тест за овулация

• 273 718
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 60
predi cikala mi be6e na 30 dena,posledniq mesec oba4e na 40 dena,i sega ne znam za kolko da gledam tablicata na ovu testa :(ako nqkoi moje da dade savet 6te sam mn blagodarna  bouquet

Ами започни от по рано за да си сигурна че няма да я изпуснеш,щом ти е бил 30-дневен,започни от 12-13 ден,ако трябва направи 10 поредни дни докато я хванеш.

# 61
Овулацията може да се следи и без тест,тя настъпва на 12-ия ден броено от първия ден на месечния цикъл Peace

# 62
Овулацията може да се следи и без тест,тя настъпва на 12-ия ден броено от първия ден на месечния цикъл Peace

Не съм съгласна и едва ли ще има някой съгласен с теб!
Ову при всеки настъпва по различно време,още повече че някои са с 25-26 дневен други с над 35 дневен цикъл.
Ако овулацията настъпваше на 12-тия ден,всички досега да имахме поне по едно бебе!

# 63

Ех, де да беше толкова просто! Tired

# 64
  • у нас

Ех, де да беше толкова просто! Tired

мдам

Bergkristall ще фалират фирмите производители н тестове за ову Joy

caritas   love001 Hug

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 19:45 от Tommelise

# 65
.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 19:54 от caritas

# 66
 Blush момичета казах го това защото на теста ми за овулация така пишеше и се оказа вярно,а и с други две бъдещи мами разговарях,казаха че и при тях е така.Няма значение колко дълаг е цикъла нали овулацията върви с него.

# 67
Blush момичета казах го това защото на теста ми за овулация така пишеше и се оказа вярно,а и с други две бъдещи мами разговарях,казаха че и при тях е така.Няма значение колко дълаг е цикъла нали овулацията върви с него.

Да, само дето проблемът е, че се мести. При мен например е от 16 до 20 ден, а този месец излезе извън всякакви разумни граници. Crazy
Има нещо друго - от овулацията до първия ден на следващия цикъл минават определен брой дни плюс-минус един (при мен например са 12-13) - това е т.нар. лутеална фаза, чиято дължина е константна, без значение колко е дълъг цикълът.
Обаче по този "метод" разбираш кога ти е била овулацията чак когато ти дойде следващият цикъл. Очевидно не става.

П.П. На кой тест за овулация я пише тая смешка?

# 68
Цитат
Тестът ми е на Кларблуе (Clearblue) дигитален и струва 35 евро остава и да не е верен Crossing Arms

# 69
Цитат
Тестът ми е на Кларблуе (Clearblue) дигитален и струва 35 евро остава и да не е верен Crossing Arms

Ама чакай, какво точно пишеше? Че овулацията винаги е на 12 ден, или че конкретно твоята е тогава? Защото разликата е от земята до небето.
Първото всъщност не може да го пише никъде, защото така ще си съсипят бизнеса. Laughing

Я разкажи повече за тези дигитални тестове, любопитна съм.

# 70
и аз си взех днес един дегитален, който отчита приблизително и в коя седмица си,ще го направя утре, пише, че е с висока чувствителност и хваща резултат четири дни преди цикъл, но е желателно със сутришна урина.
И на мен ми стана чудно как са заковали овуто на 12 ден newsm78, може би авторката има в предвид тест за овулация , който е отчел такава на този ден newsm78

# 71
Момичета като намеря време ще преведа част от упътването на теста. Simple Smile

# 72
Цитат
Момичета като намеря време ще преведа част от упътването на теста. Smile

Скъпа Bergkristall няма нужда да превеждаш текста, ние тук можем какви ли не езици  Laughing, поствай оригинала - че нещо много странно звучи.

Тук при нас тази марка също са много популярни и изобщо не съм чела такъв текст на листовката, дори цифрата 12 немога да намеря на опаковката, ама знам ли в различни държави, различни преводи има  newsm78.

А mari_rus ти май за тест за бременност говориш, или  Wink?

# 73
А нужно ли е да давам 35 евро за тест като явно категорично О е на 12 ден от цикъла Laughing С огромнo нетърпение чакам Bergkristall да се коригира Wink

# 74
Kamache, да за бременност, марката е Clearblue.

Общи условия

Активация на акаунт