Big Brother 4 - Кастингът

• 42 134
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 580
като никога ми върви лайфа -  ама не мога да разбера колко е топло в Къщата -  Манол  с дебела блуза, а Нати по потниче Crazy

# 2 581
Pesheck  Hug  bouquet

След малко започва това с животните.Таня нещо се дърпа,не искала,а трябва да са всички,пушачите половин час,другите 15минути.
Сега Косьо обещава на Умберто какво трябва да се прави.

# 2 582
Вили и тя се развряка... Ох с туй гласче като свредел, знам че не е виновна че й е такъв гласа, ама да намали звука поне... ooooh!

# 2 583
добро утро  bouquet

За мен Иванина е изцяло виновна за състоянието на Данела. Как можа близо два месеца да я използва, а като чу за новите мъже реши, че Дани я излага и злепоставя.
може и да я е използвала близо два месеца, ама не чух Ива да и казва -  влюбена съм в теб, нашата връзка има бъдеще и тн...
мисля, че Дани не е толкова глупава, че да  си мисли, че Ива ще се влюби в нея.... мисля си, че Дани сама си се докара, понеже мислеше, че Ива ще и пусне, а после се появиха чувствата Peace

Звездичка, хващам се за това, за да обясня защо мисля като Тайна.
За мен тук няма глупав - умен, никой не може да знае дали обекта на чувствата му ще откликне. Не вярвам някой да се е влюбил, защото е знаел предварително как ще отговори човекът отсреща. Ако се дават аванси, растат крила. Иванина мнооого късно се върна зад бариерата, но първо върза Даниела на релсите Peace
Никой не може да ме убеди, че Иванина  не е забелязала, как всеки неин жест към Даниела я кара да маха с опашка.
Снощи  късно двете се караха пред всички, Иванина беше направо брутална.Не знам Даниела как не се самоуби от мъка.

# 2 584
  • Тук и сега
Почват да се замислят дали си струва за няколко цигари да се унижават (Жени и Вили)
-Няма значение кой остава в къщата да излизаме (Иванина)
Мартин ги увещава ,че е ще бъде едно забавление  Simple Smile

# 2 585
  • София
Било им на Таня и Вили под достойнството ooooh!
Тези като какви се изживяват?? Жоро хубаво им го каза - те от 1 месец сер.т по тв-то, сега се загрижили за достойнство #2gunfire

# 2 586
Таня и Лудото настояват че нямало смисъл да се унижават за 3 цигари. Жоро им обяснява добре че не е смисъла в 3те цигари, а в това да са заедно. Косьо в момента обяснява същото, ама няма кой да го чуе.  Вили и Таня ако си мислят че досега не са се изложили в предаването са мноооого заблудени.

Изобщо не съм подозирала че ще реагират така. Shocked  Чак си мислех че ще се забавляват и ще стане цирк. Ама явно съм много заблудена. ooooh!

# 2 587
  • Тук и сега
-Виждаш ли какво нещо е българина ,за 3 цигари да се унижавам ,за 3 цигари ще ме изядат (Виолета)
Разраства се скандал м/у нея и Косьо,Таня я зящитава,другите са на  двора ,но все още не са се превъплатили на животни

Започнали са без сигнал на Биг Брадър и за това той ще им приспадне 10мин Grinning Grinning
Обаче яко чунгла в двора

# 2 588
  • София
Много ще се изкефя, ако ББ им даде цигари и още нещо, което да споделят с тея кучки (шоколад или вафли напр.). Да видим дали ще им стане неудобно на принцесите.. или съм твърде оптимистична..

# 2 589
Последно какво им каза ББ че не чух?

# 2 590
ББ каза че приема първите 10 минути на онези отвън, когато са се упражнявали, и им остават още 20. Отказа на Таня и Вили нямал значение. Peace  Лудата и Танището гледат и се подиграват (по скоро Вила се смее, Таня гледа отвисоко). Вила излезе навън да им се посмее. Ебаси човека. ooooh!

# 2 591
  • Тук и сега
16:33ч Говори Биг Брадър моля Филип и Жени бъдат по-активни

# 2 592
Много е забавно.
Вили и Таня супер тъпо се изложиха,според мен.

# 2 593
Здравейте момичета.
Липсвахте ми. Heart Eyes

Взех изпита,имам 5.Айде по едно следобедно коктейлче от мен:

smile3501 smile3525
Много е забавно.
Вили и Таня супер тъпо се изложиха,според мен.

Както обикновено
 #2gunfire

# 2 594
beky     bouquet Hug

ББ ги моли,в реда в който ги е строил,да кажат какво животно са били.Похвали ги.
Искам да им даде награда и да нямат право да дадат на Вили и Таня.

Общи условия

Активация на акаунт