ФЕВРУАРЧЕТО ИГРИВО, РИТКА, СТАВА ВСЕ ПО-НЕТЪРПЕЛИВО

• 14 858
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • в сърцето на един мъж...
Привет и от мен Hug
Моля ви да ми постискате малко палчета, че днес ще ходя по спешност при док. От снощи ми се появи едно розово зацапване, не бях кървила от 4 месеца поне Sad Бебка рита усърдно обаче, не се смущава. Днес премина в ръждиво-кафеникаво. Дано не е нещо сериозно и да не искатда ме оставят в болница или нещо подобно, че не знам как ще се оправя Cry Много ми е тъжно и съм доста уплашена Sad Извинете ме за тъжния пост Sad

# 211
Здравейте, сладки коремки.
Няма да коментирам темата с кг., че аз вече съм +мнооооооого., но ще му мисля после, какво да се прави.
Аз немога да плета, но съм дала заявка на всички баби, прабаби и т.н.и те за всели много отговорно задачите си., даже свеки си е взела прежда да плете, малко ми е чудно кога(тя е шеф на фирма)представям си я как седи в офиса с преждите, клиентите покрай нея, а тя плете ли плете. Laughing.
Сега отивам до магазина и после пак на линия.
Geia-стискам палци всичко с теб и бебка да е наред.

# 212
Здравейте пупи  preggo!!! В това мрачно време сме доста активни, за което много се радвам!
Мартеничка, честит ти нов дом. Пожелавам ти да бъде изпълнен с много любов и разбирателство, а догодина да беде озвучен с детски смях! И да ти е жив и здрав кръщелника!
Desika, на мен също много ми се схваща дясната ръка, но това доколкото знам е нормално, но ако нещо те притеснява попитай доки! На мен няколко пъти ми се случва да ми се схващат и двата крака едновременно, докато спя - много е стресиращо!
Foxy, пожелавам ти успех на прегледа, и после да се отчетеш само с добри новини за двамата юнаци! Пожелавам и успех на ЖК и на изследванията на krasikoko i ioli !
Bibi_iv, честито ти седмо кватратче! Пожелавам ти бебчо да те ритка още по - силно през този месец! Laughing
Betunga, мерси за комплимента за коремката ми!

Geia, не се притеснявай! Дано всичко с теб и бебчето да е наред! Ние ще ти стискаме всички палци да сте добре!  fingerscrossed

love001  love001  love001Много цунки на коремчетата!!!  love001  love001  love001

# 213
Здравейте мами Hug

Като чета по колко наддавате се чувствам като лоена топка Mr. Green, ама здраве да е.

Фокси браво за снимките   bouquet
И недей да се шашкаш като те ритат много юнаците, те си играйкат двамата.

Йоли, тия иранци много напреднали 1387г интернет имат Joy Надявам се, че всичко ще е наред при теб Hug

Мартеничка честит кръщелник, да расте здрав и щастлив baby_neutral

На всички мами, които ще ходят на ЖК, прегледи и др. само хубави новини желая  Hug

Гея, стискам палци, дано всичко е наред с беба Praynig

# 214
Мечолана, не се тревожи, дано да се подредят нещата. А и в крайна сметка щом са ти такива шефовете, това значи, че ако останеш на работа там, то и за напред ще са некоректни, така че наистина всяко зло - за добро. А майчинството ще ти го плаща държавата, а не те, за това ако имат поне малко съвест би трябвало да те водят като техен служител.

Foxi много ми харесва всичко, което си направила - и заглавната страница и албумчето.

Аз вчера бях на контролен преглед и ни направиха снимчици на бебо. Сега мога да си го гледам и в къщи.  Laughing Растем съвсем добре, около 800гр е и 30 см дължина - но д-ра каза, че това за сега няма медицинско значение, защото първо не може да се изчисли съвсем точно, а и различните бебета растат различно (само за моя информация, понеже съм си любопитна).

Незнайно защо днес имам някакви странни болки ниско долу, не са силни, но малко ми е притеснено. Дано отминат.  ooooh!А от известно време ме боли лявата тазобедрена става, та вървя съвсем внимателно и ми е неудобно да спя настрани, а нали така трябва.

# 215
  • Sofia
Гея, стискам палци! Щом вече е ръждиво-кафяво, значи активното кървене е спряло и вече се чисти. Само спокойно, каквото трябва ще направят докторите!  Hug Praynig

# 216
Geia стискам палци да няма нищо сериозно!!! 

Това е,за да те развеселя малко Blush И само да вметна,че дори и да правя нещо смешно в момента,това е не,защото просто махам с ръка на ситуацията и ти казвам "ок,няма страшно",а го правя,за да се почувстваш по-добре  bouquet

А сега влизам в банята да правим чип-чип  Mr. Green

# 217
  • София
Geia, дано е нещо незначително! Praynig Praynig Praynig

Пиши веднага след прегледа!

# 218
А м/у другото моето юначе продължава да си е кротичко. Питах д-ра дали това е заради плацентата, че нали е предна, но той каза, че така си било нормално и с времето ще го усещам все повече. Аз не, че искам много да ме рита, но се учудвам като ви чета - вашите са много по-активни щом ритат силно, движат коремчетата и т.н А моя е един "ГОЛЯМ СЪНЧО" smile3524 Явно на татко си ще прилича - на него все му се спи newsm62

# 219
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ви, момичета! Hug
Фокси, не се притеснявай, ясно ми е, че се опитваш да ме развеселиш Hug
Аз снощи веднага пих две но-шпа-та и се надявам да е нещо незначително, но си ме е страх Sad

# 220
Geia дано всичко е наред мила, стискам палци. Ти не се притеснявай  Hug И веднага след доки тук , за да кажеш какво става. Надявам се да няма нищо обезпокоително  Praynig

# 221
Гея, и аз се присъединявам в усърдното стискане на палци! дано бързо да премине това състояние и всичко да се оправя в добра посока!

# 222
Гея,стискам ти палци,дано всичко да мине бързо и да няма нищо лошо.
Като се върнеш,пиши как си....ще се притесняваме за теб.

# 223
Здравейте милички мамчета!!!Първо-силни стискам палци на Geia Миличка всичко ще е наред.Фокси успех на прегледа и от мен.Всичко което сте сътворили с Албенка е страхотно.Благодаря ви!!!Успех и и на всички други мами които днес са на прегледи.Да се отчетат с хубави резултати след това.И не се притеснявайте излишно,защото тези наши притеснения влияят негативно и върху бебчетата.Целувам ви всички!!!  bouquet

# 224
Geia,стискам палци!!!!Пиши непременно как са минали нещата при прегледа.Точно днес след като си видях кръвната картина исках да те питам дали може ниските ми тромбоцити да се дължат на приема на аспирин?Но сега  е много по-важно да пишеш как сте с беба!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт