Дружина Дюканска - весела, но не пиянска - 132

• 53 294
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 915
Ами всичко позволено Grinning сутрин задължително половин кофичка мляко(култура)с 1 лъжица трици,на обяд пилешко печено или 2 яица на тигана(без мазнина) вечер пак пилешко печено,риба във фолио на фурна или телешки кюфтета пак на тиганчето.Това е.Пия вода 1,5л и по 1 чаша кола лайт,и от време на време палачинка с трици.

# 916
Добро утро на всички  bouquet
В неделя влезнах в четвърта фаза ииии хоп днес съм 58 кг.  Crazy е няма такъв кеф. Невероятно е. Отразявам го веднага в линийката, щото установих, че като се чудя и мая и килата си се връщат  Party
Много хубави снимки видях назад. Поздравления момичета!   bouquet
Тунинг ама ти се шашкаш повече от жените май с тези плюсове  Mr. Green
И аз да повторя, както са ти казали момичетата, нормално е да имаш колебания, все пак това си е чисто шашкане на организма, свикнал доскоро само с пържолки и изведнъж пица, понички, ти какво очакваш. Не се коси ще се нормализират нещата  Peace
pepi-kuko, търпение, ще се получи, просто малко имаш за сваляне...

# 917
До "pepi-kuko" - Триците сутрин с киселото мляко трябва да са 3 лъжици! Не 1, а точно 3! Кюфтенцата с какво месо са? Като го купуваш пред ЕБ ли го мелят или? Може и водичката да увеличиш малко.. поне 2 литра мини..

До "Elanor" - Дано се нормализират, че Praynig

# 918
  • София
Всичко е много добре, но с WC-то голяма мъка. Днес опитах триците с много вода без мляко, но  ефект  никакъв.   smile3550
Въпреки всичко в събота бях 1 кг - , и съм вече под 80 кг, което много ме радва.   newsm44

# 919
Здравейтее момичета! Искренно се надявам, че някой ще се включи и ще ми отговори на въпроса и съжалявам,че до някъде ще повторя поста, който беше пуснат преди малко. Днес ми е шести ден от ударния режим, а съм само минус 1 кг. Много се обезсърчих, много. 73 кг. съм и не съм преди цикъл. Дали има нещо общо това, че не ям много. Нещо ми се отврати месото и не мога да го ям. На ден изяждам по половин, най-много една пилешка пържола.Сутрин ям 1 ч.ч. кисело мляко Верея, на обяд една палачинка с 3 л. трици и едно парче /тънко/ пуешка шунка, следобяд малко мляко и вечер пилешко месо /варено или печено/. Ям понякога супа от воденички или сърца /приготвена само с лук, мляко и яйце/. Пия по 1,5 л. вода. Къде греша? Отчаях се напълно, а така се надявах Cry Благодаря на всеки, който ми отговори!!!  bouquet

# 920
  • Варна
Всичко е много добре, но с WC-то голяма мъка. Днес опитах триците с много вода без мляко, но  ефект  никакъв.   smile3550
Въпреки всичко в събота бях 1 кг - , и съм вече под 80 кг, което много ме радва.   newsm44
Смехорана, браво за минус4ето!   bouquet А за WC опитай с 1 чаша топло прясно мляко 0,1 сутрин на гладно, може да е леко подсладено - на мен ми помага. А ако не обичаш така, може да консумираш триците с топло прясно мяко, подсладител(по желание) и канела - става супер и пак помага.  Hug
Airiin_1, просто при някои става по-бавно, а и сигурно пред МЦ оказва влияние. Менюто ти е ок. Просто не се отказвай, бъди постоянна, пий малко пове4ко вода и съм сигурна, 4е скоро ще има резултат.  Hug 

# 921
Здравейтее момичета! Искренно се надявам, че някой ще се включи и ще ми отговори на въпроса и съжалявам,че до някъде ще повторя поста, който беше пуснат преди малко. Днес ми е шести ден от ударния режим, а съм само минус 1 кг. Много се обезсърчих, много. 73 кг. съм и не съм преди цикъл. Дали има нещо общо това, че не ям много. Нещо ми се отврати месото и не мога да го ям. На ден изяждам по половин, най-много една пилешка пържола.Сутрин ям 1 ч.ч. кисело мляко Верея, на обяд една палачинка с 3 л. трици и едно парче /тънко/ пуешка шунка, следобяд малко мляко и вечер пилешко месо /варено или печено/. Ям понякога супа от воденички или сърца /приготвена само с лук, мляко и яйце/. Пия по 1,5 л. вода. Къде греша? Отчаях се напълно, а така се надявах Cry Благодаря на всеки, който ми отговори!!!  bouquet
Сама си си отговорила. Ядеш много, ама много малко. Чистото месо е задължително. Яж и риба. Пий повече вода.
Успех!

# 922
  • София
nas , shushy80 , nelsun , mar4ela5  Hug мерси
офф , вече нямам търпение да ги сваля тези 15 кила , и да се видя като фиданка   smile3532 
с всеки ден все повече се амбицирам   animal037

# 923
Аз отскоро съм на режима, но като чета момичетата - новичките, които имат за сваляне 5-6 кг или малко повече, правят ударна фаза 7 дни, 6 дни.......
Не е ли много това? Аз правих 5 дни, нали за сваляне между 10 и 20 кг се препоръчват 5 дни. newsm78
Не се бъркам на никого, просто ми направи впечатление.
И аз свалих досега за една седмица 3 кг, но мисля, че е добре, защото имам средни кг за сваляне и няма как половината или една трета да заминат за 5 дни.

# 924
Здравейте на всички
голямо писане е паднало последните дни....
успешна,отслабваща и мотивирана седмица на всички,особено третофазнички като мен,чието слабо място е сладкото Embarassed
целувки Hug Hug Hug

# 925
Аз отскоро съм на режима, но като чета момичетата - новичките, които имат за сваляне 5-6 кг или малко повече, правят ударна фаза 7 дни, 6 дни.......
Не е ли много това? Аз правих 5 дни, нали за сваляне между 10 и 20 кг се препоръчват 5 дни. newsm78
Не се бъркам на никого, просто ми направи впечатление.
И аз свалих досега за една седмица 3 кг, но мисля, че е добре, защото имам средни кг за сваляне и няма как половината или една трета да заминат за 5 дни.

Добре си направила ударния. И снижението ти е повече от разумно. Тези първоначални дни за ударния (3-5-7-10) са все пак препоръки, но всеки решава сам. Обикновено в началото желанието на всички е бързо сваляне и затова се хвърлят на многото дни ударен.

# 926
  • Пловдив

Не се тревожи,аз през ударния период свалих 2 кг. , а започнах на много повече от твоите... с времето нещата ще си дойдат на мястото  Hug

Поздрави,Монрое

# 927
Благодаря ти, grandmama!
И аз си мисля, че постъпих правилно, и друго момиче от форума ( Embarassedне помня името) ми каза тогава да бъдат 5 дни ударна, че е ок.

# 928
   ГУЛДЕНУР,според мен си постъпила абсолютно правилно!След 5-7 ден не се сваля нищо.Изпитах го на гърба си!!!

# 929
  • София
Lepidopteria, спокойно - за по - малко от два месеца имаш страхотен резултат! Сигурна съм, че и останалите килца ще ги отвееш набързо!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт