тест за овулация

• 274 374
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 435
  • София
pepito21, шегувам се за критическата и за бременността  Mr. Green
Понеже имах мисед март месец  Sad хормоните ми се разбъркаха след прекъсването на бременността. Цикъла си ми е сравнително ОК. В смисъл не беше наред като обилност, но то е нормално. Поусещах и някои други промени в организма ми, които със сигурност се дължат на сбърканите хормони та затова като видях теста си помислих, ново двайсе, на 37 има жени дето влизат в критиката  Wink

Иначе още на втория цикъл след миседа имах хубав фоликул и дебелина на матката за бременност. Преди 2 цикъла падна забраната за пазене, но естествено таз работа не става веднага и реших да взема тестове сега, за да се ориентирам. И теста нищо не показа.  Crazy Утре ще търся Овю из София
Благодаря ти за отговора, значи не аз съм дефектна  Wink

# 436
Rossella и в двата теста са по 5 бройки в предишния пост съм писала вносилетя като го изпишеш в гогъл ще ти излезе сайта им но май още е стария тест там не новия. Сайта им не е обновен. Незнам какво е дигитален тест но тези приличат на касеткака на шуар чек за бременност и чертичките са съвсем ясни поне при мен  Hug

# 437
момичета каква е цената н Фоликулометрията и някой знае ли дали има и друго име, защото влязох в ценоразписа на майчин дом- варна, за да видя колко струва, но изобщо я нямаше като услуга или поне под това име.....
Някой има ли информация колко струва в майчин дом варна.....
На кой ден е добре да се направи при цикъл 27 дни...

# 438
Може да се води под наименованието вагинален ехограф. Миналта година струваше 25 лв. , не вярвам да има промяна в цената. при цикъл 27 дена, според мен е добре да се започне на 9-10ти ден. Успех!   bouquet

# 439
Момичета, трети ден правя тест за овулация на Овю. Днес ми е 10-ти ден на цикъла. Обикновено М ми е с продължителност 6-7 дни, но все още имам остатъчно зацапване (и друг път ми се е случвало). На 8-ми и 9-ти ден от цикъла имах слаба втора чертичка, но днес няма и следа от нея. Възможно ли е да съм имала Ову? Не меря БТ, затова няма как да преценя по нея. Трудно ми е да следя церквиалната слуз с това зацапване. Миналия месец бях на преглед при доки, правих си и хормонални изследвания. Всичко ми е наред като изключим две малки миоми, но те не са за операция. Ще продължавам с тестовете, но не знам дали мога да разчитам на тях...

# 440
Rossella може би аз не съм разбрала,но каква дължина ти е М. В листовките на тестовете за О има едни таблички. Ако ти е нередовен има забелжка да почнеш с най-късата М от последните 6 месеца. Например на мен най-късия МЦ ми е 29дни и почнах от 12 ден на 13 и 14 ми отчете +

успех

# 441
  • София
Rossella, продължавай.
И трите ти теста са отрицателни дотук.

# 442
milish, цикълът ми е нередовен, средно около 30 дни. Тъй като за пръв път правя тестове за овулация и нямам никаква представа кога може да е тя при мен, започнах тестовете от 8-ми ден и ще продължа до положителен резултат. Проблемът е с това зацапване, което продължава вече 4-ти ден и се чудя дали няма да попречи на овулацията или на церквиалната слуз, която все още не мога да регистрирам. Пия витамин Ц, за да спра кръвотечението - засега без резултат. Sad

# 443
  • София
Rossella, не ми се струва нормално това зацапване. Остави овулацията, ами иди на лекар да видиш от какво е това.

# 444

П.П. Yummymommy, не сменяйте графика, ами действайте веднага щом видиш 2 ярки черти - добре е да има чакащи "войници" където трябва преди настъпване на овулацията, особено ако искате момиченце newsm32
[/quote]
LadyBird78 Сериозно ли?  newsm78 Защото точно момиченце искаме!
Благодаря много за типса, дано да е вярно!

# 445
Rossella, МЦ ми е 31 дни и видях + тест чак на 18-тия, така че не спирай да тестваш  Hug

# 446
Днес ми е 12-и ден с 28-29-30 дневен цикъл и О. между 16-и и 18-и ден. Вчера се замислих защо да почвам с тестовете от днес, при положение, че още нямам никаква ЦС  newsm78

Някой друг съобразява ли започването на тестовете с ЦС?

# 447
Кафенце аз лично не следя ЦК а само инструкциите и почвам от 12 ден тъйкато както и писах по горе най-краткия МЦ от януари до сега е бил 29 дни и така пише в листовката. Незнам дали така е правилно но досега винаги съм хващатала О макар и с 2 дни разлика newsm78

Rossella значи прави като мен и както пише почвай от най-краткия ти МЦ в последните 6 месеца поне аз така мисля  Whistling

# 448
  • Близо до морето :)))
"момичета каква е цената н Фоликулометрията и някой знае ли дали има и друго име, защото влязох в ценоразписа на майчин дом- варна, за да видя колко струва, но изобщо я нямаше като услуга или поне под това име.....
Някой има ли информация колко струва в майчин дом варна.....
На кой ден е добре да се направи при цикъл 27 дни..."

Таласъмче по повод твоят въпрос - цената е 45лв. , миналата седмица звънях да питам, защото исках да си направя, но тази цена ми се стори доста висока, не е като обикновен преглед с ехограф а по-висока. Не можаха да ми дадат ясен отговор защо е така и се отказах да я правя там.  Иначе на повечето места е по 25-30лв. Аз сега я проследявам при Д-р Желязкова /кабинет на ул. Битоля и ул. 'Тодор Влайков/. Успоредно с това правя и тестове за О.

# 449
45 лева си е направо солидна сума за фоликулометрията......аз мислих и ако въобще ще започам нещо мисля да отида в олимед поне са тясно насочени към тези проблеми....днес влязох да гледам докторите там но нищо не ми говореха....ще попроуча малко и ще видя....но като гледам от майчин дом за тези проблеми ще се откажа.....
Мерси все пак за инфото

Общи условия

Активация на акаунт