират това, което им изнася и успешно манипулират хората Confused

# 36
Гледахте ли клипчето на Скобаря във Vbox

http://zazz.bg/play:ae4de20f

Ако вече е коментирано не ме бийте  Embarassed не винаги ууспявам да изчета всичко

# 37
  • Paris
Умберто започва да опротивява страшно. Наистина е труден за разбиране на моменти.

# 38
  • Асеновград
Гласувах за Цецо, време му е вече да стяга багажа.

# 39
И аз се надявам, че Цецо ще отлети днес за Варна, и изобщо няма да ми е мъчно за песничките му, тип лагерен огън Peace. Толкова нещастен е този човек, че чак ми става мъчно и съжалително за него, а не обичам да изпитвам подобни чувства.
Миналата седмица в разговор с Филип обясняваше за парите, които е взел при снимането на "Дзифт", отделно за снимките на някакъв билборд за 1 ден как взел 500 лева, и колко готино било това да ти паднат за 1 ден 500 кинта, а като му предаде Георги мисията с парите, се прави на ощипан и казва това не е моята игра. Алоууу, ние ядем доматите с колците сигурно Wink Mr. Green

# 40
Според мен днес Коцето ще си ходи, Цецо ще пада на колене с китарата от щастие, а Иванина ще му каже "Цецоооо, теб България те обичааааа, разбираш лииииии..."

# 41
хоп и аз тук.

# 42
Извинявам се, но - Запис.

# 43
  • София
Според мен днес Коцето ще си ходи, Цецо ще пада на колене с китарата от щастие, а Иванина ще му каже "Цецоооо, теб България те обичааааа, разбираш лииииии..."
Ойй недей,пепел ти на устата (клавиатурата).... ooooh!

# 44
  • София
Я който е гледал внимателно да даде рецептата на Жоровата попара, моля   Praynig !

Общи условия

Активация на акаунт