Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 30)

• 10 612
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Само аз ли съм супер недоверчива къв поставянето на всякакви чужди тела в моето тяло - било то спирала или химиите в хапчетата. Постоянно ще ми е терсене, особено за хапчетата, тях пък и сигурно ще пропускам да ги пия, каквато съм последователна.
Какво им е на добрите стари презервативи.

тъкмо това щях да пиша и аз. Ама аз изобщо съм консервативна, ако можеше и секс нямаше да правя  Mr. Green

НБМ, не съм ти се карала аз, май Майра беше  Mr. Green

някой ако има снимка на своята кошница за кола в профил, нека ми пусне. Все се съмнявам в нашата Simple Smile

за СВДС съм чела, че намалява, но се среща докъм 3годишна възраст.

# 76
Моите скрупули към спирала и хапчета са, че са чуждо тяло  и не са здравословни, а не от недоверие към това дали действат.

Нашето кошче за кола ни го подариха и е доста тъпо според мен. Доскоро го държах наобратно  и лежеше цялата на облегалката. Откакто порастна и и и става - еми много се сгъва вътре. Ползвам го за шезлонг, седи известно време и почва да се гърчи да става, като смачканка е вътре.

Браво на Ноеми!

момичета, които поръчвате от ларедут. Моля ви, ако ви попадне готин бебешки космонавт ми пратете линк. Бавен ми е нета и не знам как да ровичкам в тоя сайт, мн ме изнервя, а имаме регистрация и мога да се възползвам. Имаме дрешки като за сега и пролетни, но за баш големите студове имам само якенца.

# 77
НБМ, не съм ти се карала аз, май Майра беше  Mr. Green

Тц, тц - ей така стават нещата - човек си споделя просто някакви наблюдения (най-вероятно преди да си е изпил кафето Mr. Green) и веднага го набеждават, че се кара Naughty

Тити, каква снимка искаш на стола - със или без колан? Сега ще ти снимам моя в домашни условия ако те устройва Peace

Сега гледах по картоните:
Ясмин на 6м - 6760, 65см
Ноеми на 4м - 7100, 65см

Една майка, един баща (тук трябва да се докаже де Mr. Green) - толкова различни деца, пък какво остава да се сравняват тук в темата по мерки и теглилки Wink

# 78
Е, те тоя виц за Манго с презерватива ме умори! Joy Joy Joy
Гласувах, че не се храним нощем.
На моя мъж не му стават презервативите Mr. Green. Или ние сме некадърни и не можем да ги слагаме. Thinking

# 79
е да, то сега хвалби ще почнат на кого не му ставали презервативите  bowuu като купувате евтини, за китайци  Mr. Green

Майра, с колан ми трябва,поставена в колата.

# 80
е да, то сега хвалби ще почнат на кого не му ставали презервативите  bowuu като купувате евтини, за китайци  Mr. Green

hahaha rotfImbo
И мен ме кефи темата  Crazy

Тити, ще те снабдя довечера с една съвсем прясна сникмка, щото след малко излизаме с колата  Peace

Имам силни подозрения, че мойто чаве се е родило нахранено и повече не му трябва  Wink Не пожела ни да суче, ни от шише и сега си спи блаженно  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 15:42 от gnidka

# 81
# 82

Де Що, каква е тайната на тази снимка  http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/4#51

# 83
За анкетата, гласувах веднъж. Тъй като храненето е по мое желание, а не на беба, скоро мисля да го махам.

ха ха и мен ми е много чудно каква е тайната, но много готина е станала Peace

Дуци Hug за шампоана

# 84
  • София
Нещо не докладвате редовно кой колко качил на месец и по този повод се чудя +500гр на месец (вече два поредни месеца) не е ли много малко??? Много ми е фино детето. Като гледам другите какви са дундьовци....а моето - слабичко, слабичко. Дея беше с Фризо и качваше по кило, а сега newsm78
Ще се радвам ако дадете съвет

# 85
Кога успяхте да изпишете 5 страници Shocked Аз имах две контролни (първото мноого зле, уж страшно лесно, но накрая тотално се обърках и допуснах ужасно глупави грешки, второто мъничко по-добре) и нямах време да чета много.
Исках само да ви се похваля колко сме умни. Нали преди време бях питала за шезлонг, взехме си на Чико - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/chicco-relax-manhattan.JPG
Ако забелязвате долу грифът е леко изкривен. Та когато пристигна вкъщи аз бях болна и приятелят ми го сглобяваше. Уж всичко изглеждаше нормално, но напоследък започнах да се чудя защо Лили не може да си хване играчките, а само ги гледа. Преди си мислех, че сигурно трябва да стане по-голямо бебето за да ги стига.
Та вчера като бях на контролното кандидат свекървата гледа Лили. Без да искала махнала грифа и ми казваше, че не могла да го сложи, но в същото време пак се опита и го сложи. Аз хранех малката и дори не погледнах, но днес слагам Лили в шезлонга и забелязвам, че е награбила играчките и с двете ръце Shocked И с ужас установявам, че грифът е сложен наобратно (както на снимката) и всъщност това му е било правилното положение, а ние нито веднъж не сме го сложили така ooooh!

# 86
Хихи, то май стана май мерене  на атрибути в тая тема, бе  hahaha Whistling

Падам си шопинг маниачка, обаче днес за първи път стъпах в Джъмбо. Малко се изнервих обаче - голям, хубав магазин, много стока, обаче много трудно се намират нещата вътре  Tired Та завърнах се с играчка за подарък (корабче за вана за сина на съседа - таткото е моряк) и килимче за игра на Ния. Не е музикално, само шумолящо. Не пише да се пере. Дали да го врътна в пералнята или само със спирт да го обтрия? Какво ще кажете - да пера ли килимчето за игра?

Ходихме и при педката - този път нямаше хора и много внимание обърна жената. Хремата - отшумява, наддаването е ОК (400гр си е добре), накара ме и пробно кърмене да правя (Ния излапа 80гр), което според педито е прекрасно, защото следобедните хранения са по-чести и дребсъна си наваксва. Измери я 59см. На 11 ще ходим за Пентаксима. Спирам с параноята и хипохондрията  Peace - в крайна сметка не мога да искам детето ми да е дундесто при положение, че не съм му дала такъв генетичен материал Wink

# 87
  • София

Joy Joy Joy обичам ти чувството за хумор.
По въпроса и ние сме на пази сееее Mr. Green Ма, май ще търсиме подобрения.
Мъдрихме го оня ден с кумата...кума има предложение, ама няма желаещи  Mr. Green А, да видим дали ще се сетите Wink

Днес бяхме на Витоша, чуудно време, после ще кача снимки Heart Eyes

П.п. Бяхме на Алеко  Crazy щото то и сега съм си на Витоша hahaha

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 16:53 от ketito

# 88
Мъдрихме го оня ден с кумата...кума има предложение, ама няма желаещи  Mr. Green А, да видим дали ще се сетите Wink
Аз съм БГ реотан и не зацепвам  Thinking

Дано не ги пропусна снимките.
Астарта, що само се усмихваш, а не казваш как си, що си?

# 89
Честити месечинки на всички празнуващи   bouquet
Доста се посмях и развеселих от темата  Laughing  Само мисълта за спирала ме изправя на нокти от ужас, против хапчетата съм, а презервативите не са ни любими. Така че остава "пазии сееее". Crazy
Имам една питанка - има ли някой който ще ходи на концерта на Депеш мод? Аз смятам да ходя и си търся другарче - останали са билети от 35, 45 и 55 лв май - все седящи.
Дещо, снимките са супер!
Брех, Кетито, зачудих се какво ли е това предложение?  newsm78Вазектомия?

Общи условия

Активация на акаунт