тест за овулация

• 273 840
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 855
На мен на 15-ти ден теста ми отчете (+),но тестовата линия беше бледа(все пак се забелязваше обаче),на 16-тия ден беше малко по-ярка,а на 17-тия резултата вече е (-) newsm78 Просто вече незнам какво да мисля Tired Tова при цикъл на 28 дни Sad

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 16:39 от ♥ Val ♥

# 856
  • София
Тестовата линия трябва да е оцветена  колкото контролната или по-наситена от нея - тогава теста е (+)
Ако е по-бледа от контролната теста е (-)

# 857
Благодаря Денис  bouquet
Значи да разбирам,че О.не е имало newsm78  Вече втори месец правя тестове,само предишния месец тестовата черта беше наситено червена.Вярно че по-бледата тестова линия не е (+) резултат,следователно в моя случай може би не е имало О.

# 858
♥ Val ♥, спазваш ли стриктно непишкането и неприемането на течности 2-3-4 часа преди теста? Аз забелязах при себе си, че по-наситени черти виждам в ранния следобед около 15-16 часа. Когато правя теста по-късно, към 18-19 часа да речем, линийката е по-слабо наситена в деня на положителния тест, да речем еднакво наситена е с контролната. Също така имам проблем с тестовете Oview, до сега мисля никога не съм видяла положителен от тях, докато от Clear Oview съм доволна, но пък от тях много други момичета се оплакват.

# 859
Stitch ,спазвам стриктно всички условия необходими за отчитането на верен резултат,но досега съм ползвала само теста Oview-може би трябва да пробвам и друга марка.Напоследък нещо много взеха да ме объркват тези тестове #Cussing out

# 860
  • София
♥ Val ♥ а БТ как е? Засича ли ову?

# 861
♥ Val ♥ а БТ как е? Засича ли ову?
БТ все още не съм мерила,знам ,че е желателно,освен тестването за О.,но не исках да се натоварвам още повече психически,че и без това вече го направих.Решението за бебче е от скоро,затова не исках да избързвам и с меренето на БТ,но от другия месец ще се наложи Tired

# 862
  • София
♥ Val ♥ само с тестове за овулация не може да се съди има или не такава.

# 863
Всичко ще започна да меря,докато продължава да не се получава,макар че не ми се искаше толкова от скоро...

# 864
♥ Val ♥, все пак моят съвет е да пробваш и друга марка тестове. Но ти си решаваш, разбира се Peace

# 865
Аз пък никога не съм ползвала Clear Ovu, доволна и предоволна съм от Oview  Hands Thumbsup
При точно спазване на указанията за правене на теста, няма причина да не се получава.

Ето резутат от Oview от два поредни дни - от ясни по-ясни са!
20.10.2010 - отрицателен и 21.10.2010 - положителен.

Ей сега ми хрумна този цикъл за спорта да си направя паралелно Clear Ovu и Oview, ще снимам и ще показвам. (само да не ми се осуети опита, ако ще ми бият Прегнил)

# 866
Café con leche, какво стана днес? Пита ли доки клостилбегита влияе ли по някакъв начин на теста за ову?

# 867
Съжалявам, пропуснах, тъй като сега пък нов проблем ми се стовари и другото отиде на заден план.
Този месец може би ще съм с Прегнил, тъй че няма да мога и врътката с тестовете да направя  Rolling Eyes

# 868
Здравейте,

аз ползвах първо Clear Ovu, но дали бяха лоша партида, дали менте, контролната и тестовата черта бяха толкова слаби, че трябваше да имам огромна фантазия да разбера кой тест е + и кой -. Така че с тая марка приключих - завинаги.

Сега ползвам Oview и съм много доволна. Чертите са достатъчно изразителни, за да мога да имам сигурност в резултата.

Това разбира се е лично моя опит. Успех!

# 869
[color=darkredЗдравейте, бих искала да попитам, тъй като за първи път използвам тестове за овулация и четох много , но не можа да ми стане ясно нещо. Значи вчера си правих теста по обяд имах две черти с еднакъв цвят , днес пак си направих тест и пак две еднакви черти по цвят. Дали това означава , че още не ми е настъпила овулацията или незнам честно. Ще се радвам , ако може да ми отговорите защо се получава така. Благодаря предварително. Rolling Eyes[/color][/color]

Общи условия

Активация на акаунт