тест за овулация

• 274 373
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 555
Devil_Rose и аз ползвам подобни. От Амазон си ги купувам, само че моите идват в розова опаковка.

Имам питане - днес имам страшно много мукус. Би трябвало да ми дойде другата седмица (дано не ми дойде де Simple Smile). та нормално ли е да имам толкова много мукус в края на лутеалната фаза?

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 17:26 от Alinea

# 556
  • София
Нотмално е
ЦС е гъста бяла и лепката през ЛФ

# 557
  • София

Имам питане - днес имам страшно много мукус. Би трябвало да ми дойде другата седмица (дано не ми дойде де Simple Smile). та нормално ли е да имам толкова много мукус в края на лутеалната фаза?

И аз мисля като denis_d - нормално е
аз Не чакам към 10.09.2010 ,а от 3 дни е направоооооо мокро при мен Shocked и си мисля че е нормално Thinking

# 558
  • София
И аз да взема тук да питам - бях чела някъде - сега прерових всичко и не намирам нищо такова - относно леко зацапване /розаво/ по никое време между цикълите. Нормално ли е? Предполагам че не е и че май трябва да отида на доктор, а не да питам тук  Cry

# 559
Диони, и при мен е така този цикъл. Побъркал се е нещо. От вчера вечерта пак съм със зацапване. Ще изчакам да посрещна лелката и няколко дни след нея ще изтичам до доки, хем да види дали имам проблем с овулацията. Tired

# 560
  • София
Диони, и при мен е така този цикъл. Побъркал се е нещо. От вчера вечерта пак съм със зацапване. Ще изчакам да посрещна лелката и няколко дни след нея ще изтичам до доки, хем да види дали имам проблем с овулацията. Tired

Еее, Rossella, не са нормални тия неща. След като ти свърши си иди на лекар.
dioni, по кое време между цикъла? Имала ли си непосредствено преди това сексуален контакт?

# 561
Здравейте момичета,

от известно време влизам в този под-форум на БГ-мама и останах с впечатление, че сте много отзивчиви. Затова се престраших и аз да ви занимавам с моите проблеми.
Изчетох почти цялата Библиотека, но въпреки всичко имам някои въпроси към вас.
Моят случай е следният: от месец опитваме за второ дете - знам, че това е твърде кратък период и няма за какво да се притеснявам на този етап, но все пак, предвид преклонната ми възраст - почти 37 години, реших този път да си купя тестове за отчитане на овулацията. Купих си канадските Oview. Почнах да си правя тестове от десетия ден от началото на последния МЦ, както е общата практика. На 10 ден контролната черта (имам предвид тази, която евентуално трябва да отчете кога ще бъда в ову) беше по-бледа от тестовата - с други думи отрицателен тест. На 11 ден контролната черта ми се стори леко по-наситено червена, но все пак по-бледа от тестовата. Реших, че тестът пак е отрицателен. И когато на 12 ден очаквах положителен резултат, контролната черта съвсем я нямаше.
Не разбрах какво става - дали съм имала вече овулация, която съм пропуснала или може би няма да имам такава този месец. Аз съм с цикъл на 25 дни - да кажем редовен, с отклонение +- 1 ден. Продължителността на цикъла е 7 дни.
Как мислите: дали съм пропуснала ову-то и е трябвало да започна от 8 ден (както е препоръчително за 25-дневен цикъл); дали имам проблем и е възможно да нямам овулация и трябва ли да продължа и днес да тествам - 13 ден, предвид категорично отрицателния резултат от вчера!
Извинявам се, че стана дълго!
Предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят!

# 562
  • София
Дай ако имаш възможност снимки на тестовете един до друг.
Иначе ако ти си на преклонна възраст на почти 37 значи аз на 37 и половина съм баба  Mr. Green Аз съм със същият цикъл. На 23-25 дни. Започнах тестване от 7 ден. На 10 ден теста беше положителен. Ще видим какви сме ги сътворили. Истината ще лъсне след около 4 дни  Wink И при мен така след + тест на следващия черта нямаше.

# 563
Благодаря Ваче, не мога за съжаление да пусна снимки, защото изхвърлих тестовете! Голяма грешка. Но втора по-червена черта не забелязах да имам - по-скоро и в двата дни чертите бяха една, ама наистина една идея по-бледи!
И аз подозирам, че явно съм с по-ранна овулация и този месец изтървахме момента. Даже на 10 ден, като видях малко по-розовата черта викам на мъжо - отрицателен резултат - днес и утре ще почиваме и след 12 ден ще продължим с опитите - да се събере малко материал! А явно съм изпуснала момента - не трябваше да спираме на 10 ден  Mr. Green
Да продължавам ли днес или няма смисъл - оставащите да ги пазя за следващия път  newsm78

На теб ти желая успех и стискам палци да се е получило!

Р.С. Ваче, имам спомен, че децата ни са една възраст и ще бъдем първокласници заедно! Дано и вторите ги сътворим заедно  Laughing

# 564
На 10 ден контролната черта (имам предвид тази, която евентуално трябва да отчете кога ще бъда в ову) беше по-бледа от тестовата - с други думи отрицателен тест.
Уоу, уоу, уоу, един момент, Берти!

Тук си в огромна заблуда! Чертата, която се появява всеки път, дори и когато тестът е отрицателен, е КОНТРОЛНАТА черта! Именно за това се нарича така, тъй като тя е контрола, която когато тестът е отрицателен, показва, че тестът работи, а не че е отрицателен защото нещо не му е наред! Другата чертичка, която се появява когато тестът е (+) е тестова! На Oview, ако го държиш надолу, както би го потопила, горната черта е контролна, а долната тестова.

На 10-и ден си имала (+) О. тест  Peace

# 565
Редактирам се - явно неправилно съм се изразила - объркала съм понятията "контролна" и "тестова" в първия си пост - всъщност първата черта, която се появява ми беше по-наситено червена - тоест контролната ми беше по-наситено червена, но наистина тестовата ми беше едве-едва по-бледо червена, като в единия край - на ширина имам предвид - почти червена като контролната!
Не знам дали го обясних добре!

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 11:50 от Debelata_Berta

# 566
  • София
Хахаха, Кафенце, изобщо не забелязах грешката  Joy

off: Debelata_Berta а що те няма в първолашката тема? А сега забелязвам, че ще са в едно уичилище децата ни  Hug
Айде на лични ще ти пиша  Grinning Grinning

# 567
Еее, ти пък сега, не си се изложила, просто си си осигурила още един месец бебеправещ секс  Mr. Green
За да стане максимално ясно и за да се знае и от бъдещи потребителки, ето и нагледно  Simple Smile

# 568
  • София
Редактирам се - явно неправилно съм се изразила - объркала съм понятията "контролна" и "тестова" в първия си пост - всъщност първата черта, която се появява ми беше по-наситено червена - тоест контролната ми беше по-наситено червена, но наистина тестовата ми беше едве-едва по-бледо червена, като в единия край - на ширина имам предвид - почти червена като контролната!
Не знам дали го обясних добре!

Аз те разбирам напълно какво казваш, защото и на мен ми беше трудно да обясня, че чертата тестовата не е равномерно оцветена  Wink Положителен ти е бил теста  Grinning

# 569
  • София
Кафенце, не е тук мястото ама само да вметна- че може би м2тон-а ни прави да се движим заедно в лутеална по стойности горе-долу, аз днес имам спад Mr. Green чакам прогестерона,ама го пуснах в цибалаб...

Общи условия

Активация на акаунт