Да гледате колко мнооогооо са порастнали дечурлята!
Аз наистина не съм мислила, какво да му вземем за празниците
Колело е хубава идея, лошото е, че сегашния сезон е малко неподходящ, ама през лятото пък нямаме празници
Дядо й я оправи, ама най-добре си е новичка да има детето. Много ще се зарадва душката на плюшен Къртичо, ама що не й взех като бяхме в Прага
Е, що - сториха ми се неоправдано скъпи, а и не знаех, че така ще се "влюби" в тоя къртичо. Дали пък не може да се намери в Чешкия културен център
Друго си мисля за някакъв строител с едри части. И за едни гумени кончета/зебри дето пружинират - преди време много си беше харесала едно в един кът и доста го язди. Останалото ще е импровизация
Нямам идея, ама никаква... заринати сме с играчки....
Все се надявам да стане естествено, но времето ще покаже. 

А на моменти е такова ангелче и за повечето неща ме слуша, но какво го прихваща от време на време не знам. Поръчах си едни книги за възпитание от books.bg и сега ще се образовам по въпроса. Да ви кажа така ме размечтахте с тези бременности че вече се оглеждам в разни бебешки дрешки и комплекти за изписване и ми идват едни мисли
но ще устискам още малко и после дай Боже и аз още една линийка да добавя. Аз с предложения за срещи не мога май да съм много полезна, но претенции нямаме, ще дойдем където кажете.
. Колело купихме лятото без повод, но така си прашасва на терасата, защото ми е много нестабилно при бутане, а той не може да го кара сам. Имаме си един дървен пъзел, който привлича вниманието за 2-3 минути и това е , всичко друго е захвърлено в коша за играчки.... Мислих си за шейна, но пък в Пловдив зимите са меки и имаме сняг само за няколко дена , и то не сняг ами някаква киша, която не става за парзаляне... Така, че давайте още идеи. Забелязала съм ,че на Виктор са интересни големите играчки, а не 1001 дреболии. На консултацията нашето педи, каза ,че било време да се занимават с по-пипкави неща ( например да нижат маниста), но аз Виктор не мога да си го представя седнал на дивана да прави гердан за мама

Препоръчани теми