тест за овулация

• 274 373
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета давате ми надежда - и аз съм на такава преклонна възраст /и даже се отказах - не исках второ дете/
Диони, и при мен е така този цикъл. Побъркал се е нещо. От вчера вечерта пак съм със зацапване. Ще изчакам да посрещна лелката и няколко дни след нея ще изтичам до доки, хем да види дали имам проблем с овулацията. Tired

Еее, Rossella, не са нормални тия неща. След като ти свърши си иди на лекар.
dioni, по кое време между цикъла? Имала ли си непосредствено преди това сексуален контакт?
Зацапването е 1 седмица след овуто  и не съм имала контакт дори и предният ден

# 571
  • София
Момичета давате ми надежда - и аз съм на такава преклонна възраст /и даже се отказах - не исках второ дете/
Диони, и при мен е така този цикъл. Побъркал се е нещо. От вчера вечерта пак съм със зацапване. Ще изчакам да посрещна лелката и няколко дни след нея ще изтичам до доки, хем да види дали имам проблем с овулацията. Tired

dioni, по кое време между цикъла? Имала ли си непосредствено преди това сексуален контакт?
Зацапването е 1 седмица след овуто  и не съм имала контакт дори и предният ден

може да е имплантанционно зацапване Party

# 572
  • София
dioni, а така! Прилича на имплантационно.  Wink Стискам ти палци, късмет!  Hug

# 573
Devil_Rose от кое e-bay английското или американското?
аз погледнах набързо има много тестове едни в сини опаковки + тестове за бременност в комплекта
тях пробвалили сте ги?

# 574
anbibian  тестовете са от американския ebay.com, но продавача беше от UK, от там дойдоха.
Иначе и аз гледах тези, които вървят заедно с тестове за бременност, но нямам какво да ги правя толкова много Wink.

# 575
anbibian  тестовете са от американския ebay.com, но продавача беше от UK, от там дойдоха.
Иначе и аз гледах тези, които вървят заедно с тестове за бременност, но нямам какво да ги правя толкова много Wink.
вече се замислям и аз да си поръчам наистина излизат доста по-евтини от тия тук
за тоя боклук клиър дето не му разбирам дадох 10 лв за 5 бр + 1 тест за бременност - дано поне той да е по-добър

# 576
Понеже нали все да проверим всичко, правих си Овю и един от тези One step, с една и съща урина, резултата и на двата беше еднакъв. Иначе относно цените - като се има предвид, че в аптеката се предлагат и тестове за бременност/лентички/ на доста ниска цена, не знам защо не внасят и такива за овулация.

# 577

аз тези разглеждах в e-bay
някой ползвал ли ги е?

# 578
Цитат

Vache, така съм се наплашила, че си взех час за понеделник сутринта. Доки ще ме приеме по спешност. Не разбирам защо точно, когато решихме да правим бебе започнаха тези проблеми #2gunfire Мисля си дали не стреса, защото ми е доста притеснено. Все пак за пръв път опитваме и какви ли не въпроси се въртят в главата ми.  newsm78

newsm12

# 579
  • София
dioni, а така! Прилича на имплантационно.  Wink Стискам ти палци, късмет!  Hug

О даже и не смея да си мисля такова нещо - хич и не искам да се навивам, че после доста депресивно го карам до следващата Ову.
А за имплатационното четох че е ръждиво на цвят. Ама ще видим - днес не ме боли нищо и не ми тече нищо  Rolling Eyes

# 580
  • София
Цитат

Vache, така съм се наплашила, че си взех час за понеделник сутринта. Доки ще ме приеме по спешност. Не разбирам защо точно, когато решихме да правим бебе започнаха тези проблеми #2gunfire Мисля си дали не стреса, защото ми е доста притеснено. Все пак за пръв път опитваме и какви ли не въпроси се въртят в главата ми.  newsm78

newsm12

Еее, чакай де... чак по спешност, недей така се паникьосва  Hug

# 581
Момичета, стискайте палци. Утре сутрин съм при доки. Трябва да разбера що за цикъл е това и на какво се дължат тези зацапвания, че иначе ще се побъркам. Дано нямам проблеми с Ову.   Praynig

# 582
Извинявам се за спама, но нека момичетата на преклонна възраст да заповядат в подобаваща на възрастта им тема   Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517689.0

# 583
здарвейте отново
днес теста ми, който е клиър показа две чертички  Grinning
много не съм сигурна дали правилно разчитам резултата, защото тестовата чертичка е малко по-светла от контролната, но понеже вчера си купих и една опаковка овю за всеки случай четох на двете опаковки, че пише различни неща
на клиър пише, че две чертичка со положителен резултат и никъде не е споменато, ако чертичката е по-светла какво значава
докато на овю е записано че ако чертичката е по-светла значи резултата е отрицателен

та какво мислите? след като имам две чертички с тест клиър това положителени или отрицателен резултат е? или да вземаме да почваме бебеправеното от днес, а утре така или иначе съм на преглед с ехограф чичо доктор ще каже най-точно има ли няма ли овулация  newsm78
само да добавя, че днес ми е 13 ден от цикъла

# 584
  • София
anbibian и на двата теста трябва чертата тестовата да е еднакво силна или по-силна като цвят от контролната.
Аз лично бих правила Овю, по-ясен е и не се двоумиш какво показва.
А на теб ти е 13 ден от колко дълъг цикъл? Според мен днес ще имаш + тест. Започвайте  Wink
На мен се мъчи да ми дойде.. и тоя месец не се получи. Нищо, следващият идва  Wink

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 11:58 от Vache

Общи условия

Активация на акаунт