тест за овулация

• 274 378
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 975
здравейте днес за първи път си правих такъв тест,чертичките бяха 2 енакво бледи това според вас положително ли е?

# 976
здравейте днес за първи път си правих такъв тест,чертичките бяха 2 енакво бледи това според вас положително ли е?
Би трябвало. Ако двете чертички са еднакви, или тестовата е по-наситена от контролната - теста е положителен. Успех!

# 977
Здравейте!  Миналия месец при мен положителен тест имаше на 16 ден. Този месец, обаче на 13 ден имах бледа втора черта и вместо следващите дни да се насити тя изобщо изчезна и следващите 3 дни беше една черта.  Отидох на една фоликулометрия и се видя че имам задържан фоликул 28мм в понеделник ще ходя пак.  Това означава ли че тоя месец няма да имам овулация? Cry

# 978
  • СОФИЯ
Здравейте, много се озадачих newsm78 на тия тестове за оволация не знам дали да вярвам. Имам следния казус за решаване - на 7.03 ми беше 13 ден и теста беше положителен, днес 11.04 ден 17 ден пак положителен, като през дните от 13 до 17 не съм правила защото нямах възможност. Та възможно ли е това ???? newsm78 newsm78
Теста който ползвам е Clear Ovu, и да спомена и в двата дни чертичките на теста си бяха доста видими

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 20:15 от mierin

# 979
mierin,последно когато правих тези тестове Clear Ovu в началото на годината даже нямаше контролна лента.Тогава за 10 минути направих 3 теста и нищо newsm78 Използвай други .Бях се отчаяла ,а  то се случи.Пожелавам и на теб много радост HugА това което казваш ти, ми се е случвало в 4 поредни дни ShockedКазаха ми ,че било в сферата на вероятностите.Късмет Peace

# 980
Момичета, минавам само да споделя за 30лв получих 50 теста за овулация и 10 за бременност от английския ибей.
А тук за 20лв 10 бройки само, големи са обирджии #Cussing out
Който може да си ги поръчва направо от английския ибей, мога да дам и името на продавача пристигат за няма два дни Simple Smile скоро ще видим и как действат, макар че само хубави отзиви четох за тях. Марката, която избрах е One step.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:26 от Анонимен

# 981
Момичета, минавам само да споделя за 30лв получих 50 теста за овулация и 10 за бременност от английския ибей.

Аз също си пазарувам от ибей, ще можеш ли да ми обясниш къде да ги намеря тия тестове? Благодаря ти!

# 982
linko5, аз ги взех в английския ибей, вчера видях, че ги има и в американския, като там доста са с безплатна доставка до БГ.

Aз взех 50 ОВ и отделно 10 БР за 12 паунда с доставката, като не бяха комплект, а отделно двете  и продавача ми даде обща цена за доставката.

Ето от този купих аз, възможно е да има и по-изгодни, но дойдоха много бързо.Събота ги е шипнал и вторник сутринта бяха при мен

http://stores.ebay.co.uk/markemmageorgia?_fcid=34&_jgr=0& … _stpos=&gbr=1    - markemmageorgia

ето и още един:

http://stores.ebay.co.uk/fertilityplan   - fertilityplan   

# 983
Благодаря  bouquet  Ще се възползвам от инфото, още тази вечер ще поровя.

# 984
Като съотношение цена-качество, One Step наистина са добри. Ползвам ги от 2м. и, съдейки по БТ, досега отчитат О. правилно. Поръчах ги от UK-ския Амазон - но мисля, че не правят доставки до БГ. Затова - Ибей е мястото  Peace

# 985
Момичета някой от вас ходи ли на фоликулометрия? Този месец теста ми показва ше само една черта и реших да ида на док.  На 16 ден имах фоликул 28 мм после на 24 ден имах 24мм който и до първия ден от цикъла ми още не е спукан, случвало ли ви се е това и другия месец мога ли да очаквам нормална овулация? Док ме плаши нещо, че не било нормално това и ще ми пуска пролактин, а ако не съм забременеела до месец два иска снимка на тръби Sad

# 986
Здравейте! Включвам се и аз с тестовете за овулация Simple Smile Този месец използвам за първи път и той е Oview. В упътването му пише, че тестът е положителен, когато има две еднакво наситени черти или когато втората е по-насителна от първата. Ив двата случая пише, че има вероятност от настъпване на овулация през следващите 24 до 48 часа...и че е това е най-подходящия период за полов акт с цел зачеване. Въпросът ми е може ли да се установи кога точно е овулацията?

# 987
Здравейте! Включвам се и аз с тестовете за овулация Simple Smile Този месец използвам за първи път и той е Oview. В упътването му пише, че тестът е положителен, когато има две еднакво наситени черти или когато втората е по-насителна от първата. Ив двата случая пише, че има вероятност от настъпване на овулация през следващите 24 до 48 часа...и че е това е най-подходящия период за полов акт с цел зачеване. Въпросът ми е може ли да се установи кога точно е овулацията?

С тест - не ... С фоликуметрия - да - най-сигурно . По метода на БТ можеш да определиш деня , в който овулираш , но изисква стриктност и постоянство . Успех  Hug

# 988

С тест - не ... С фоликуметрия - да - най-сигурно . По метода на БТ можеш да определиш деня , в който овулираш , но изисква стриктност и постоянство . Успех  Hug
[/quotе

Благодаря за отговора! А бихте ли препоръчали задължително да се направи такава фоликуметрия при желание за забременяване или само ако има проблем със забременяването след известен период от време? Питам, защото съм на мнение, че е добре интервенциите (урлтразвук и т.н.) да се ограничат до минумим и да се правят само при истинска необходимост.

# 989
ZorTih, не е задължително да я правиш разбира се . До колкото разбирам сeга тепърва започвате . Не се пренавивай . Обичайте се - това е моя съвет Ако искаш да правиш нещо по-специално - ето ти един хубав план Wink : http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

Общи условия

Активация на акаунт