тест за овулация

• 273 851
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 885
Направи си теста за бременност, поне 4-5 след евентуално закъснение. Вярно е,че на някои тестове пише, че отчитат още преди закъснението, ама аз лично много не им вярвам. Разбира се има време до тогава , така че не го мисли от сега.На мен овулацията ми бешена 15,11. и сега -ще чакам .
Към по-напредналите  във форума  - Незнам точно в коя тема беше - имаше сисък на чакащи през различните месеци и ако  има такъв списък за чакащи в началото на декември може ли да ме включите Praynig
 Grinning

# 886
Малко извън темата - само този път обещавам Embarassed
Café con leche  може ли да ми кажеш тези картинки от долу под отговорите ти как си ги добавяш, че съм малко индианка  newsm62 newsm78

# 887
На първи ден от какво си направила тест за бременност?? Първи ден от овулацията, първи ден от закъснението???
Питам, защото пишеш, че О. тест е бил + на 15.11., което е преди 4 дни  Tired, което значи, че не говориш за закъснение...
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
моя грешка, съжалявам, гледала съм календара за октомври
О на 3.11, съм си записала на календарчето, трябваше да ми дойде на 16.11, а принципно понякога ми подранява, но никога не ми закъснява и затова така силно се надявам първият отрицателен, който направих на първият ден от закъснението да е грешен  Praynig

# 888
Здравейте!
Аз този месец за първи път използвам тестове за овулация. Купих си две опаковки по 7 броя (различни марки). Започнах на 10-ия ден и досега още не съм засякла овулация. От два дена насам се тествам по два пъти на ден. Явно нещо не правя както трябва, защото днес е 16-ия ден и нямам отчетена овулация. Много ми е трудно да спазвам условието да не ходя до тоалетна 4 часа - дали това влияе на резултата?

skinnygirl , ако ти е трудно да спазваш това условие, защо не пробваш от другия месец с друга марка тестове (ако се наложи, разбира се). За другите тестове съм забравила, но аз ползвам от доста време О-view и в упътването има изискване само за 2 часа въздържание.

# 889
   Аз бях ползвала Клиър Овю и при тях не трябваше да се пишка 4 часа, но аз издържах около 3 и си ми даваха резултат.

# 890
Anbibian, ако правилно си отчела деня на овулацията си, на първи ден закъснение би трябвало поне минимално бледа черта да отчете тестът за бременност.

Ели3008, Вълшебното списъче на успеха, мини и се запиши.
По втория ти несвързан с темата въпрос  Mr. Green - Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение.

Имам въпрос към тези, които правят Clear Ovu - 30 секунди или повече го държите потопен в съда с материала  Grinning? Oview се държи само 5 секунди, но понеже сега правя двата паралелно и се чудя дали 30 сек. са му достатъчни или иска повече време.

# 891
Имам въпрос към тези, които правят Clear Ovu - 30 секунди или повече го държите потопен в съда с материала  Grinning
Държа го около 30 секунди, докато се напои догоре лентичката (до над контролната чертичка) Peace

# 892
Café con leche  благодаря за информацията  newsm10  А за тестовете аз ползвах Клеар Овю и държа лентичката 30 секунди.Успехчета  Grinning

# 893
Кафенце, какво представлява този списък на успеха?

# 894
и аз да се запиша в темичката,,аз също ползвам втори месец Clear Ovu и да ви кажа миналия месец неможах да хвана О (то М ми се побърка откакто започнахме опитите за бебе,преди беше на 28 дена винаги, а сега 30,32,че чак и 40 дни миналия месец), но този успях Hug, или поне така си мисля,осван това този месец започнах да меря и БТ,да видим :pray  Аз даржа теста даже повече от 30 сек,броя до 40/50 и тогава го изваждам,а резултата отчитам след наи малко 5 мин,преди това нищо не ми показва newsm78, Успех на всички нас....към .... baby_neutral

# 895
Аз досега все имах + резултати към 17-19 ден, този месец обаче нищо.  Sad Днес е 20-ти ден и се чудя докога да тествам? Предните дни поне имаше едва видима втора черта, сега хич.

# 896
на мен овю ми показва бледа втора черта четвърти ден. неАм нерви вече. Shocked
при нас сексът с цел забременяване трябва да е през ден. почвам да мисля, че този месец явно не съм имала новмална овулация, защото тази бледа черта не ми изглежда читава. цикълът ми е 28-29 дни, петък беше 14 ден, днес е 17. От днес ме болят гърдите, което по принцип го броя за признак на овулация, но чертата си беше бледичка. Според лекарката ми доминиращият фоликул би трябвало да се спука в петък/събота. Другият месец ще направя една фоликуметрия, че ми писна да гадая. Малко съм изнервена, което си ми личи.

# 897
Здравейте,
Вчера отворих един от тестовете за бременност и забелязах, че там където би трябвало да се появи резултата, вече има една чертичка! Там не би трябвало да има никакви чертички, при положение, че още не бях използвала теста. Възможно ли е тъй като ги съхранявам в банята от влагата да се е прецакал? Вие къде съхранявате вашите тестове за бременност и овулация?
Благодаря!

# 898
Здравейте,
Вчера отворих един от тестовете за бременност и забелязах, че там където би трябвало да се появи резултата, вече има една чертичка! Там не би трябвало да има никакви чертички, при положение, че още не бях използвала теста. Възможно ли е тъй като ги съхранявам в банята от влагата да се е прецакал? Вие къде съхранявате вашите тестове за бременност и овулация?
Благодаря!
по начина по който е опакован овю теста, надали. иначе ги съхранявам в спалнята, но ако ми беше по-удобно, можеше да е в банята.

# 899
При последния ми профилактичен преглед гинеколожката ми каза, че не може да се установи кога е овулацията, трябвало на видеозон да се гледа  Shocked Shocked Shocked

Понеже имах чувствителност в десния яйчник и й го споделих, и тя каза, че от овулацията било така.... Когато я попитах как да я пресмятам кога е, тя каза, че само с видеозон се изчислява на 100%  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт