тест за овулация

• 274 366
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 90
Моят тест се оказа абсолютно положителен. След сверка с упътването се оказа, че съм го гледала наопаки и всъщност тестовата е била по-наситената.

# 91
дано от другия месец вече да не ми се налага да ползвам каквито и да тестове!
Аз мисля след десетина дни(от овулацията) да си направя тест за бременност,мисля че ще отчете резолтат.Нямам търпение вече,знам че така не бива да се бърза ама.....много го искаме това дете. Praynig

# 92
Дано на никой не му се налага скоро да ползва такива тестова.За тест за бременост изчакай поне деня,в който трябва да ти дойде(дано да не ти дойде де)и тогава го направи.Знам че нямаш търпение,но издържи още малко.
Успех!

# 93
Моят тест се оказа абсолютно положителен. След сверка с упътването се оказа, че съм го гледала наопаки и всъщност тестовата е била по-наситената.

Какво значи, че си го гледала надолу, сега ме накара и аз да се замисля накъде го гледам Grinning Grinning Grinning. Аз си го държа за синьото поленцеи стрелкичките сочат надолу.

# 94
То си е указано добре в листовката на къде се гледа. Аз пък отчетох днес една черта след два дена две и снощи имах силни болки в яйчниците,но правихме кекс чак към 2-3 часа през нощта. Вече ми бяха поминали болките-дали все пак имам шанс? Колко може да живее яйцеклетката и дали има шанс след като е узряла да стане работата,а не да се прави секс преди това и да се чака?

# 95
До колкото знам яйцеклетката живее около 12ч.А за секса преди това според мене е добре да се прави,за да има сперматозоиди,които да чакат яйцеклетката.

# 96
Отново тъп въпрос-ама сперматозоидите за колко време горе-долу могат да стигнат тогава?

# 97

Какво значи, че си го гледала надолу, сега ме накара и аз да се замисля накъде го гледам Grinning Grinning Grinning. Аз си го държа за синьото поленцеи стрелкичките сочат надолу.
Ами първо се показа чертичката, която е към стрелкичките, и беше по-наситена, затова си реших че тя е контролната, а по-бледата е тестовата. Но чак после погледнах упътването  Laughing - контролната е откъм синьото.

# 98
След като след два положителни теста днес имам отрицателен има ли смисъл да се прави секс отново,или вече няма почти никакъв шанс-питам,защото сме май много уморени от планирани сексуални нашествия  Tired Само две поредни вечери успяхме да пробваме,ама това беше-няма да успеем трета.... Sad

# 99
Според мен е достатъчно  Laughing И ние само 2 успяхме  Embarassed

# 100
Според мен шанс винаги има...даже когато най малко очакваш,но и не трябва да издребняваме.и аз все следя календари правя тестове,чета статии и нищо на лице за сега.А моите приятелки  забременяха даже без да са искали ooooh!Мъжа ми все ми казва че прекалено много мисля за това. И може би  е прав.
Добре че сте вие да си сподели човек и да му олекне.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 101
ние оспяхме три поредни вечери Praynig
УСПЕХ Hug

# 102
Продължителността на съществуването на сперматозоида във влагалището достига до 2,5 часа, в шийката на матката 48 часа и повече. Сперматозоидът се движи до срещата с яйцеклетката със скорост 3 мм/мин.
  Мисля,че това е отговора на въпроса ти

# 103
Продължителността на съществуването на сперматозоида във влагалището достига до 2,5 часа, в шийката на матката 48 часа и повече. Сперматозоидът се движи до срещата с яйцеклетката със скорост 3 мм/мин.
  Мисля,че това е отговора на въпроса ти

Не е задължително защото при спермограма има и показател подвижност на сперматозоидите. Мисля обаче че тези изчисления няма да помогнат на никого, това все пак не е съзтезание...

# 104
  • Варна
Момичета, като чета какво сте написали, ако и този месец не съм успяла /не чакам на 8.12/, другият ще спра да ползвам тестове за ову. Ние успяхме 3 поредни нощи, но то си е мъчение, не знам аз ли го насилвам мъжа ми или той мен, а през другото време нямаме такъв проблем Blush. И около мен познати забременяват без тестове, без статии, дори не си знаят овуто кога е. Може би пресилвам нещата и когато се откажа и правя кекс заради удоволствието от него, нещата ще се получат.
ДАНО ВСИЧКИ ДА ПОЛУЧИМ НАЙ-ХУБАВИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК!!! EFP

Общи условия

Активация на акаунт