Вчера бях при д-р Корсемов в Пловдив каза ми че матката ми е НОРМАЛНА
ТОВА МНОГО МЕ УСПОКОЙ но каза и че яйчниците са ми кистозни
незнам какво значи товаРадвам се това мнение опроверга думите на онази докторка
Знаете ли какво ми каза тя че матката ми била недоразвита и че до 7-8 пъти така да ги раждам в малък месец и щяло все някога да стане
та това си е живо мъчение тя като жена не го ли знае та ми наговори тези неща незнам 
Но аз ще търся и други мнения по въпроса
Приятен слънчев и безпроблемен ден на всички форумки

Здравей Илиана! Месеци преди да забременея с дъщеря си на мен също ми откриха кистозни яйчници· Изписаха ми лекарства(вече не помня какви) и в последствие всичко се оправи·Наистина е добре да потърсиш и друго мнение за да си сигурна за поставената диагноза·
.Аз износих последното съвсем долу,просто трябва да се пазиш повечко(за това трябва да ти помогнат и тези около теб!
от министерството полу4их писмо 4е слу4аят се разследва да видим ако имам сили ще заведа дело но вие знаете след такова изживяне психиката как бе6е ми много трудно да пи6а до министерството може полза за мен да няма но дано не пострадат други май4ета МОМИ4ЕТА ТРЯБВА ДА ГИ ПРИТЕСНЯВАМЕ ина4е няма управиа когато жената е най беззащитна (аз смеа да твърдя 4е се оправям с живота но с лекарите не можах затова ви моля нека направим нужното .прегръщам ви вси4ки и съжав;вам 4е така се запознахме