тест за овулация

• 274 372
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 585
за дължината на цикъла бях писала по-горе, вече не съм сигурна точно колко е 26 или 28 дни, защото това ми е първият нормален цикъл след последната инжекция лукрин
но забравих да добавя, че усещам напрежение в гърдите, имам засилена ЦС, която е леко премесена с кръв, но съвсем леко, което не ме тревожи въобще, защото преди години като не знаех, че по време на овулация може да ти прокърви се бях панирала много яко и отидох веднага на преглед - е оказа се, че съм в овулация и всичко е наред, надявам се и сега да е така Laughing

Vache благодаря за бързия отговор  Hug и успех, надявам се при всички ни да ни сполети скоро така мечтаното събитие  Wink

# 586
  • София
anbibian, редактирах с постинга, щото чела недочела коментирам  Rolling Eyes
Иначе според мен си имала - тест, ама най-добре със снимки, че така е трудно да се каже. Очаквайте днес +. А това дето ЦС е примесена с кръв не се ли случва СЛЕД овулацията. Т.е. когато вече фоликула е спукан. Ама ти утре ще разбереш.
А това с болката в гърдите и аз съм забелязала. Когато забременях втория път имах много ясно изразени болки още веднага след овулация. Сега в последните ми цикли точно по гърдите аз усещах, че хормоните ми не са се наместили съвсем. А за какво е този лукрин?

# 587
при мен не са точно болки, по време на овулация само зърната ми стават чувствителни, усещам ги като изтръпнали, така и по засиленото течение горе долу се ориентирам кога съм в овулация
януари ми правиха лапароскопия, имах голяма киста на единият яйчник, оказа се ендометреоза и шест месеца ми поставяха инжекции лукрин, сега пак имам киста, но все още е малка и докторът препоръча ако не расте, направо да правим опити за бебе и ние това правим  Simple Smile

# 588
  • София
Ахаа, ясно! Успех ти пожелавам!  Hug

# 589
  • Варна
На кутията на Клиър ову наистина пише, че две черти означават положителен тест, без да се уточнява, че тестовата трябва да е наситена поне колкото контролната, което за мен си е явна заблуда и голямо недоглеждане от страна на производителя Close В упътването вътре обаче е написано както трябва - по-бледа втора черта означава отрицателен резултат.

# 590
  • София
На кутията на Клиър ову наистина пише, че две черти означават положителен тест, без да се уточнява, че тестовата трябва да е наситена поне колкото контролната, което за мен си е явна заблуда и голямо недоглеждане от страна на производителя Close В упътването вътре обаче е написано както трябва - по-бледа втора черта означава отрицателен резултат.

Което още повече ми затвърди мнението за въпросните тестове. Аз четох упътването вътре  Wink

# 591
  • Варна
Следващия месец ще си търся други, днес направих последния от тези - вчера втора чертичка почти колкото контролната, но не съвсем, днес бях с убеждението, че вече ще е наситена, а тя - доста по-бледа ooooh! А мъжа ми тъкмо легна да спи Crazy Направо го пиша бегал тоя месец, и без това сме много "упорити", а сега и изтървахме половината време.

# 592
днес вече си направих тест овю, че не трая до довечера и се показаха две еднакви на цвят чертички  Laughing

# 593
  • София
днес вече си направих тест овю, че не трая до довечера и се показаха две еднакви на цвят чертички  Laughing

А тъй.. действайте  Grinning

# 594
Момичета Hug, аз упорито трети месец чакам два дни положителни тестове, а имам само по един такъв. Съответно два месеца пропускахме момента, защото нищо не правихме в този ''положителен'' ден  Embarassed а следващите дни активно бебеправихме. Laughing ooooh!

Този месец променихме подхода, но все така съм объркана Rolling Eyes

Според вас,  вчера ли е било или днес е Ову-то?  Blush

# 595
Само по един + тест е достатъчно мисля. Точно ден или два след него се предполага да е ову, значи сте по план.  Hug

# 596
  • Варна
Аз никога не съм имала два положителни теста, винаги е бил само един.

# 597
и аз точно това се чудех току що дали днес като имам положителен тест утре да си правя пак
но като ви чета, май няма нужда, просто си продължаваме по план  Wink

# 598
  • Варна
Ако искаш си направи, ако е пак + доколкото знам се счита, че пикът е бил между двата теста. Аз се чудя днес дали да правя, преди 3 дни имах по-бледа втора черта, онзи ден беше наситена почти колкото контролната, но според мен все пак една идея по-светла, а вчера пак беше по-бледа, та се чудя имаше ли ову, мина ли, кво стана Crazy Май ще направя днес, че и утре, да видя как се движат нещата според овю. Ако избледняват линиите, работата е ясна - онези почти еднакви линии сигурно са били +, особено като се комбинират с болките и придърпванията ниско долу.

# 599
  • София
В опаковката на тестовете на Клиър Ову има и тест за бременност и пише да се направи на 12 ден след Ову - някой правил ли го е? И той ли се ползва като тестовете за Ову - тоест топи се за 30 секунди и след това се отчита до 10 минути? Или има друг начин на ползване??? Дайте някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт