тест за овулация

• 274 373
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Vache, ха дано остане около 37.3 тогава  Praynig, и да се похвалиш  Hug.
dioni, засичала съм ову веднъж, графика беше 2 дни бебеправене, 1 почивка и още 1 бебеправене, забременях тогава, но неуспешно. С Боби не съм следила ову, забременях на третата година почти.

# 541
  • София
dioni, засичала съм ову веднъж, графика беше 2 дни бебеправене, 1 почивка и още 1 бебеправене, забременях тогава, но неуспешно. С Боби не съм следила ову, забременях на третата година почти.

Ааа , не знам.. не смея да я премеря  Crazy Каквото стане това. За хвалби.. късно ще се хваля, че предния път се хвалих, пък после ми се налагаше да обяснявам неприятни неща. Е, и първият се хвалих и още се хваля с резулатата, ама парен каша духа  Mr. Green

# 542
  • София
E точно за неспазването на този график питах - дали е фатално. Аз да се оплача - всичко ме боли и вече си съчинявам някакви страшни картинки - щот не е нормално да ме боли или поне доколкото си спомням първият път не ме болеше, ама то две еднакви няма ....

# 543
  • София
dioni, двете ми бременности бяха коренно различни  Wink Нищо, никъде не те боли!  Grinning
Кога чакаш да ти дойде? (извинявай, че може и да си писала..)

# 544
  • Варна

Ааа , не знам.. не смея да я премеря  Crazy Каквото стане това. За хвалби.. късно ще се хваля, че предния път се хвалих, пък после ми се налагаше да обяснявам неприятни неща. Е, и първият се хвалих и още се хваля с резулатата, ама парен каша духа  Mr. Green

То и аз така съм си наумила, ама ще видим как ще бъде  Hug.

Диони, къде те боли? Закъснение има ли?

# 545
  • София
С първата бременност нищо не ме болеше, а сега постоянно ме боли в зоната около яйчниците - - като придърпване, стягане и т.н. - обикновенно това ми се случва преди цикъл но сега е рано за това.

# 546
днес започвам тестването, всъщност вече направих първият тест
имам един малко тъп въпрос, но ако направя теста в тоалетната в офиса, мога ли да си го преместя другаде, за да не стоя подозрително дълго вътре докто чакам резултата
ще отчете ли вярно ако не го поставя веднага на равно и сухо място, а го занеса примерно до чекмеджето на бюрото си?  newsm78

# 547
  • София
днес започвам тестването, всъщност вече направих първият тест
имам един малко тъп въпрос, но ако направя теста в тоалетната в офиса, мога ли да си го преместя другаде, за да не стоя подозрително дълго вътре докто чакам резултата
ще отчете ли вярно ако не го поставя веднага на равно и сухо място, а го занеса примерно до чекмеджето на бюрото си?  newsm78

Е, много ясно, че може  Laughing
Слага се на равно и сухо място, за да може да действа правилно, а сухо трябва да бъде, за да не се разводни резултата   Wink
Аз избягвам да го слагам на тоалетна хартия например, за да не абсорбира тя от течността, колкото и малко вероятно да бъде. Правиш теста, слагаш го на опаковката и го отнасяш в чекмеджето  Wink

# 548
Когато съм в офиса, и аз така си го нося до бюрото. Е, като дойде моментът да реши да е положителен, си беше положителен и това е.  Simple Smile
Сега обаче съм увесила нос и ще чакам някъде към 2 седмици пак да настане тестово време.

# 549
тестовете, които си купих са клър овю и сега се появи една чертичка (контролната), но тя не беше ярко червена, а по-скоро една бледа все едно над нея има бяло фолио - така ли трябва да изглежда?

# 550
  • София
тестовете, които си купих са клър овю и сега се появи една чертичка (контролната), но тя не беше ярко червена, а по-скоро една бледа все едно над нея има бяло фолио - така ли трябва да изглежда?

Да, така изглеждат. Отвратителни са. Ако имаш възможностъ вземи си Oview. Те са далеч по-добри. На клиър овю ще има да им се вглеждаш за контролната черта, а за тестовата да не говорим  Confused

# 551
ок, благодаря
ами само тези имаше в аптеката като ходих да си купувам
за следващия път ще знам, предполагам, че тези петте бр няма да ми стигнат този месец, защото почнах по-рано за всеки случай

# 552
  • София
ок, благодаря
ами само тези имаше в аптеката като ходих да си купувам
за следващия път ще знам, предполагам, че тези петте бр няма да ми стигнат този месец, защото почнах по-рано за всеки случай

Е защо не си почна на датата? Няма полза от по-ранно тестване. Поне аз не виждам... Но иначе наистина намери Овю, на по-малко места ги има. Но особено ако ти е за първи път доста ще има да се чудиш. На мен не ми е за първи път хем и много се ядосах като ги видях какъв боклук са  #Cussing out Само теста за бременност мисля някога да ползвам, ама ако и той е такъв...  ooooh!

# 553
По-рано, защото преди да се разболея от ендометреоза цикълът ми беше 26 дни и нали трябва от деветия ден да се почне.
А сега идея нямам колко дни ми е, защото тъкмо приключих лечението и затова реших да си почна според най-късия ми цикъл.

# 554
Понеже чета, че обсъждате марките на тестовете за овулация - аз си поръчах тези за 16лв. - 40 бр. , включително доставката. Доволна съм, защото са им ясни чертичките, а и цената е повече от добра. От e-bay са, дойдоха за седмица.
Преди опитах и аз с Овю и с Клиър Овю.

Общи условия

Активация на акаунт