. В смисъл да става само, когато й се пишка.
Така с един удар 2 заека, щото може да загуби тотално и безвъзвратно интерес към обувките. Другата й страст е рисуването, но за предпочитане е платното да е балатум, паркет или човешка кожа, а по възможност мат'ряла да е химикалка.
И аз съм човек и душа нося .... не си го представям
Сигурно и пръстите на краката ще ми засмучат
Четох, че на големите кърмачета не им харесва промяната във вкуса на млякото и се отказват доброволно, дано да са прави
А, иначе - да, имам цикъл от март, за два месеца се регулира. 
Нямам идея как е станало, но така ще се радвам ако отървем операцията
. Не се сещам за големи клубове обаче. Една позната е проверявала за места на 13-14 (мисля) и вече било резервирано
. Нямаме мн време.
Май в Джъмбо съм виждала. 
,то и на мен,а по тази логика на Дари-братче
.сега трябва да измисля какво да взема,че после няма как.книжки често й купувам,колело си има,както и колички,може би дъска за рисуване 

Скай, много ми допадат предложенията ти- забелязах, че Марти се занимаваше с един ксилофон на един детски РД. Чудила съм се и аз за детска палатка. А преди дни му взехме малко конструкторче- пластмасови цветни части. Нахвърлял ги е из цялата къща, ама се позаиграва за малко.

Ето го и самия него с приятелите му.
Лека и безпроблемна бременност ти желая.
Едното ще е пералня, ама другите ги мисля. И на всичкото отгоре сайта на вегатойс не ми се отваря да видя какво предлагат и да се подсетя за нещо.Препоръчани теми