тест за овулация

• 274 374
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 960
Явно човек трябва да си нацели марката , която му приляга. За мен имаш + на 15 , за това действайте и никаква М този месец Wink . Ако не успеем и този месец , другия определно ще си взема пак blue dream - там ясно разбирах какво се случва ...

# 961
  • София
@ atadar -  аз лично ползвам clear ovu  и съм доволна меря си и БТ и ми се засичат - да малко са по-светли линиите, но се свиква и да ти кажа се отчита разликата на 15,03 е най-силно според мен би трябвало тогава да ти е пика, най-добре съчетай с БТ аз така се ориентирам най-добре, преди не го правех-БТ, но тук ми го препоръчаха и действа Simple Smile успех!

# 962
И аз много им се чудя на тези онлайн календари, но на мен ми е плътно 28 дни цикъла и винаги ми е точен. Така, че смея да му се доверя.  Ще поживеем, ще видим
 Колкото и да е странно аз си засичам по биологични признаци овулацията- силно течение, дигам леко температура, подуване и тежест в корема,подувам се леко и задържам вода и  кожата на челото и бузите ми се изпъчва ииии най-осезаемия признак-гоня мъжа ми като разгонен котарак.....само едно ми се върти в главата 24 часа.....дойде ли този момент.....знам какво ми се случва и без тестове Joy

# 963
Здравейте момичета. За първи път тоя месец правя тестове за овулация. Последният ми цикъл беше на 06.03 и започнах тестването от 17.03 и три дни все беше отрицателен теста . но преди малко направих пак тест и беше с бледа черта , но не и незабележима. Да очаквам ли утре да е по наситена и да започнем ли от днес със опитите редовно. Много се чудя дали да си купя още една кутийка с тестове . Само да спомена че марката на теста беше Oview. Благодаря предварително.

# 964
Веси, при мен този месец беше същото .  Имах един тест без никаква черта, един с едва забележима, един с бледа и на четвъртия ден стана наситена .  Нищо не пречи да правите секс и тази вечер , но където съм чела казват ,че е добре да се прави секс в деня на положителния тест и следващите 2 дни . Така както го описваш теста , още не е станал положителен - бледата черта значи отрицитален. Щом вече я има, утре или вдругиден ще имаш еднакви чертички и следват 2 дни, в единия от които ще настъпи овулацията ти ...  Ако тествете ти свършват , купи още една опаковка и прави докато станат положителен.

Много хора препорват тестовете да се правят от отрицателен до отрицателен, но аз четах в един английски  сайт ,че е важен само първия положителен тест, от там нататък колко положителни ще направиш , няма никакво значение, защото хормонът се разсейва с различна скорост при различните жени , една може да има само един положителен, друга 3 поредни. В този смисъл на теб ти трябва само да хванеш повишаването му и да правиш секс в дена и следващите два .

Пожелавам ти успех  Hug

# 965
  • София
.

Много хора препорват тестовете да се правят от отрицателен до отрицателен, но аз четах в един английски  сайт ,че е важен само първия положителен тест, от там нататък колко положителни ще направиш , няма никакво значение, защото хормонът се разсейва с различна скорост при различните жени , една може да има само един положителен, друга 3 поредни. В

Добре е да се правят от отрицателен до отрицателен, понякога така може да се хване ако има хормонален проблем например-тестовете може да са положителни и повече от 3 дни,което ще навява проблем някакъв.

# 966
Благодаря ти Radostche. Ще послушам съвета ти  Hug

# 967
 Здравейте момичета!  И аз от миналия месец съм на тест за овулация, взех си на Овю. Три дни ми показа отрицателен на четвъртия беше положителен, а на следващия  пак отрицателен. Между другото почти  съвпадна и с овулац. калкулатор от бг мама, според който се падаше на 5 март а теста беше положителен на 6 март.  От днес започвам пак с тестовете, та да видим до кога?

# 968
.

Много хора препорват тестовете да се правят от отрицателен до отрицателен, но аз четах в един английски  сайт ,че е важен само първия положителен тест, от там нататък колко положителни ще направиш , няма никакво значение, защото хормонът се разсейва с различна скорост при различните жени , една може да има само един положителен, друга 3 поредни. В

Добре е да се правят от отрицателен до отрицателен, понякога така може да се хване ако има хормонален проблем например-тестовете може да са положителни и повече от 3 дни,което ще навява проблем някакъв.
потвръждавам - отрицателен до отрицателен
при мен ги правех първоначално до положителен и спирам
но се оказа, че всъщност имам 2 дори 3 дни подред с положителни тестове
последните два месеца преди да забременея ги правих от отрицателен до отрицателен и точно месеца в който забременях бяха три дни положителни и сега като изчисляват термина с ехографа е точно три дни разлика с първия положителен тест за овулация

# 969
Здравейте момичета!  И аз от миналия месец съм на тест за овулация, взех си на Овю. Три дни ми показа отрицателен на четвъртия беше положителен, а на следващия  пак отрицателен. Между другото почти  съвпадна и с овулац. калкулатор от бг мама, според който се падаше на 5 март а теста беше положителен на 6 март.  От днес започвам пак с тестовете, та да видим до кога?

Аз бих мерила и БТ, за още по-голяма точност на засичане  Wink Успех!

# 970

[/quote]

Би ли ми споделила подробности за тая БТ?  Знам че се мери сутрин анално, а как вървят градусите и кога е момента за бебеправенето?

# 971
linko5, прочети тук за измерването на БТ.

Тази тема е за тестовете за овулация.

# 972

Би ли ми споделила подробности за тая БТ?  Знам че се мери сутрин анално, а как вървят градусите и кога е момента за бебеправенето?
[/quote]

Ето 2 линка към страницата на Зачатие, където добре е обяснено:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 797&Itemid=13
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 790&Itemid=13

А също и линк към  "библиотеката" на бг-мамма - много полезно инфо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478956.0

# 973
Аз също използвах тестове за овулация. Сменях различни марки и последно бяхме с Овю. Не разчитайте изцяло на тези тестове. Аз забременях при поредица отрицателни тестове. Даже се замислях дали да не отида при специалист. Сега се радвам на бебето си Simple Smile

# 974
  • СОФИЯ
Здравейте момичета, аз съм повече за теми от " проблемнно забременяване " но там такава тема няма. След дълги изследвания се установи, че имам много добра оволация, имаме други проблеми със съпругът ми но няма да се спирам над тях. Исках и аз да споделя, че си правя на последъм в къщи тестове за оволация за да имаме повече евективност в секса тези дни, но ми прави впечатление, че някои тестове или не показват вярно или имам по дълга оволация. Случвало ми се е в месец тест да ми показва в 3-4 поредни дни полужителен ефект. Едвали е възможно това newsm78 newsm78 но се случва доста често напоследък

Общи условия

Активация на акаунт