Февруарчета се смеят и весело щуреят!

• 10 192
  • 263
  •   1
Отговори
# 180
Аз питах за идеи за подаръци, никой ли не ме чу..

# 181
Да, сигурно... като изберем място ще звъня.
А не искате ли след Нова година? Преди това има толкова много тържества, а след това нищо... чааак до рожденните им дни Simple Smile
Така като гледам дисковете наистина ще ги дам тогава  Whistling Да гледате колко мнооогооо са порастнали дечурлята!  Laughing

Ангел ще получи колело Simple Smile

# 182
Е, не, чухме, ама се правим на луди  Party Аз наистина не съм мислила, какво да му вземем за празниците  newsm78 Колело е хубава идея, лошото е, че сегашния сезон е малко неподходящ, ама през лятото пък нямаме празници  Laughing Ох, а след празниците пък са и рожденици, трудна работа е това с подаръците...
За клуб нямам претенции.

# 183

Аз не съм измислила всичко  Laughing
Само една кукличка, която загубихме по пътя веднъж - трябва да купя същата.
Иначе не знам какво друго - ще решавам на място най-вероятно.

# 184
Хм, интересна тема, Скай - добре, че подпита, та и повтори  Laughing
За Миа единия подарък със сигурност ще шейна, че миналата година майка й малко счупи нейната  Blush Дядо й я оправи, ама най-добре си е новичка да има детето. Много ще се зарадва душката на плюшен Къртичо, ама що не й взех като бяхме в Прага  smile3537  Е, що - сториха  ми се неоправдано скъпи, а и не знаех, че така ще се "влюби" в тоя къртичо. Дали пък не може да се намери в Чешкия културен център  Thinking Друго си мисля за някакъв строител с едри части. И за едни гумени кончета/зебри дето пружинират - преди време много си беше харесала едно в един кът и доста го язди. Останалото ще е импровизация  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 20:22 от jas.min

# 185
  • София
Е, не, чухме, ама се правим на луди  Party
  Whistling Нямам идея, ама никаква... заринати сме с играчки....
sky, беше питала за отбиване - няма шансове да стане скоро. Сега е някакъв ужас, гърдите ми са супер чуствителни, а тя е като гербова марка заради кучешките  Tired Все се надявам да стане естествено, но времето ще покаже.

# 186
  • София
Алекс ще има колело за РД чак.
Засега мисля за магнитна дъска за рисуване, книжка за мечо Пук с прожекционен апарат, масичка и столче, някакъв малък баскетболен кош... Не знам какво ще харесаме накрая newsm78
Ники ще е изненадан със секси коледен костюм или бельо (за мене, не за него Mr. Green).
Кажете коя играчка е най-любима вмомента на децата ви. Може да се окаже хубава идея Peace
Алекс например в последно време се забавлява с един дървен конструктор от 100 части в 4 цвята. Правим влакове, къщи, гаражи. Оттам научи перфектно синия цвят Laughing Обяснявах, че е любим на тати (върл левскар) и сега като види нещо синьо, казва "тати" (на тати), вместо син Joy
Много си обича пианото - голямо около 4 педи, с доста добър звук и разни копчета с вградени мелодии. Учи се да реди това. Текстът е глупав, но с разказване по картинка се решава проблемът.
Рисуването е хит като при всички на тая възраст. Аз се уча с това, a детето ме изпитва hahaha

# 187
Хоп ето ни и нас, тези дни ходим по зъболекари с мъжа ми, а това ми е най-ужасното нещо на света та затова се губим в ефир. Вчера си мислех за подаръците, при нас пък има и условие да е нещо, което да можем да си занесем обратно в Африка, тоест да не е голямо и тежко, но ще обикаляме и ще решим нещо. Кристиан напоследък и влюбен във всякакви видове камиони и джипове и само с тях играе, иначе строим кули със строителя и много горд вика татко си да ги гледа  Laughing Напоследък пак проявява пристъпи на тръшкане и рев, ако си тръгнем по-рано от пързалката например и вече в блока сигурно ни е излязо име, все ни засичат прибирайки се как го влача буквално, защото ако го гушна ме рита  Crazy А на моменти е такова ангелче и за повечето неща ме слуша, но какво го прихваща от време на време не знам. Поръчах си едни книги за възпитание от books.bg и сега ще се образовам по въпроса. Да ви кажа така ме размечтахте с тези бременности че вече се оглеждам в разни бебешки дрешки и комплекти за изписване и ми идват едни мисли  baby_neutral но ще устискам още малко и после дай Боже и аз още една линийка да добавя. Аз с предложения за срещи не мога май да съм много полезна, но претенции нямаме, ще дойдем където кажете.

# 188
Сетих се аз, че ми направи впечатление в Хиполенд- пластмасова масичка, с две пейчици (столчета). Помислих си, че е идеен подарък, защото по друг повод няма да го взема, но ми се струва, че ще се ползва. Мартин има едни кубчета- меки и твърди, иска непрекъснато да строим "кула", а като започна да строя, той се заплесва с друго. В момента, в който стана, пак ме задърпва да строЯ. Общо взето коша с играчки стои непокътнат. Одеве завлачи парцала с кофата, та се замислям, какво по- хубаво за подарък от един чисто нов парцал с кофа  Mr. Green Иначе кара една кола с отбутване у дома, занимава се с колички, джипове. Книжки много обича, "рисува" с пастели, както и още му е интересна фермата с животни, нищо, че му седи пред очите.
Пък за мъжа (както и за мен) -обявих, че няма да се подаряват подаръци. Напоследък много дрехи напоръчах, та...кофти, че се губи изненадата, ама...Аз пак ще измисля нещичко, а се надявам, че и той  Heart Eyes

# 189
За играчките и ние сме заринати, затова се включих в общи поръчки от немски сайтове и скоро ще си имаме двуместна шейна с кормило и спирачка. За рождения ден съм поръчала слонче, което изхвърля от хобота си пеперуди, а децата ги ловят с мрежи. Идеята ми е играчките да стават и за двамата. Иначе любим ни е конструктора с едри части и дървени влакчета с релси, гари и т.н., които се редят в различни конфигурации. Горещо ги препоръчвам. Това го купихме в Прага:

Яс, на мен къртичето не ми се размина в Прага. След 4-дневни атаки от страна на мъжо, на петия не издържах и той си купи, но нашето е дървено. Grinning

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 23:41 от AvrorA

# 190
Цвети, все едно си писала за моя Виктор : коша непобутнат, и само да види някоя метла или парцал : "Чисти, чистиииииииииииииииииии" , колата с отблъскване е най-сполучливата ми покупка до тук. Миналата година му подарихме Activity table, с разните му там бутончета и други шарении, но най-интересното е да й се махне горната табла с музиките и да се качи с двата крака отгоре , а аз да му обяснявам ,че така не се прави и ще падне  ooooh! Joy Joy Joy. Колело купихме лятото без повод, но така си прашасва на терасата, защото ми е много нестабилно при бутане, а той не може да го кара сам. Имаме си един дървен пъзел, който привлича вниманието за 2-3 минути и това е , всичко друго е захвърлено в коша за играчки.... Мислих си за шейна, но пък в Пловдив зимите са меки и имаме сняг само за няколко дена , и то не сняг ами някаква киша, която не става за парзаляне... Така, че давайте още идеи. Забелязала съм ,че на Виктор са интересни големите играчки, а не 1001 дреболии. На консултацията нашето педи, каза ,че било време да се занимават с по-пипкави неща ( например да нижат маниста), но аз Виктор не мога да си го представя седнал на дивана да прави гердан за мама  Joy Joy Joy Joy Joy

# 191
Ох тези подаръци.
Аз съм решила проблема така.
За Никулден - прахосмукачка, кофа с парцал и детски комплект за красота. Това съм забелязала, че и харесва.
Непрекъснато върви и чисти Simple Smile
За рожденият ден, или джипче с акумулатор, или някаква подобна кола с педали. Харесали сме едно АТВ, ама май е малка за него.
Обаче коледа, ми е тъмна индия. Сега видях идеята за шейна.
Иначе аз книжки и купувам непрекъснато, така ч еняма да го усети като подарък.

# 192
  • София
Софи, не я карай на сила, и не я буди/носи само, за да пишка Naughty
По-късно ще обясня защо/стига да искаш, че то излиза, че си натрапвам мнението Embarassed/ ...споко, само малко търпение трябва, и пак ще си спинка спокойно...не го драматизирайте случва се и отминава.

Анимче, на теб като ти се пишка, ти няма ли да станеш? До скоро Валето издържаше по цяла нощ, но напоследък пие повече течности вечерта и се подразбира, че няма да издържи до сутринта. То и аз като пия повече вечерта ставам даже по 2 пъти. Аз не я будя. Тя сама се буди, взех я и отдохме до тоалетната и се изпишка. По-добре отколкото да я преобличам, повече ще се разсъни.
Това е, че доскоро тя сама си ставаше, като голям човек и си тръгваше към тоалетната, за да пишка, а сега не го прави.
За последното ти изречение - тя никога не е спала спокойно, по цяла нощ - задължително има минимум 2 будения. Както ти каза за Криси и аз съм се примирила, че ще почне да спи нормално след 3-годишна.  Crazy
За подаръците - ние мислим да й вземе синтезатор, защото ни е музикална и обича и да рисува, значи и една голяма дъска за писане и рисиване. Тази книжка с Мечо пух също изглежда интересна. Може и такава да вземем. Благодаря на Мила за идеята  Hug

# 193
  • София
В такива случаи да...съгласна съм. Въпросът е да не го правиш напрекъснато, всяка вечер, дори и да няма нужда....един вид за всеки случай. Много бързо се създава навик, и се получава обратният ефект...ако не я изпишкаш, да се напишка...а това трудно се оттучва.

А и няма нужда да се примиряваш с това...всяко дете е различно, може при Валето по-бързо да дойде този момент...а не чак на 3 години..пожелавам ти го от сърце Hug

Аз нямам идея за подарък, все още се боря да редуцирам дългият списък от Кристина Crazy

# 194
За подаръците да си кажа и аз: за Никулден взех едно сглобяемо дървено камионче с чук и отверка, че Ники много обича да ремонтира и все мъкне отверки и отвива болчета.. и мисля една играчка за финната моторика да взема  - харесах една за 18 лв в Хиполенд.. Другите идеи които ми роди главата за сега са палатка детска, конструктор с животни, дървен ксилофон, дъска за рисуване и магнити... Колело, тротинетка и кола с педали са за рожденния ден.. такива акумулаторни не мисля да му взимам, че не уморяват детето и хич не ще са полезни на моя изпълнен с енергия мушмурок.. При Ники удоволствие би доставил всеки нов камион, автобус или кола.. вече определено харесва по големички.. шейна си имаме - малко е големичка, но става.. има място и за мен.. плюшки не харесва особено (също като майка си).. изтезава една жаба от време на време, но определено не са му приоритет..
Бадем както сте тръгнали може и до кърмене в тандем да стигнете.. малей три кърмачета..!!

Общи условия

Активация на акаунт