ФЕВРУАРЧЕТО ИГРИВО, РИТКА, СТАВА ВСЕ ПО-НЕТЪРПЕЛИВО

• 14 852
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
^desika^ какво да правя като постоянно има нови предложения в тоя Ларедут?!? Даже сега ме е яд,че миналия път не поръчах едни бодинца и блузки за лятото...Вече ги няма...Направо умирам от яд #Cussing outДано да ги пуснат пак Praynig А пък и в момента съм приготвила една голяяяма поръчка за моите покупки и за едни приятелки,които аз естествено зарибих яко Mr. Green

krasikokoмерси Hug

# 196
Добро утро,мами!
Днес се очертава облачен ден-само за излежаване вкъщи и четене на ....кърмачески статии(тази тема незнайно защо ме притеснява и чета "по задължение") newsm78
Честита врата на новия ви дом,мартеничке! Laughing
Desika,Noopies има в магазини 9 +(май не си заслужава много,че са цифра,ама това якенце ме изкуши...аз в магазините получавам някакво " заслепение" и като се прибера вкъщи си се чудя на акъла... Mr. Green)
Много добре звучат отзивите ви за "Тина Киркова"!Това е единствената болница(от по-големите),в която не съм стъпвала и нямам впечатления.Горе-долу съм наясно само с Шейново,Майчин дом и Токуда.. newsm78

Foxy,душа,до лятото има тооолкова време!Ако знаеш какви чудесии ще напускат като наближи сезона! Hug

# 197
Добро Утро мили мами!

Страхотно кафенце - Благодаря.

Фокси - очакваме да разберем как са малките палавници днес и колко много са пораснали.  Hug ей толкова

Тази сутрин си позволих да изям едно шоколадче.  Много ми се ядеше, сега се чувствам виновна  Thinking

# 198
толo, според мен излишно се притесняваш за кърменето. То е хубаво да четеш, но нека не е по задължение и да не се превръща в бреме. Според мен е достатъчно да се подготвиш с информация за правилното поставяне на бебето на гърда, за това как да разбереш дали изсуква достатъчно мляко и да знаеш, че бебето трябва да се сложи възможно по-скоро след раждането да суче и да се кърми честичко (около 8-12 пъти на денонощие) и да се избягват бибероните и залъгалките в началото. след това вече, ако има някакъв проблем ще четеш конкретно за него. То просто няма начин отсега да научиш какви са всички възможни проблеми и как се решават... А не е и нужно.

Фокси, страхотно си се справила с разкрасяването на първата страница! Добре че си ни ти Simple Smile

cutesmallcat, браво за добрите новини!
За Тина Киркова-ако все пак реша да ходя до София за раждането и аз съм си набелязала ВИП залата там. Разбрах че там е възможно бебето да е пред очите ми непрекъснато и да имам контрол какво става с него.

Мартеничка, честита ви къща!

Сигурно забравям още 100 неща, които исках да пиша, но като се сетя-пак ще досаждам Simple Smile

# 199
Добро утро и от мен.

Минавам само за записче. От мен поздрави, от бебока -  ритниче. Еми, колкото, толкова!
Аз няма да ви пускам сутрешни изкушения.
Моля някоя мама да ми каже как слагате картинки в отговорите си, че се опитвам по хиляди начини и не става.

ИМАМ СИ 7-МО КВАДРАТЧЕ. УРА -УРА-УРА!!!
ХАЙДЕ, КОРЕМЧЕТА, ЧАКАМ ЧЕСТИТКИТЕ!!!

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 11:33 от bibi_iv

# 200
Албена13 надявам се да са пораснали,защото за последния месец съм качила половин кило само newsm78 А че са палавници-палавници са!!! От вчера толкова много ме ритат и ми се движат корема,че чак се чудя дали е нормално newsm78 И постоянно имам чувството,че правят кълбета...Имам моменти,в които корема ми се издува на дадено място за секунди,ама чак болезнено и чувствам,че има въртеливи движения...Днес ще питам доки дали е нормално да са чак толкова активни Rolling Eyes Или "проблема" е,просто че са две и затова постоянно чувствам движения newsm78 Оф,незнам!!! Важното е,че поне ги усещам..

# 201
Писах, писах и всичко се затри  Cry
Сега нямам желание и настроение за повторно писане,
само ви пожелавам хубав и усмихнат ден!!!

# 202
Здравейте и от мен майчета!

Тук съм, Мартеничка, мила, не се крия Laughing.

Първо да си призная, малко си по ревах тия дни. Взех си изследванията и се оказа, че имам стафилококи в урината, не знам от къде съм ги лепнала, много се изплаших и четох, четох, още повече се изплаших, ревах, спрях да чета и днес отидох да пишкам пак, с надежда че е станала грешка първият път. В събота сме при доки с новите резултати, да каже какво ще правим. Днес съм по-добре.

Така, след това ни дойдоха майстори вкъщи да ни слагат теракота в хола и детската стая, почна едно местене, едно бутане на мебели по стаите...Днес вече всичко е приключено и довечера ще чистим с половинката. Вече ще ми е чистичко Laughing, няма да има прахуляк от гадния мокет.

Освен това си дадохме перденцата да ни ги ушият. Обаче нали сме в Иран, все пак, не можеше да мине нормално без 100 часа преговори. Та се събраха 3ма иранци, на които трябваше да обясня какво точно искам, колко да са дълги и тн. Че на съседа, са му ги наставяли и е една красота... Shocked. След като минаха обясненията, викам я кажете сега цената и чичко шивач -150$ Shocked Crazy. За 5 парчета плат! Аз тропнах с крак, не може, много скъпо. Той: Ама това е с всичко, шиене, окачване. Аз му викам аз ще си ги окача, не искам вие да ми ги окачвате. Той: newsm78 ми тогава 70$. Аз пак Crazy Shocked, ама как така, ще са ушити ли, нещо ще трябва ли да правя допълнително. И той, да само да си ги окачите! Е, предложих си услугите да ме вземат и аз да окачвам пердета с тях, за 20 мин.  80$. Да не си наемам алпинисти, няма да висят на въжета през терасата, я!

Та такива работи покрай нас.

Като чета за тези одеялца и вече си представих как майка ми, като дейна бабет, ще ми оплете едно на оранжеви и жълти квадрати. Довечера ще й се обадя да й споделя Laughing, какво я чака.

Мечолана, спокойно, всичко ще се нареди. Аз си мисля, че би трябвало закона да те защитава по някакъв начин, нали ще си майка на дете до 3г.

За раждането секицо и датите, и ние сме така. Още не знам кога точно ще ражда. В спор съм с доктора за термина ми. Изчислил ми го е за 02.03. Но пак да повторя, нали сме в Иран, тук са по друг календар, сега е 1387г месец 08, а дата не знам коя е. Та трябваше да ми пресмята и прехвърля през техния календар, за коя дата ще раждам и малко се пообъркал. Но ще спорим пак по-късно.

Честита ОРАНЖЕВА къща на Мартеничка, като гледам и вие не сте скучали  Laughing. Ако един ден имам къща и тя ще е оранжева и жълта. С мъжа ми сме луди по тези цветове, ако може всичко да е такова...най-добре.

Фокси и Албена - нямам думи! Браво на вас, справили сте се майсторски. Фокси снимките са екстра!  bouquet  bouquet  bouquet

Май имаше и още работи, но, разбира те ме...като се сетя ще пиша отново.
Весел ден на всички  bouquet

# 203
Фокси, защо си се притеснила? Ами нормално е да риткат, формира им се мускулатурата и те си тренират.  Моят бебо също е много активен и то най много вечер.  Големи шутове голямо обръщане.
А до килограмите, доки ще каже, не знам как би трябвало с близнаци да наддаваш.  Ти си слабичка и може би е нормално.  Аз също съм наддала 500гр този месец, но е само с 1 бебо.

Няма страшно  Hug всичко ще е на ред.  

# 204
ioli Hug Надявам се всичко да е наред с поредните изследвания Praynig А ти недей да се притесняваш предварително,така или иначе сама нищо не можеш да направиш,за да се оправи положението..Иначе браво за разкрасителното ремонтче и за хубавите покупки...Иранците наистина живеели в друг век newsm78 Mr. Green А аз си мислех,че просто имат странни закони Joy
Албена13 всъщност "притеснила" не е точната дума,но ми се струва,че тези два дни са доста по-активни от всякога...та да не би нещо да им пречи или да не им е наред newsm78Това ми беше мисълта...

# 205
  • Sofia
Добро утро, мамчета! Simple Smile
Минавам да ви поздравя и да ви пожелая хубав ден!
Успех на всички, които са на прегледи днес и чакаме хубави новини!  Praynig

Деси, само да ти кажа за цените, че и аз не ги виждам там, където бяха  newsm78 Странна работа...
Ако имам време по-късно ще се обадя да питам.

Hug за всички!

# 206
  • София
Но пак да повторя, нали сме в Иран, тук са по друг календар, сега е 1387г месец 08, а дата не знам коя е. Та трябваше да ми пресмята и прехвърля през техния календар, за коя дата ще раждам и малко се пообъркал.

#Crazy #Crazy #Crazy

Joy

# 207
Албенче, Фокси та вие сте мноого добре ако надавате само с по 500гр. на месец  Shocked На мен това ми е минимума за седмица  Embarassed
Ям не ям -това е положението  Rolling Eyes

cutestsmallcat
много благодаря за информацията. Аз последно четох, че изборът на екип е станал 700 лева, но не знам дали в десйтвително е така и какви са цените за др ВИП услуги  Wink

# 208
Албена13 - благодаря! За сега напредвам бързо, защото е дебеличко, но нещо доста женско се заформя, че ако родя трети момък - може някоя мома да се уреди с него. След някой друг ден ще го снимам и ще ви го покажа.

vasi__k много ти е сладко и големичко коремчето- пу-пу...

Rylie  много зависи какава прежда си си взела - мойта е шарена (бяло, оранжево, бежево и кафеникаво) плета го гладко с по 4-5 реда ластик от всички страни.
Ако преждата ти е едноцветна, може да пробваш на квадратчета разположени шахматно - едното лицево, а другото опаково.

^desika^ bowuu благодаря за статийката - то на мен ще ми е за трети път, но след толкова много години, имам чувството, че съм забравила всичко  smile3555

foxy81  newsm10 добре си се потрудила.

tanya g. Добре дошла  newsm51 и моя термин е на 9 февруари.

Щях да пиша и нещо друго, ама  Embarassed другия пъ.
Лек и спокоен ден на всички мамиа  Hug   love001

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 12:58 от betunga

# 209
  • София
Албенче, Фокси та вие сте мноого добре ако надавате само с по 500гр. на месец  Shocked На мен това ми е минимума за седмица  Embarassed

Ами, аз започвам леко да се притеснявам вече, защото ВСЕ ОЩЕ съм +3 кг. Shocked newsm78

Общи условия

Активация на акаунт