тест за овулация

• 274 377
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 180
vany666 , благодаря за отговора, аз не се надявам на този месец, тъй като бебеправихме сано един път , макар че теста беше положителен, но май си усетих овуто два дни след това, имах силни болки в дясно.
Сега ме болят зърната, но не го имам за симтом, тъй като май винаги имам това усещане, след овуто.
Успех мацки Hug

# 181
Кандидат мами,моят съвет е да зарежете тези тестове за овулация и да отидете пригинеколог да ви изчисли със точност овулацията.Сигурна съм че ще имате по-голям успех. Naughty

# 182
  • София
Кандидат мами,моят съвет е да зарежете тези тестове за овулация и да отидете пригинеколог да ви изчисли със точност овулацията.Сигурна съм че ще имате по-голям успех. Naughty

и аз съм на същото мнение. Правих такъв, резултатът беше отрицатален, а същата вечер съм забременяла Wink Следях овулацията си, заради болезнен цикъл, а то какво стана Wink

# 183
missence , съвсем нормално е точно в деня на ову-то теста да е отрицателен. Положителен би трябвало да е 1-2 дни преди самото пукване на фоликула.

# 184
Аз също съм правила тестове,но най-точно ми показваше термометъра! Когато съм в ову Т ми е по висока с няколко десети.Например: ако ми е 36,3 в ову ми е 36,8-36,9!

# 185
И аз мерих Т и наистина по време на О ми е по-висока,и тестовете са + но бебо все пак не се получава  smile3518
Затова съм решила да пробваме сега без всички тези манипулации и мисля че е по-спокойно.Пия си фолиевата киселина и ще се надявам да се получат нещата.Ако не догодина ще направя консултация с гинеколог да видя той какво ще каже.
Когато започнахме с опитите бях убедена,че ще се получи от първия път,но.......явно съм била голяма оптимистка.  bouquet

# 186
Момичета, само да напомня, на тези, които пробват от няколко месеца, и не става нищо- нали сте правили спермограма, за да се види, че всичко при мъжа е наред?
Не се отчайвайте, горе главата.  Hug  Ние с мъжа ми първото го правихме 10 месеца, сега второто...пак натам отиват нещата. 

# 187
  • София
missence , съвсем нормално е точно в деня на ову-то теста да е отрицателен. Положителен би трябвало да е 1-2 дни преди самото пукване на фоликула.

E.L. Embarassed мерси, винаги (поне съм мислела), че усещам кога съм в овулация и тези тестове не ми бяха много понятни, но ......

# 188
Ами и аз отчетно усещам болки и си мислех,че са овулационни,но сега се замислям дали не са болки в последният най-голям пик на ЛСХ,след който той спада и настъпва овуто... Rolling Eyes

# 189
Ами и аз отчетно усещам болки и си мислех,че са овулационни,но сега се замислям дали не са болки в последният най-голям пик на ЛСХ,след който той спада и настъпва овуто... Rolling Eyes

Аз усещам болки е периода и преди и след овуто. Примерно започнат ли да ме болят яйчниците значи съм "към" овулация, наситените чертички се появяват след ден , два и след ден два болките отново спадат. Но последните дни боли така че не ми е до бебеправене - пия но-шпа и така, иначе не се търпи ...

# 190
Ами не-аз усещам болки само максимум един-два дена. За това си мислех,че това е спукването на фолукула-най-логичното да е-ама май не е.

# 191
здравейте! Аз вчера за първи път си правих тест(не е по дати) просто си взех да видя, поради факта,че незнам кога ми е МЦ, смисъл мн е нередовен(идва ,неидва когато си иска). Мъжа ми е командировка от доста време и се виждаме по една седмица в месеца и ни е мн трудно да направим бебе така. снощи теста ми показа 2 еднакви черти, а аз го чакам да се върне днес вечерта или утре вечер. Според вас дали ще успеем да хванем Ову-то. аз тази вечер ще си направя пак тест.

# 192
  • Пловдив
Снощи не си била в овулация.Брой 12-48 часа след тия чертички, тогава на теория трябва да си в О.Тача, че мое мнение-да, има шанс!

# 193
дано да е така

# 194
  • Пловдив
Пожелавам ти успех Simple Smile!
На теория е така, както ти писах Simple Smile, но трябва и мъничко късмет и разбира се добро здраве!
Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт