тест за овулация

• 274 364
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 75
Clearblue имат тестове и за овулация.http://www.clearblue.com/de/digitaler-ovulationstest.php в дясно може да се свали брошурата с упътването.
Значи наистина не пише в теста че овулацията настъпва на 12 ден Blush аз съвсем се обърках,много информация прочетох за овулацията и сега просто не мога да се сетя къде точно четох това,но в едно съм сигурна,това пишеше,че овуто настъпва на 12 ден и на мен ми беше любопитно дали наистина е така.Така беше,после с две бъдещи мами разговарях потвърдиха същото. Peace

# 76
Clearblue имат тестове и за овулация.http://www.clearblue.com/de/digitaler-ovulationstest.php в дясно може да се свали брошурата с упътването.
Значи наистина не пише в теста че овулацията настъпва на 12 ден Blush аз съвсем се обърках,много информация прочетох за овулацията и сега просто не мога да се сетя къде точно четох това,но в едно съм сигурна,това пишеше,че овуто настъпва на 12 ден и на мен ми беше любопитно дали наистина е така.Така беше,после с две бъдещи мами разговарях потвърдиха същото. Peace

Ми прекрасно, действай тогава! Peace Wink

# 77
Bergkristall , чувала съм много добри отзиви за Clearblue , за напред мисля да им се доверя.Иначе за овуто , може би пишат орентировачни дати, със сигурност си зависи и от дължината на цикъла.
 Успех мила Hug

# 78
Благодаря ти mari_rus  Hug аз съм доволна от Clearblue,но наистина си заслужава парите.Надявам се да не ми се налага  да ги купувам в близката една година де. Hug
Аз по принцип знам кога ми е овуто просто го усещам, купих си теста по скоро от любопитство.Успех на всички с бързо забременяване.

# 79
Да ти кажа честно и аз само един път съм правила тестове за ову, миналият месец(тогава започнахме опитите), действа ми натоварващо и затова ще си караме по добрата стара схема-през ден бебеправене.
Тогава остава само да се доверим на тестовете за бременност- Clearblue Hug

# 80
  • Тук и сега
Много сте писали, но само да кажа, че на мен, когато ми беше овулацията тестът  показа по-тъмна втора линия, но не толкова тъмна, колкото контролната. А просто по-тъмна от предишните дни. И тогава стана. Вечерта на първата по-тъмна линийка. Аз даже не вярвах, но уви... Така че не чакайте да стане чак наситена.

# 81
Възможно е по-горе да съм писала глупости Blush"бръмнах" и аз с тези овулации,извинявам се ако съм заблудила някой  bouquet
Може и да сте давали линк ,но и тук да ги пусна календара,гледам из нета много го хвалят,хубава вечер  bouquet

http://www.surecheck.info/clogin.php

# 82
Здравейте!
Изчетох темата и намерих отговори на част от въпросите си, но тъй като и аз сега започвам с тестове за овулация и БТ, та се чудя за следното:
При два поредни дни положителен тест /първият беше с по - тъмна тест линия, а втория ден - с две еднакви/, третия ден вече отрицателен, днес е 4-ти ден и тест не съм правила, а БТ си е още ниска. Сякаш няма намерение да се покачва. Въпросът ми е - ако се доверя на първия тест, правен преди 3 дни, възможно ли е БТ да е все още ниска?
Преди месеци бях почнала да си меря Т., но прекъснах, и тогава /2 поредни месеца/ засякох, че на 15 ден се качва,сега ми е 17-ти ден...
Благодаря предварително за отговорите!

# 83
Според мене се довери на теста за овулация(опитайте и тогава за бебе).като ти се повиши БТ пак пробвайте.А за различните дни на овулацията мисля, че е нормално.И при мене е различно всеки месец,а и цикълът ми варира от 24 ден до 27-я ден.

# 84
здравейте,
продават ли в БГ Clearblue и според вас кое е по добро - лентите за еднократна или дигитален. Преди време правих ама от 11 до 14 нямах,, ама сега ще ги почна по отрано

# 85
здравейте,
продават ли в БГ Clearblue и според вас кое е по добро - лентите за еднократна или дигитален. Преди време правих ама от 11 до 14 нямах,, ама сега ще ги почна по отрано
Аз мисля че дигиталния е по-добър,но пък е по-скъп Confused Аз лично не съм купувала обикновенни лентички,но мои приятелки са ми разказвали каква мъка е с тях,не се виждат ясно чертичките в повечето случаи не може да се разбере точно в овулация ли си или не и т.н.Открих календар за изчисляване на овулацията много е точен сто процентово съвпадна с дигиталният тест който правих ето го http://magazin.netmoms.de/services/eisprungkalender/ergebnis/ и успех  bouquet

# 86
момичета, наближава 10 ден от цикъла и смятам да почна с тестовете. но този месец, не знам защо, цикъла ми беше много силен и вече втори ден след обичайната продължителност от 6 дни ми зацапва /като оцветено в розово течение/. имам бодежи в яйчниците и не знам от какво са. дали това зацапване би повлияло на резултата от теста?
И при мен се получава същото. Sad Миналия месец правихме опити за бебе, но уви неуспешно. Мразя да ходя на лекар.... дано не се наложи Confused

# 87
  • софия
Момичета ще ви кажа при мен как стана.Ходих на лекар,той ме прегледа и видя фоликула колко е голям и кога ще се спука(фоликулометрия).каза-след два дена в петък,и каза също да не правим нищо 2 дена до тогава,защото сперматозоидите са по-силни,с прости думи казано.Послушахме го като имайте предвид,че като знам,че може всеки момент да се е спукало пък да сме изпуснали и се притесних,но реших,че ще слушам доктора.Междувременно пробвах от любоп.ленти4ките и когато не трябваше нищо да правим показваха две ярко 4ервени 4ерти,а тестовата по-тъмна.Пак се сдържах.И въпросния петък гледам една 4ервена и една тестова едва забележима.и си казах ето изпуснахме я.Но слушайки доктора 3-дена бебеправене по веднъж на ден.вечерта,сутринта,вечерта и стана.Така,че моят извод е че лентичките показват най-голямото количество на хормона,което е пика,момента преди да се спука фоликула,а той се пука от 12 до 24 4аса след този пик.когато ве4е е настъпила овулацията според мен хормона ве4е не е в такова количество.А относно кога то4но е овулацията-аз смятах 13,14 и 15 ден при неясен цикъл между 23 и 28 дневен.и си беше тогава дори при неясен цикъл.Аз ви съветвам да отидете към 11-ия ден от посл.менстр.на доктор и да си направите фоликулометрия(20лв.)и толкова ще сте наясно кога е,че няма да имате нужда от лентички.И друго,ние с таткото не пиехме никакъв алкохол тогава(аз не пиех още 2-3 месеца преди това,а той в тази седмица).и друго-след половия акт не ставайте от леглото поне 1 час.(за да не изти4а нищо)даже си вдигнете краката на стената и е хубаво финала на акта да е в мисионерската поза.това е от мен.искрено се надявам да помогна на някой:)))

# 88
Извинявам се за тъпия въпрос  Embarassed - колко тъмна трябва да е линийката за положителен резултат? Много съм объркана - цветът и е малко по-светъл от контролната и сега се чудя  newsm78 Днес ми е 11-ти ден и първи тест, цикъл -28 дни. Теста е Клиър Ову.
Ще видя утре как ще е лентичката  Rolling Eyes

# 89
Здравейте,
и при мен линийката за положителен резолтат беше малко по светла от контролната така два последователви дни,а на третия ден вече изчезна(едва се забелязваше)чудя се дали тези два дни съм била в оволация Embarassedв календара,който си водя сащо излиза че съм била в оволация.
Извинете ме за въпроса,но за пръв път ползвам такива тестове! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт