тест за овулация

• 274 399
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 210
Ами лошото е,че по-лежерно значи да правим секс един път месечно,максимум два пъти,а така чакам вече почти една година. Не ми се чака повече. Този месец съм без овулационен тест,така,че няма как да видя две черти-просто днес бях на фуликулометрия-беше 19 мм, затова питам,не смятам да давам пари и за тест.

# 211
Ами лошото е,че по-лежерно значи да правим секс един път месечно,максимум два пъти,а така чакам вече почти една година. Не ми се чака повече. Този месец съм без овулационен тест,така,че няма как да видя две черти-просто днес бях на фуликулометрия-беше 19 мм, затова питам,не смятам да давам пари и за тест.
За съжеление честият секс не гарантира беременост  Sad

# 212
Абе аз това го знам...нищо не я гарантира-просто попитах наистина запознатите с големината на фоликулите кога според тях е по-приемливо...Чест,рядък,все ми е тая-искам само да нацеля овуто и да ми е мирна душата,че съм направила каквото съм могла,а пък ако не стане,не стане-защото до сега се ядосвам и рева всеки месец,че изпускам явно овутата...и то не по моя вина.

# 213
Аз бях дала преди време link,но пак да дам.Този сайт изчислява с абсолютна точност овулацията.Сверявала съм го със скъп дигитален тест.Успех на всички ви   bouquet
http://magazin.netmoms.de/services/eisprungkalender/ergebnis/

# 214
Аз бях дала преди време link,но пак да дам.Този сайт изчислява с абсолютна точност овулацията.Сверявала съм го със скъп дигитален тест.Успех на всички ви   bouquet
Ову - то не може "да се изчисли", за съжаление  Wink Винаги варира с 1-2-3 дни и често те са решаващи.

# 215
Благодаря за линка, ще ми е от полза   bouquet  Hug

# 216
Цитат
Ову - то не може "да се изчисли", за съжаление  Wink Винаги варира с 1-2-3 дни и често те са решаващи.

Може! GrinningЛинка които съм дала съм го сверявала със скъп дигитален тест,съвпада на 100%. WinkОсвен това този тест които съм дала ти показва деня на овулацията + всички останали дни в които е възможно да забременееш Grinning

Gаlena много скоро да видиш двете чертички   bouquet

# 217
Може! GrinningЛинка които съм дала съм го сверявала със скъп дигитален тест,съвпада на 100%. WinkОсвен това този тест които съм дала ти показва деня на овулацията + всички останали дни в които е възможно да забременееш Grinning

Стандартна процедура за изчисляване на предполагаема овулация.
За съжаление само на теория.
Това, че при теб съвпадението е 100% е чудесно, но не означава, че при всички ще е така. Дори силно се съмнявам.
Тестовете за овулация, при това по-качествените/препоръчвам по-скъпите/ са много по-добри от този тест.

# 218
Цитат
Ову - то не може "да се изчисли", за съжаление  Wink Винаги варира с 1-2-3 дни и често те са решаващи.

Gаlena много скоро да видиш двете чертички   bouquet
Ами на мен по този калкулатор, а и по всички други,т.к. принципът им е един и същ, овуто трябва да ми е на 14-ти ден. А всъщност е било на 12-13-ти ден - тогава съм забременяла, а и тестовете предишните месеци ми показваха + още от 11-ти ден, напук на всички калкулатори  Laughing Тези изчисления са само ориентировъчни - глупавите яйцеклетки изобщо не се съобразяват с тях и си овулират когато си искат  Laughing

# 219
Здравейте и от мен... от скоро съм на бебешка тема Simple Smile Дано не е за дълго!

С интерес чета написаното  от вас и ви стискам палци скоро да приключи този аз с меренето на Т, тестовете за ову и така нататък!

И все пак... днес попаднах на нещо интересно, за което не прочетох нищо в тази тема...

Погледнете го и си кажете мнението Simple Smile

http://bilkprom.eu/product/16/tester-za-ovulatsiya-mikroskop.html

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 17:26 от infinity87

# 220

Gаlena много скоро да видиш двете чертички   bouquet
Hug Дано  Praynig

Инфинити 87
, това микроскопче го обсъждахме вчера в дискусионната тема.

# 221
Simple Smile Пропуснала съм Simple Smile Извинявам се Simple Smile

# 222
 :(ite neznam dali imam problem no s priqtelia mi pravim opiti za da zabremennea edin mesec po4ti pravim vseki den lubov bez pretpazni merki,no v4era si pravix tes i mi pokaza 1 4erti4ka  Sad dali nqmam nqkakuv problem nqkoi moje li da mi pomogne s odgovor...

# 223
 :(ite neznam dali imam problem no s priqtelia mi pravim opiti za da zabremennea edin mesec po4ti pravim vseki den lubov bez pretpazni merki,no v4era si pravix tes i mi pokaza 1 4erti4ka  Sad dali nqmam nqkakuv problem nqkoi moje li da mi pomogne s odgovor...

# 224
 Един месец е малък период и няма място за притеснения. По някакъв начин засичаш ли си кога ти е О? Не се отчавай! Wink

Общи условия

Активация на акаунт