Тийнейджърите XI

• 28 901
  • 330
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
Мили мами най-напред да ви пожелая една изпълнена със спокойствие и сигурност нова година! Нека милите ни деца ни притесняват по-малко и бесовете им да отминават бързо като лятна буря! Нека продължаваме да бъдем техни най-добри приятели и хората които ги обичат най-много! Надявам се че един ден нашето търпение и любовта ни да дадат най-красивите плодове! А именно, че сме порастили и възпитали личности с които можем само да се гордеем.
А за пиърсинга и моята мома отдавна иска, но аз съм категорично против. До скоро искаше да е на веждата, а оня ден се прибира и ми казва "Не искам подарък за Нова година,  искам само разрешение." И за какво?!? Пиърсинг под долната устна, там много бързо се затваряла дупката и белег не оставал  #Crazy Засега разрешение няма, но не ми се мисли какво ще става след 7 месеца като навъши 18.

# 91
  • близо до София
Честита нова 2009 година на всички тинейджърски мами! Дано децата ни са живи и здрави и ние самите, дано да не ни ядосват много и дано годината да бъде по-спокойна от отминалата. Тази година нямаше проблеми на новогодишния купон с тийна. Явно от миналата година си е взел поука, а и му е влезло нещо в главата от многобройните нравоучения на майка му.  Wink

# 92
За много години! Живи и здрави всички, майки и тийнове, и много здрави нерви на първите, че да са доволни и вторите!  Laughing

# 93
Честита Нова Година! Здраве, щастие, много усмивки и любов през новата година. )))

Чета ви от време на време, рядко пиша. )))
Шушулче - това с белега от обица на ухото и назначаването на работа в МВР е честно казано смешно. Имам познат полицай с обици и на двете уши, така че ако твоят приятел заемащ висок пост има нещо против това - ок, но да кажеш, че не може да те наемат на работа, защото някога си имал обица на ухото е пълна глупост.

# 94
Честита нова година.
Да сте здрави всички.

# 95
Честита Нова Година
Пожелавам ви много здраве късмет и яки нерви за да можем направим от нашите
тийнове хора и  дано да стане по-бързо ....... ама след време колко ще се смеем на всички сегашни глупости които са ни побърквали ...
така че да гледаме по леко на нещата
Много щастие и прекрасни мигове newsm51 

# 96
Шушулче - това с белега от обица на ухото и назначаването на работа в МВР е честно казано смешно. Имам познат полицай с обици и на двете уши, така че ако твоят приятел заемащ висок пост има нещо против това - ок, но да кажеш, че не може да те наемат на работа, защото някога си имал обица на ухото е пълна глупост.
Разказах реален пример. Аз имам колега, полицай, с 2 обички и 1 куп татуировки, ама си обикаля с патрулката и стои на КПП-то. Та, въпросният именно затова е записал висше, за да се издигне в чин, семейният приятел каза, че ако зависи от него, той няма да се повиши в чин и за него не може полицай да има следи от обици и видими татуировки.  За мен това не е полицай, не може да ми вдъхне респект и доверие. Това си е лично мнение, което никой не може да промени.  Peace

# 97
Разказах реален пример. Аз имам колега, полицай, с 2 обички и 1 куп татуировки, ама си обикаля с патрулката и стои на КПП-то. Та, въпросният именно затова е записал висше, за да се издигне в чин, семейният приятел каза, че ако зависи от него, той няма да се повиши в чин и за него не може полицай да има следи от обици и видими татуировки.  За мен това не е полицай, не може да ми вдъхне респект и доверие. Това си е лично мнение, което никой не може да промени.  Peace

Едно е да имаш лично мнение по даден въпрос, друго е човек да обобщава. Като това, че полицай не може да е с татуировки и др. и в такъв случай не ти вдъхва респект и доверие.
Ти да не би да ги събличаш, за да провериш имат ли татуировки и пиърсинг, че тогава чак да ти вдъхват доверие?

# 98
В поста си не мога да открия къде съм обобщавала Thinking.
Надявам се последният ти върпос да е казан на шега, защото иначе звучи ужасно грозно. Ако се замислиш малко, ще установиш, че не е нужно човек да се разсъблича, за да се види татуировка, която е направена на видимо място, а за пиърсинг - просто няма да коментирам.

Съпругът ти ли е "познатият" полицай с обиците?

# 99
  • Варна
Честита Нова 2009 година, да сме живи, здрави и тийновете да не ни тормозят Wink

# 100
Честита Нова година, мами!

Да сте живи, здрави и търпеливи, както вие, така и тийновете  Laughing
Да не забравяме, че и ние сме били на техните  Laughing  години 

Весело доотпразнуване   bouquet

Бамбинкамалинка, привет  Hug  

Аз съм бивш пушач (макар и лека категория), но не мисля, че цигарите са голямото зло. Е, голямото ми дете се размина с тях, за малката не съм убедена, че ще се размине, но да са живи и здрави.  Човек винаги може да се откаже от тях, стига да има воля. Има много по-лоши неща, които могат да се случат в днешно време.

# 101
За много години и от мен!Да са ни живи и здрави дечицата и наистина по-малко да ни ядосват!
По въпроса за татуировките и обеците на разни места-все още като ме заврънка(каката) ,успявам да я разубедя.Е ,лятото си направи на морето временна татуировка и като поискаха трета дупка на ухото им разреших и на двете,ама те сами се отказаха.Сега поиска за подарък  разрешение да си боядиса  косата черна-само "един път" и вероятно ще го получи.Иначе за новогодишния купон-спомена,че са канени с гаджето и на една вила в Бачково,но не поиска да я пуснем-е то е ясно защо!Каза обаче че като има деца-"момичето ще го пуска да празнува с приятели от 16  години,а момчето-може и по-рано",подготвя ни детето за догодина,като стане на 16! Laughing

# 102
подготвя ни детето за догодина,като стане на 16! Laughing
Евала, предвидлива е.
А за черното - нека пробва с боя оцветител, че после черният цвят се маха мн трудно, а като израсте, изглежда отвратително. Да не съжалява после Hug

# 103
В поста си не мога да открия къде съм обобщавала Thinking.
Надявам се последният ти върпос да е казан на шега, защото иначе звучи ужасно грозно. Ако се замислиш малко, ще установиш, че не е нужно човек да се разсъблича, за да се види татуировка, която е направена на видимо място, а за пиърсинг - просто няма да коментирам.

Съпругът ти ли е "познатият" полицай с обиците?

"За мен това не е полицай, не може да ми вдъхне респект и доверие. " - това ако не е обобщение, какво е?

И не, съпругът ми не е полицай.

# 104
  • Бургас
Здравейте тийнейджърски майки,
от известно време ме гложди мисълта, че моето момиче няма да порасне достатъчно на височина. От юни до сега е пораснала само с 1см, а преди това - растеше значително по-бързо. Струва ми се, че растежа й спира, а още няма и 155см. Не мога да намеря моя здравен картон. До скоро се мотаеше наоколо, но сега, като ми трябва, го няма и не мога да видя как съм се движила аз. Обаче имам спомен, че в гимназията, пораснах с 1 см. Тоест на 14 години съм била с 1 см по-ниска, отколкото съм сега. А щерката, въпреки високия си татко, е доста далеч от моя ръст.
Ако някой се е сблъсквал с проблема или има някакви наблюдения, нека да сподели.
А кога спряха да растат вашите момичета?

Общи условия

Активация на акаунт