Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 30)

• 10 611
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И още един за циганина и контрацепцията - казали му да си купи презерватив. Връща се вкъщи, показва го на циганката и тя - възмутена: "Децата няма какво да ядат, а той шлифер за оная работа си купил!!!!"
newsm62 Спри, че ще събудя детето с истеричен хилеж!
А това от първия виц е много идейно. Хем пЕстиш от контрацептиви, хем от коламаска Flutter Мисля да го споделя с мой Манго Mr. Green

# 61
еййй много ме развеселихте с тия вицове....ние твърдо сме на презервативи, хем по-хигиенично...изпитвам погнуса от мъжкия материал....
гласувах с нито един път, нали се стремим да отпаднат нощните хранения, заспива към 11, после се събужда в 2 и/или 4 и давам чай и чак в 6 е млякото.

# 62
И още един за циганина и контрацепцията - казали му да си купи презерватив. Връща се вкъщи, показва го на циганката и тя - възмутена: "Децата няма какво да ядат, а той шлифер за оная работа си купил!!!!"
newsm62 Спри, че ще събудя детето с истеричен хилеж!
А това от първия виц е много идейно. Хем пЕстиш от контрацептиви, хем от коламаска Flutter Мисля да го споделя с мой Манго Mr. Green
newsm09 tooth

# 63
Здравейте и от мен
развеселихте ме и мен с тези вицове  Grinning

Аз снощи имах кошмарна нощ .То не беше рев ,то не беше чудо

И аз имах такава нощ и предишните две бяха подобни  Sad Незнам какво му става на това дете  newsm78. До сега си спеше спокойно от 21,30ч. до към 5,30 - 6,00.
Вчера  консултацията мина супер. Качил е 800гр и вече е 6,500, а на височина е 62,5 / + 2 см/. Биха ни Пентаксима, но този път аз го бях гушнала и дори не разбра, че са го боцнали.  Педито ни изпрати на очен лекар, защото миглите на долните  клепачета все стоят нагоре към очичките, дори влизат, котато очетата са  по-насълзени. Притеснява се да не му надраскат роговицата и затова ни даде талон за очен преглед. Докато чакахме да влеземе, Денис заспа. Е, хубаво, но трябваше да го събудиме, за да му види очите.
Гледа го, гледа го, но миглите не бяха се лепнали за очетата, защото току що се е събудил. Изпрати ни в Александровска на детски очен специалист.

ние твърдо сме на презервативи, хем по-хигиенично

И ние също  Peace

# 64
Хахах, Маякуб, а как забременя Mr. Green
Днес темата е много забавна Crazy

# 65
Хахах, Маякуб, а как забременя Mr. Green
Днес темата е много забавна Crazy

хахаха, ми стисках очи....то може и затова да не съм могла да забременея, Мати го правихме 2 години.... Grinning не ми е идвало наум това.... Joy

# 66
  • София
Инка,ного хубаво столче си взела...и а мисля за подобно Peace
Абе хора,как така слагате децата да седят newsm78,на нас Драганов ни каза-никакво сядане преди навършени 6 месеца Naughty

# 67
  • Варна
Ще ме уморите ... Joy
Снощи не съм спала цяла нощ...Павел откачи след 1 часа, рева , будува, пак рева ... В 4.30 го храних, по - рано не искаше ...Направо ще се побъркам вече 2 дни не спя заради неговото бодърстване .. Crazy Whistling После заспахме към 6.00 и до 9 спахме ...Баси отвратителното ..Сега пак  спи от 1 час, много съм му ядосана  Crossing Arms
Аз съм много за спиралите, но тъй като не правя секс, сега няма да слагам  Laughing Мразя презервативи и хапчета всеки ден  Close ..

# 68
Joy
Забравих да попитам: живее ли някой от вас в дом със северозападно изложение. Харесахме  подобно заради мястото, но обичам слънце. Имате ли оплаквания?

Аз, идеално ми е. През лятото не е такава жега. През зимата си зависи от с какво се топлиш. Откакто сложихме и изолация в северната стая е най-топло зимата. Живяла съм в стая с южно и източно изложение в Ст град, през зимата. няма такава жега, ходехме вътре покъс ръкав, включително и бебето, което беше тогава на 4-6 месеца, беше към 23-26 градуса и като ти напечеее.  ooooh!

# 69
Дещо, благодаря за отговора. И аз си мислех такива неща като довод да го купим, а и хем е етаж 1 от кооперация и има дворче, което е равносилно на къща. Но човекът поради студ е зазидал западния прозорец, може би с дограма ще се опрявят нещата.

# 70
С дворче звучи още по-добре.

Я кажете само аз ли съм такава параноичка. Като заспи детето повече от обикновено и ходя да го проверявам дали диша.

http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/4#51  няколко есенни снимки

# 71
  • Sofia
Гледам весело си изкарвате У форума Laughing

За пазенето- ние сме на презервативи. Майка ми след 3-тото дете е сложила спирала, за да приключи с въпроса. Резултата е 23 годишна Убавица, сестра номер 4 и поради получилата се бременност изваждане на недобре посавената врязала се спирала без медикаменти Confused Оттогава сигурно са ги подобрили де, ама нещо не ми се слага.

Не знам как да гласувам - ние се храним последно в 11 вечерта. После чак сутринта, ама в колко е не знам, че и двамата сме полузаспали и само се кърмим лежейки.

И моето чадо чат-пат решава, че наоколо е по-интересно от на мама гърдата (тити откакто ми се скара вече не смея да му вика цица и всеки път се съобразявам Mr. Green) и едно зяпане и дърпане пада ooooh! Упорито му бутам.
И той се събужда от колики чат-пат. И акото малко позеленя. Настинка ли е, що ли? Rolling Eyes

Дуци, ще мина и аз да взема това Виши, че много капе тая пущина Confused

Пристигна ми Ларедута newsm44 Първа поръчка, много съм доволна. А козметиката Веледа, дето преди сума време я поръчах никаква я няма още Crossing Arms Днес им писах писмо, да видим какво става.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 14:09 от NBM

# 72
  • София
НБМ, жива да си! Много добре ми дойде тази рецепта на огретен с кренвирши! Облизахме си пръстите.
Аз имам горчив опит със спирала. Забременях година и полвина след като си я сложих.
Хапчетата не ми понасят, остават презервативите, а когато на господина му писне, караме на "пази сеее"  Laughing

# 73
ДеЩо, не си само ти, дето обикаля и проверява диша ли. синдромът на внезапна смърт при кърмачета  не се срещал след 7-8 мес.възраст

# 74
Ние се завърнахме. 7100 и 65см. Сложиха и втората 5валентна - не гъкна Shocked

Общи условия

Активация на акаунт