Февруарчета се смеят и весело щуреят!

• 10 183
  • 263
  •   1
Отговори
# 195
Бадемче, все забравям да те питам - беше ли ти се въстановил цикъла?
Моя най-накрая взе да се появява отвреме на време и оскъдно.

Пак да си питам за клубчето - някое друго предложение, освен Приказка без край?

# 196
Ето едно предложение от мен - http://funnybg.com/
Бяхме там на рожден ден преди месец и много ми хареса - новичко, с хубави играчки, какичките бяха много мили. Намира се зад х-л Плиска.
За това съм чувала добри отзиви, но нямам преки впечатления http://www.pateta-bg.com/events.php

# 197
  • София
Анимче, мерси за съветите  Hug
И аз това си мисля, че пие ли по-малко течности вечерта няма да я водя в тоалетната. Това засега, защото се напикаваше всяка вечер. Дано почне скоро сама пак да се грижи за пишкането си Simple Smile. В смисъл да става само, когато й се пишка.
За клубче - в Патетата бях миналата година на рожден ден и ми хареса. За Funny също съм чувала добри отзиви. Но ако се съберем този път повече от миналата година, има един нов клуб, който е в Слатина, май на улица Слатинска беше, накрая, където се разклонява пътя. Незнам как се казва. Там е много голяма залата, т.е. дечицата ще имат много място за лудеене. Само, че като бях на рожден ден не ми хареса, че имаше 2 рожденни дни едновременно и беше пълна лудница. Ако успеем да се договорим само нашите дечица да са там.

# 198
  • offshore & overseas
Бадемче, все забравям да те питам - беше ли ти се въстановил цикъла?
Моя най-накрая взе да се появява отвреме на време и оскъдно.

И аз искам да знам... Embarassed Моят още се скумросва, ако и да имам вече интервали от по пет-шест часа м/у кърменията през деня.  Thinking

Завист ме обхваща, че така лесно ви идват идеи за подаръци. LaughingАз винаги съм била куца в тая област, а сега откровено си страдам, че нищо не мога да измисля за Халя. Е, като вляза в детски магазин (както и в книжарница), се втурвам да купувам всичко, дето хваща окото, само Лъвю да не ми диша във врата. Разчитам, че това ще е начина за Кали ще се накупят купища подаръци (плюс още от баби и друга рода). С лъвската половинка сме говорили принципно да посетим в най-скоро време Джъмбото и да натоварим каручката, ама да видим кога ще е това най-скоро време. Mr. Green

Мойта цуца и тя яха метлата (и лопатата) често-често, но е по-запалена по токчетата ми. Да взема пък аз да й купя едни лачени обувки с висок ток 37 номер? newsm78 Така с един удар 2 заека, щото може да загуби тотално и безвъзвратно интерес към обувките. Другата й страст е рисуването, но за предпочитане е платното да е балатум, паркет или човешка кожа, а по възможност мат'ряла да е химикалка.  Laughing Книжките ги прави на парцал бързо бързо, но ги обича, спор няма. Особено по-раздвижените, които могат да правят нещо, например да издават звук, като една фермерска поредица, глупавички са, ама тя си ги обича.

Потвърдете, дами, моля вЪ -- 21-ви декемвриЙ ли е окончателното ни решение?

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 14:12 от Мяуче

# 199
  • София

Бадем както сте тръгнали може и до кърмене в тандем да стигнете.. малей три кърмачета..!!

Eeee, стига де  Crazy И аз съм човек и душа нося .... не си го представям  #Crazy Сигурно и пръстите на краката ще ми засмучат  hahaha Четох, че на големите кърмачета не им харесва промяната във вкуса на млякото и се отказват доброволно, дано да са прави  Praynig А, иначе - да, имам цикъл от март, за два месеца се регулира. 
И на Дани е любима фермерската поредица, кравата Милкана мучи вече една година  ooooh!
И да се похваля, вчера забелязах, че пишата се беше "разлепила"  newsm44 Нямам идея как е станало, но така ще се радвам ако отървем операцията  Praynig

# 200
  • София
За клуб Фъни и аз съм чувала хубави неща Peace. Не се сещам за големи клубове обаче. Една позната е проверявала за места на 13-14 (мисля) и вече било резервирано #Crazy. Нямаме мн време.
Друг интересен подарък ми се струва сцена за куклен театър и кукли за ръце Simple Smile Май в Джъмбо съм виждала.
Аз мисля скоро да реша въпроса, че преди празниците ще е лудница и скъпотия Close

# 201
Здравейте,мацки.Аз вече започнах малко,по-малко да набавям играчките и подаръците,че много празници се задават.Онзи ден купих за тържеството в яслата едно локомотивче с батерии,пеещо и трансформиращо се в нещо като робот.Никола само това повтаря,че "Дядо Коида"ще му донесе "пу-паф" и "Дядо Коида"(т.е. мама)изпълнява.Мисля по-нататък да му взема и един влак на релси,че да разнообразява.Майка ми пък му е взела някакъв телефон с много копчалъци,пак пеещи.Онзи ден видях в един магазин детска пазарна количка за бутане и много ми хареса,така че и нея ще взема.Някоя книжка евентуално и така...ще мисля по-нататък за друго.

# 202
  • София
И аз мислех за пазарска количка. Добре, че напомни Hug Започвам списък да правя Laughing
Аврора, градчето е страхотно Simple Smile
Яс, какво е това къртиче, дето споменавате Embarassed

# 203
и аз нещо нямам идея за подаръци.оня ден казах на Дани,че на него Дядо Коледа ще му донесе бебе hahaha hahaha,то и на мен,а по тази логика на Дари-братче Joy.сега трябва да измисля какво да взема,че после няма как.книжки често й купувам,колело си има,както и колички,може би дъска за рисуване newsm78
я да ви питам:децата ви още в кошарки ли спят или в легло-имам впредвид дали могат сами да си излизат от там newsm78 newsm78
мился да купим вече нормално легло за Дари.....

# 204
Добра вечер!
Клубчето, закоето пишеш Софи, се казва Снупи. Не сме ходили, но съм чувала много добри отзиви. В съседство има кафене и има пряко наблюдение на залата. Ние сме ходили само в Приказката...досега, така че не мога да дам мнение за другите.
Мартин май още дълго време ще спи в бебешкото легло.
Аз на Мартуш взех малка дъска за рисуване и доста тебешири- не й обръща внимание. А с пастелите "рисува"  Wink  Скай, много ми допадат предложенията ти- забелязах, че Марти се занимаваше с един ксилофон на един детски РД. Чудила съм се и аз за детска палатка. А преди дни му взехме малко конструкторче- пластмасови цветни части. Нахвърлял ги е из цялата къща, ама се позаиграва за малко.

# 205
я да ви питам:децата ви още в кошарки ли спят или в легло-имам впредвид дали могат сами да си излизат от там newsm78 newsm78
мился да купим вече нормално легло за Дари.....

Моника е в кошарката все още, но мислим да купуваме нормално легло и да сложа една временна решетка.

Аз да предложа: варненска среща, 14 декември - час или предиобяд, или следобяд  Laughing вие кажете.
Място: детски кът Мечтателница, Мол Сентрал Плаза.
Ако имате предложения за друг ден, място, час, пишете!  Peace

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 18:18 от baby_doll

# 206
  • София
Споделяла съм, че Петя е от почти 2 месеца на обикновено легло...наложи ми се, и леко съжалявам. Мисля, че избързах, но не можех да чакам кога ще се пребие, прескачайки бебешкото легло, алпинистката #Crazy

# 207
Мила, то май само аз говоря за тоя Къртичо, ама много си ми харесва, а Миа е направо Флюбена   Heart Eyes Ето го и самия него с приятелите му.

Той е от едни анимационни филмчета, още от нашето детство (а даже майка като студенка е гледала първото филмче за него). Миа много го харесва и постоянно ни изнудва да го пускаме - дори да се заиграе нещо, Къртичо все трябва да върви за фон. Та намислих да й направя тениска/блузка с картинка на Къртичо - или на трансферна хартия ще отпечатам, или ще пробвам в ателие/печатница да ми направят. 
Миа от около месец започна да прескача решетката на леглото, но (чукам на дърво!) се сеща, че не бива да го прави от страната дето е свободна, а само от страната опряна до спалнята, т.е. прескача и отива на спалнята.

# 208
Добро утро и от нас.Интересна тема за подаръците сте подхванали.Аз идея си нямам какво ще му взимаме.Обича да реди конструктори.У дома е пълно с тях.Малък ми се струва за писти и влакчета.Ако вземем до 3 дни ще е потрошено.Миналата седмица ми донесоха пъзел от тези гумените които се редят на земята на мечо пух.Има го в Джъмбо при вас,на 9 части е и е много весел.Заиграва се,но още се учим как се реди.
За леглото и нашият вече се е усетил ,че може да го прескача,но за сега не смее.Усеща се ,че е високо.

# 209
  • Стара Загора
Здравейте и от мен  Wink
Бадемче, честито ти двойна радост   bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая.
За подаръците и аз съм в чуденка. На 18.12 ще е тържеството в яслата, после на 20-и в работата на тати пак ще идва Дядо Коледа.Дотук 2 подаръка, и за в къщи ... newsm78 Едното ще е пералня, ама другите ги мисля. И на всичкото отгоре сайта на вегатойс не ми се отваря да видя какво предлагат и да се подсетя за нещо.
А и да кажа моето дете от вчера спи в яслата на обяд.Пу-пу дано да е здрава само, започна да ходи с желание, едва се разделя с госпожите като отида да я взема. Харесва й с една дума  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт