Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да направя, след като открих местожителството на биологичната си майка, но се опитах да се свържа с нея и съпругът й каза, че я няма?
Какво да очаквам от срещата с биологичната ми майка?
Какво да правя, ако не искам да чуя гласа на мъжа, ако се опитам да се свържа с нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да направя, след като открих местожителството на биологичната си майка, но се опитах да се свържа с нея и съпругът й каза, че я няма?
-
Какво да очаквам от срещата с биологичната ми майка?
-
Какво да правя, ако не искам да чуя гласа на мъжа, ако се опитам да се свържа с нея?

Здравей,Мелинда.Казвам се Жени и съм в такава ситуация.На 28год.съм и разбрах от хората,защтото майка ми-осиновителка се изтърва докато се карахме и тъй като,не и повярвах разпитах и се оказа,че са ме осиновили и биологичната ми майка е била на 15 г.а биологичният бащта 17г.Осиновителите моята си мама и татко са се развели 2г.след като, са ме осиновили.Мама ме е отгледала сама,бащта ми почина прекаляваше с пиенето.От както разбрах,че сам осиновена моят свят,ум,сърце се разбиха.Станах нервна,тъжна и все гаджето го отнася,а не издържам вече.Искам да се запозная с биологичните родители,като че ли исками се да съжеляват,да ми се помолят за прошка,но за такова нещто не бих простила.Незнам нищто за тях заедно ли са или не.1-во ще си искам старият акт за раждане.2-ро там са имената и егенета,ще ги намеря по тази информация.Скъпа, Мелинда моят съвет е разбери къде работи твоята биологична мама.Отиди на работното и място и посещавай я през ден.Целта ти е да станеш редовна клинтка или позната,целта ти е да се оставиш да те вижда и тя сама ще се досети.Ще ти е по лесно, като нейна позната да я поканиш на кафе.Имаш номера и пред мъжът и за да измъкнеш къде работи кажи,че си или застрахователен брокер предлагаш интересни продукти или измисли друго за да измъкнеш информация.Надявам се, че съм помогнала.