тест за овулация

• 274 393
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 270
Аз така започнах с изследванията - с тестовете засичах предстояща ову, но резултат нямаше. Сега уж съм на път да открия проблема, но ще видим
успех Heart Eyes

# 271
Според мен за проблем може да се говори след 6 месеца абсолютно целенасочени опити!

# 272
Опитите при мен са вече 10 #Crazy

# 273
при нас са 1 година и 9 месеца  Confused

# 274
  • Mostly in my mind
при нас са 1 година и 9 месеца  Confused

с ежемесечно следене на овуто ли?  Confused

# 275
Оффффф, озорих се с днешния тест.... 5 колеги се опитаха да нахълтат във WC-то, докато се тествам надлежно  Whistling
Ето го резултатът, моля кажете според вас втората (долната) чертичка еднакво наситена ли е с първата  Crazy
Вече съвсем изперквам и не мога да преценя.... Не че ако не е достатъчно наситена, ще си спестим  luvbed, но да се допитам и до вас  Simple Smile Днес ми е 17-и ден от МЦ.

Благодаря!   bouquet

# 276
Здравейте - като гледам тук му е мястото да ви попитам какво ще кажете за моите тестчета за овулация:

Правя си ги за пръв път, но тълкувам този от 08.03.2010 за положителен. Снимките не са перфектни - на живо двете чертички имат еднакъв цвят.

# 277
http://www.flickr.com/photos/48314947@N08/4421942649
Втори опит да кача снимките.

# 278

Този от 08.03 ми се вижда показателен за предстоящо ову Peace
Café con leche твоят тест също е положителен според мен, започвайте с  txtloves

# 279
Simple Smile Благодаря ви за бързия отговор, успех на всички този месец!
 Heart Eyes

# 280
Кафе кон Лече, мисля че са еднакво наситени, това означава че най-рано утре ще си в овулация. БТ мериш ли? От личен опит ти казвам, че съчетаване на двата метода много помагат- а един месец съчетах и с фоликулометрия  Crazy
Нашите опити от година и 9 месеца с ежемесечно следене на О, поне последната година..... Sad Накрая се оказа, че сме с мъжки фактор Sad

# 281
Не разбрах в крайна сметка кое е по-добре - тестовата лента да е по-тъмна или еднаква по цвят с контролната лента? Кое е по-гарантирано за овулация? Ще се радвам някой да ме осветли по въпроса.

# 282
Не разбрах в крайна сметка кое е по-добре - тестовата лента да е по-тъмна или еднаква по цвят с контролната лента? Кое е по-гарантирано за овулация? Ще се радвам някой да ме осветли по въпроса.

Няма абсолютно никакво значение. Важното е да е поне колкото контролната.

# 283
caritas, благодаря много!   bouquet

Мислех си, че като е по-тъмна тестовата лента, овулацията е по-...хм...близо! Явно не съм познала, а просто ми се е искало!  Wink

# 284
  • София
И двете. Дори тестовата да е по-наситена - това не ти гарантира, че ще има О.
О. в домашни условия се доказва с БТ : ако разликата ФФ/ЛФ е 0,4-0,6 - имало е О.

ПП. Тестовете за О. е добре да се правят от (-) до (-) за да се улови по-добре пика на ЛХ

Общи условия

Активация на акаунт