Big Brother 4 - Кастингът

• 42 142
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Тук и сега
Дали Умби има вече чувства към Наталия ?
loveuuu

15:41ч току що Биг Брадър предупреди Нат ,че в кьщата се говори само на български,а тя
водеще диалог с Умберто (нищо интересно за сега).
Другите все още подготвят седмичното меню.

ПП.Наталия ми напомня за Кармен Електра  Simple Smile

# 2 566
В момента определят бюджета. Междувременно Наталия обяснява на Умберто че иска да е негова "приятел", не "жена".  Почна да вмъква разни думички на английски и ББ им направи забележка да не използват думи на "чужд език или някой различен от българския". Joy Joy Joy  Ама и тоя ББ цепи мрака. hahaha Това било последно предупреждение, после санкции.

# 2 567
Мерси момичета звездичка,  sakrovishte , Saskia , Корина,   GERI844 ,RумиK     Heart Eyes Hug

Аз си казах моето мнение за Пначев.Прекалено ми е досаден,точно палячо,наредил ги всички около огъня и вече държи да им говори и да е забавно.От него не чувах нищо друго.Умберто,поне не говори толкова,и не се изхвърля каик бил центъра на компанията и т.н.И не занимава всеки с тъпните си.Понякога ходи и си прави нещо сам,а Панчев трябваше всеки да седи и да го слуша. Tired Не ме кефи и това е.
Плюс това искам хубави мъже.Аман от грозници.

Утре аз ще гласувам против Жени.Писна ми и да ходи при Наталия и да обяснява,как като се държи добре с Умберто,това е лошо за нея,и може да излезе в понеделник заради това.Откакто е номинирана нещо много се промени. Tired

Между другото гледах видеото от мача много внимателно.Косьо я целува Виолета,тя го удря,той я плюе малко,всъщност плюнка май нямаше,само "пу" хубаво,след което тя му се изплю в лицето с яка плюнка.

# 2 568
  • на пистата
Само си мислиш, че знаеш! Peace

Можеш ли да бъдеш комбинация от Здравко, Миро, Ристина и тризначките?
ааа не,не мога ама пък и вие не ги харесвахте,всичко си беше нагласено за тях,ако си беше честно гласуването нямаше никога те да победят.
славче,честита ти петица

# 2 569
  • Варна
Slav4e_Av4e   bouquet Heart Eyes

# 2 570
Танята накрая ще си легне с Жоро ThinkingМисля ,че го харесва наистина .

# 2 571
sylza , nameika   Hug Heart Eyes

nameika малкият е страхотен бонбон. Heart EyesДа ти е жив и здрав.

# 2 572
  • Тук и сега
16:00ч - Говори Биг Брадър  Grinning ,за да спечелят съквартирантите 1 кутия с цигари,
всички да отидат двора,като предварително са си намислили,какво животно ще бъдат и в продалжение на половин час да го имитират.  Crazy

# 2 573
Малко не по темата, ама да попитам какво стана с кучето, което беше при тях? newsm78

# 2 574
Малко не по темата, ама да попитам какво стана с кучето, което беше при тях? newsm78

ББ си го взе.Не се грижили достатъчно за него. Laughing

# 2 575
  • Пловдив
16:00ч - Говори Биг Брадър  Grinning ,за да спечелят съквартирантите 1 кутия с цигари,
всички да отидат двора,като предварително са си намислили,какво животно ще бъдат и в продалжение на половин час да го имитират.  Crazy

Това сериозно ли?! Joy Joy Joy
Славче, браво  bouquet

# 2 576
И добре че им го взе, иначе щеше да стане жертва през някоя от седмиците на глад. Laughing Мен сега за зайчето ме е страх. Laughing

# 2 577
  • Тук и сега
Още се смята бюджета ,сега им съобщиха ,че са го надвишили,съответно ще има поправки...
Като почне цирка ,ще свиркам  Simple Smile

# 2 578
  • Тук и сега
И добре че им го взе, иначе щеше да стане жертва през някоя от седмиците на глад. Laughing Мен сега за зайчето ме е страх. Laughing

Laughing ужас представяш ли си.... Simple Smile Simple Smile

# 2 579
Пушачите трябва половин час да се правят на животни, непушачите - 15 минути. Таня рипна че не иска! ooooh! Ива и тя. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт