ФЕВРУАРЧЕТО ИГРИВО, РИТКА, СТАВА ВСЕ ПО-НЕТЪРПЕЛИВО

• 14 862
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Geia,кураж и от мен!Сигурно ще трябва просто повече да си лежиш от тук нататък!Стискам палци и чакаме добрите новини от прегледа!!!!

# 226
Geia Praynig моля се за вас и стискам палци.

# 227
  • в сърцето на един мъж...
Много се стреснах, както имаше зацапване, сега направо избликна, кафеникаво течение Sad
Наиема, за тромбоцитите не съм сигурна, но мисля че не би трябвало да е това причината. Една приятелка е с тромбоцитопения, тя е също на аспирин, но не съм я чувала да има ниски тромбоцити от това Confused

# 228
Geia Praynig  и аз се присъединявам към стискащите палци

# 229
  • София
Ама ти защо стоиш пред компютъра още, бягай в болницата!

# 230
Гея,наистина защо не тръгваш за болницата????

# 231
  • София
Geia  Hug, и аз се присъединява към стискащите палци, и дано няма нищо притеснително.  Praynig

# 232
Geia по-добре тръгвай за болницата, дано няма нищо опасно, но по-добре да те прегледат, за да не стане по-лошо. Ние и да стискаме и да не стискаме палци не можем да помогнем, но ти можеш да си помогнеш, така че не стой, а тръгвай!!!

# 233
Здравейте милички коремчета!

Гея стискам палци всичко да е ок   bouquet
Фокси успешен преглед и на теб само хубави новини  Hug А това със снимките е божественярско  Heart Eyes

А сега да ви се похваля   днес бях на ЖК, бебка е пораснала 1186 г е , всички морфологични показатели са както каза доктора " по учебник"  пу пу  newsm44
А на мене малко ми се караха че съм свалила и вместо да съм прибавила към онея + 5 аз съм на +3 и половина  Crazy
Сега трябва да блъскам калорийки инъче ще ям бой

# 234
Здравейте на всички мами  smile3521
И добре дошли на новите в сектата   bouquet
Аз днес най-накрая реших да си направя фотосесия на бебка в корема да се покажем и ние обаче се натъкнах на проблем при качването на снимките  Cry т.е. не точно с качването ами с надписването им затова ги изтрих.Моля някой да ми каже как да си напиша именцето под снимките newsm17

# 235
Гея марш при доктора  Naughty  Praynig  Praynig  Hug

# 236
  • София
А на мене малко ми се караха че съм свалила и вместо да съм прибавила към онея + 5 аз съм на +3 и половина  Crazy
Сега трябва да блъскам калорийки инъче ще ям бой

Я, най-после някой като мен, не съм сама значи! ooooh!

# 237
Привет от мен! Аз минавам пак набързо! Днес за пръв път се чувствам не-болна /ако има такава дума/, защото от няколко седмици все нещо ме мори. Първо беше ухо, после нос /голям теч/, после кашлица и после пак ухо ... Много съм си улабила имунитета и просто си мислех, че няма край... Така че, много се пазете от тези вируси, гадости и бацили, които виреят навсякъде  Hug
За раждането и извеждането в коридора на болницата: аз раждах в Майчин дом и там практиката беше същата, като описаната от вас. Изведоха ме след раждането в коридора и там ми връчиха мобилния телефон и ме завиха с одеало. Бебето остана в една стаичка, където го "аклиматизираха". По едно време мина една жена /дори не я познавах/ и я попитах къде ми е бебето? Тя ми каза, че ще отиде да го види и ще ми каже как е... То беше единственото останало, защото всички бяха родили преди мен /аз родих в 18 ч./ и ми каза: " Спи с вдигната ръка като Статуята на свободата". Той така си спеше и занапред  Mr. Green
А по темата за трудовия договор със срок на изпитване и бременността: доста проучвах въпроса и за съжаление в този случай работодателят е в правото си. Аз не съм юрист, но предната си бременност бях в изпитателен срок. Тогава получих съвет да крия бременността до последно /но не го направих/.

Желая ви прекрасни дни!

# 238
Ето това е, четох досега, то темата ще свърши, докато аз се включа, но като се замисля не съм писала два дни само май newsm78, през които вие сте били във вихъра си както всеки път Grinning
Здрасти на всички сега  bouquet Нямам време нещо напоследък, че съм на вълна правене на детска площадка в градината на Рая и ми е пламнала леко главицата #Crazy от цените, ама като съм се хванала на хорото ще го играя до края, няма изход  Rolling Eyes
foxy, Албенче, браво момичета, невероятни сте, толкова ни е хубава вече страничката, че ще вземат да ни завиждат другите newsm10 Фокси и това, което си направила със снимките е страхотно, ти вярно имаш дарба, не знам с какво си занимаваш по принцип, но ако не дай си боже останеш някога без работа,няма да стоиш гладна, винаги можеш с това да си изкарваш парите WinkМежду другото защо не качиш линк към него на първа страничка Wink
Добре дошли на новите мами smile3525
Мартеничка, честита ви нова оранжева къща, и нека скоро да бъде огласяна от най-прекрасната песен на света- на бебчето Heart Eyes
Geia , стискам палци всичко да е наред, пиши веднага като се върнеш Praynig
cutsmallcate, радвам се, че всичко  е наред при вас, аз продължавам да съм с болки долу ниско и в неделя ще отида при доктора да не стане някоя беля Rolling Eyes А пък и течението нещо ми се засили newsm78 И мерси на теб  ина PISF74 за инфото за Тина Киркова newsm51
Още нещо щях да пиша, ама .......... Rolling Eyesкато се сетя
Целувки на всички Two Hearts

# 239
Здравейте февруарски мамчета ! Много ми се иска да се присъединя към вас моя термин е определен за 01.02.09 мн ми се иска бебо да дойде тогава, защото имам тогава рож ден и искам радоста ми да е двойна. на последния видеозон казаха че ще имаме момче и по точно на таткото казаха.пожелавам на всички лека бременност до края. за сега при мен вс е наред и карам мн лека бременност само болежки в кръста,но те са нормални.

Общи условия

Активация на акаунт