тест за овулация

• 274 386
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 375
Пепи, според листовката специално на Clear Ovu, резултатът ти конкретно от тази днешна лентичка е невалиден.
Ох...ами май е късно тъй като  Embarassed.... няма материал  Blush
На моята кутия за невалиден тест пише: "ако в контролния участък не се появи цветна ивица. Тестът се повтаря с нова лентичка". Честно казано ми е по-удобно да го считам за положителен с втора по-ярка чертичка  Mr. Green
Май наистина днес е момента, защото и БТ падна.  Grinning
Много ви благодаря за бързите отговори!   bouquet  bouquet  bouquet

# 376
  • област Варна
Какво ще значи няма материал - няма лентички или няма пиш?
За първото те хората са казали - за да стигне, трябва да остане, т.е. купувайте си повече тестове с 5 лева на месец няма да обеднеете.
За второто - веднъж на ден ли пишкаш? Теста може да се прави до 20:00 часа, три месеца (слава богу) съм си правила тестове за овулация - няма разлика дали ще го направиш в 14:00 или 20:00 часа.
Може да се е объркало нещо при производството и да са сменени местата на тестовия и контролния реагент и втория ти тест да не е бил грешен, а отрицателен. БЛЕДА тестова черта е ОТРИЦАТЕЛЕН тест, тези не са като тестовете за бременност. И все пак лекар ми е казвал, че се гледа първия положителен тест, па ако ще и три дена подред да имаш положителни.

# 377
  • София
или няма материал ...че мъжо вече е финиш неоползотворен.... newsm78

# 378
  • област Варна
Е ти пък сега, ставаше въпрос да си направи в рамките на няколко часа втори тест. Няма мъжа да пишка върху него я  Joy

# 379
  • София
Е ти пък сега, ставаше въпрос да си направи в рамките на няколко часа втори тест. Няма мъжа да пишка върху него я  Joy
абе не да пишка мъжа... Laughing както и да е Laughing

# 380
  • София
Е, така или иначе няма за какво да я пазите спермата - втора ову в този цикъл едва ли очакваш...

# 381
Здравейте момичета Simple Smile
идвам при вас с едно питане  Mr. Green
ползвах клийровю (май така се казваше) кактоси го пише от 12 ден ала бала... нищо не отчете (в смисъл нямах О) отчете две ярки черти само първия тест но според мен бях го потопила повече от колкото трябва и го бях задържала доста - за по сигурно bowuu както и да е обаче чак сега - 22 ден от цикъла ме болят гърдите и имам признаци на О - не е ли много късно  newsm78 макар че като се замисля и предния цикъл така стана към края... дали да си купя пак тестове...   341uu
споделете на кой ден засичате О ???

# 382
Здравей! Да, купи си още тестове и продължавай да правиш. Може и първият тест да си е бил валиден, а може и О. да предстои. При всеки на резличен ден се отчита О., идивидуално е, дори и при момичета с еднаква дължина на МЦ е възможно на различен ден да се отчете. Затова бъди упорита с тестовете и ползвай ако трябва по 2 опаковки на МЦ. Успех!

# 383
iB, не разбирам...

ползвах клийровю (май така се казваше) кактоси го пише от 12 ден ала бала... нищо не отчете (в смисъл нямах О) отчете две ярки черти само първия тест но според мен бях го потопила повече от колкото трябва и го бях задържала доста
Как така хем нищо не отчете, а пък отчете две ярки черти?!  newsm78

Това, че си го задържала по-дълго и си го потопила по-надълбоко, не мисля, че има огромно значение, защото ако това беше важното, всички щяхме да си го топим по-дълго и по-дълбоко, за да излиза положителен. Когато няма да има пик на ЛХ, дръж го ако щеш и 24 часа полят с пиш целия тест, но положителен няма да ти излезе.  Peace

Според мен просто ти е бил положителен.

# 384
абе и аз си мисля че може и да съм пропуснала нещо, но се получава странно:
10.07 - две много ама много ярки черти и никакви симптоми (теста който мисля че съм прецакала)
11.07 - една единствена тестова чертичка се мъдри и ми се хили нагло нагло
12.07 - the same sh#t
13.07 -пак нищо
14.07 -пак нищо
следва сдухване и връщане на лентата обратно - сещам се че имах болки в Я по едно време преди тестовете ама знам ли - отдадох го на утрогестана с който се тъпча в момента (доки каза че няма да окаже влияние на О а само на БТ и аз за това не я меря); сега в момента пак имам болки в Я, болки в гърдите, нямам течения но пък тез тъпите Я ме присвиват а ми е 23 ден - струва ми се късно за О - иначе ми е като по часовник 29 дена цикъла...
вчера си купих единичен тест да видя аджеба галиба има ли нещо newsm78 - втората чертичка незнам дали се виждаше или просто аз исках да я видя  Embarassed и незнам какво да си мисля - след цикъла съм при доки да видим УЗ какво ще каже (утрогестана го пия заради киста) и незнам ... ще се побъркам ...

# 385
Щом казваш, че ти е 29 дни и ти е по часовник, на 23-и ден няма как да е О. Пак ти казвам, според мен първият ти тест е бил (+).
Следиш ли си и цервикалната слуз, наред с тестовете за О.?
Цитат
вчера си купих единичен тест да видя аджеба галиба има ли нещо
Единичен тест за О. или за бременност, не става ясно...

# 386
Тест единичен за О - изключвам напълно бременност - другия месец ако всичко е наред  Mr. Green baby_neutral Praynig Mr. Green
мерси че умувате с мене  момичета  Hug   bouquet

# 387
Да се запиша и аз в темата. Този месец за първи път ползвам тестове за овулация (Oview), след като пробваме бебеправене от 5 месеца и не се получава. МЦ ми е обикновено на 30 дни (+/-2 дни). За всеки случай почнах с тестовете на 10-ят ден от цикъла и до вчера все категорично отрицателни - само 1 черта.

Днес ми е 16-ти ден от цикъла и смятам да продължа (ако трябва и 3 опаковки ще изразходя).

Много е изнервящо да виждаш все отрицателни, почваш да се чудиш дали го правиш правилно, дали не са повредени тестовете.... и така. Днес обаче се поуспокоих като прочетох цялата тема от началото, като разбрах, че при някои момичета овулацията настъпва даже на 20-ти ден от цикъла или може да има месец/и без овулация, което не значи непременно проблем.

Пожелавам на всички да имат търпението, което се опитвам сама на себи си да внуша. И успех! Praynig

# 388
  • Mostly in my mind
Да се запиша и аз в темата. Този месец за първи път ползвам тестове за овулация (Oview), след като пробваме бебеправене от 5 месеца и не се получава. МЦ ми е обикновено на 30 дни (+/-2 дни). За всеки случай почнах с тестовете на 10-ят ден от цикъла и до вчера все категорично отрицателни - само 1 черта.

Днес ми е 16-ти ден от цикъла и смятам да продължа (ако трябва и 3 опаковки ще изразходя).

Много е изнервящо да виждаш все отрицателни, почваш да се чудиш дали го правиш правилно, дали не са повредени тестовете.... и така. Днес обаче се поуспокоих като прочетох цялата тема от началото, като разбрах, че при някои момичета овулацията настъпва даже на 20-ти ден от цикъла или може да има месец/и без овулация, което не значи непременно проблем.

Пожелавам на всички да имат търпението, което се опитвам сама на себи си да внуша. И успех! Praynig

ами то си има табличка в тестовете, в зависимост колко продължителен ти е цилълът, кога да започнеш. ама 10-я ден не е ли рано? newsm78

# 389
Когато за първи път започнах да ползвам такива тестове в живота си, ги започнах веднага след като мензиса ми спря. исках да е ориентирам какво точно става- това означава от 5-ти-6-ти ден. Тогава засякох О на 16-ти ден, а цикъла ми беше 28 дена. Тогава си направих извода, че може би има вероятност да стм с по-късна О. Добре е , ако за първи път ги ползваш да си почнеш от по-рано! Успех!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт