Февруарчета се смеят и весело щуреят!

• 10 189
  • 263
  •   1
Отговори
# 225
  • русе
И в Русе днес прехвърча мокър сняг за час - два , но вече няма и следа от него! За сметка на това е мноооого студено!
Относно играчките - засега съм се спряла на една детска палатка и ел.пиано - от каталозите на Метро, а малката си е харесала конче-люлка! Тази година се каня да напазарувам по отрано, че като наближат празниците в магазините е ужас! Иначе и нашия кош с играчки си стои пълен - опрелено напоследък най-много внимание обръща на дъската за рисуване, а любимата й игра е да духа и пука сапунени балончета  Laughing
Много се изкушавам да заведа утре /т.е. вече днес/ Мария на куклен театър - тя трудно стои на едно място, дали ще й хареса за Хензел и Гретел  Thinking

# 226
Честит първи сняг!

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 00:42 от Blaga

# 227
Лелее този снежен човек къде е? Ама сега ли има толкова няг в София. И блага колко е пораснала и каква хубавица е станала....

# 228
  • София
Аууу, колко е сладка и пораснала Блага Heart Eyes
Ние вчера излязохме чак в 5 следобяд, че  имах много за чистене #Crazy И се върнахме п тъмно. На Алекс и хареса, ама и се измори Laughing
От 4те гласувах за Фъни, защото отзивите за него са много добри Simple Smile Но всъщност нямам претенции Wink

# 229
аз не знам къде са тези клубчета.за мен водещо е да имам къде да паркирам,ако мога да се дотъркалям до тогава.много искам да дойда,но не знам дали ще съм особено подвижна тогава newsm78

# 230
   Аз не съм била в нито един от четирите , така че, където решите Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 21:55 от Галя86

# 231
  • offshore & overseas
Аз гласувах за Патетата, ама като гледам, май няма да има консенсус.  Twisted Evil

Блага е много сладка. Heart Eyes

# 232
Здравейте и честит първи сняг и от мен!
Ако има Снежки и честит имен ден Simple Smile
Аз гласувах за фъни.

Ние имахме гости (свекитата) и малката беше център на внимание, голяма игра, дивеене, гушкане, белички.
И страшен кеф тоя сняг, в първият момент отказваше да стъпи, след това не мога да я прибера. И ние правихме снежен човек,
но Никол всеки път се пънеше и го буташе, дразнеше я нещо.
И съм много доволна от покупката на гумени ботушки, защото след 3 часа в снега, всички бяхме мокри, само нейните крачета бяха сухи.
Да се похваля, от няколко дена Никол, ме изненадва с най-ранообразни думички, които никога досега не е казвала и не сме ги учили, май скоро може и да проговори.
Макар че в градинката едно момченце на годинка и три месеца ми скри шапката, чак изречения правеше.  newsm78

# 233
  • София
Да се похваля, от няколко дена Никол, ме изненадва с най-ранообразни думички, които никога досега не е казвала и не сме ги учили, май скоро може и да проговори.
Май им е време Joy И Алекс от 3-4 дни непрекъснато ръси бисери. Вчера каза добче на джобчето, без вмомента да сме говорили за него. Казва воа на водата. Първо мислех, че е "това" и се чудех защо не го казва както трябва hahaha

# 234
Блага е страхотна със снежния човек.  Hug Наш Яско 2 дни се пързаля в парка, но засега не е много ентусиазиран.

Уф, Яско от 3 седмици е със сополи. Стичат му се в гърлото и съотвено покашля. Снощи ме нямаше и даже повърнал, явно от секрета. Вече се чудя какво да му давам.  newsm78 Пробвах Коларгол, инхалации, хомеопатия и за сега нищо.  Crossing Arms

Мила, ако търсиш театър като този: http://rudieood.com/catalog/index.php?cPath=36  продават ги в ТCM до х-л Хемус.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 16:53 от AvrorA

# 235
Най-накрая ми се отпуши носа и проговорих!  Grinning По този случай звънях досега на клубовете.

В Бъни има свободни сутрешни часове на 20 и 28 декември и съответно ги запазих, с уговорката че утре ще им звънна да им кажа ще ни бъде ли или не Simple Smile Цената е 9лв, без храната. Детското меню, ако решим да го има може да включва сандвич (луканка, шунка или топено сирене)+сок, пица (шунка, гъби, кашкавал или пиле, царевица, кашкавал)(за вегетарианчета няма избор  Tired )+сок или банички(кашкавал и сирене). Цените на 4сандвича и пицата са по 5.50, а 80 банички са 25лв.

В Приказка без край цената е 9лв на дете + задължителен театър - в нашия случай Изгубените подаръци на Дядо Коледа, който е със Снежанка и Дядо Коледа.

В Патетата цената е 8лв. Това включва още: НАЕМ НА ДВАТА САЛОНА /детски кът и кафе кът/, ПРАЗНИЧНАТА УКРАСА, УЧАСТИЕ НА ДВАМА АНИМАТОРИ В ДЕТСКА ЗАЛА.

Гласувайте в Анкетата, утре по това време ще звъня, според резултата от нея.

# 236
Най-накрая ми се отпуши носа и проговорих!  Grinning

А честито!  Laughing Само не разбрах анкетата за Бъни или Фъни е. Гласувах за Патетата май, но не съм сигурна, че точно тогава се промени анкетата.

# 237
  • София
Гласувах за Фъни, ама ако е Бъни ще се преориентирам. 20ти не беше ли работен ден newsm78

# 238
  • София
здравейте момичета!
аз миналата година също бях на коледното Ви парти със сина ми който е февруарче.
Ще се радвам и тази година да присъстваме ако нямате нищо против.   Embarassed
нямам претенции за клуб но ако е на 20 няма да мога, тъй като наистина е работен ден.
поздрави на всички  Hug

# 239
Най-накрая ми се отпуши носа и проговорих!  Grinning

А честито!  Laughing Само не разбрах анкетата за Бъни или Фъни е.

Фъни! В Бъни изобщо не звънях, защото никой не беше гласувал за него в предната анкета.

Мила, работен е, но просто имаше и тогава Simple Smile

Звездица, добре си дошла! Както и всички, които повече четат, отколко пишат Simple Smile  Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 17:49 от Maktub

Общи условия

Активация на акаунт